SNART ÖPPNAR VÅR PARK MED BILLIGA OCH FRÄSCHA FÖRRÅDSCONTAINERS I HELSINGBORG!

Hyra förråd i Helsingborg

Frejagatan 8

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du i Helsingborg

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Helsingborg

SNART ÖPPNAR VÅR SELF STORAGE I HELSINGBORG!

Är du boende i Helsingborg? Då kan du snart magasinera dina saker hos oss på Prinsens Lager Helsingborg. Om du är på väg att flytta söderut mot Lund eller har vägarna förbi, erbjuder vi på Prinsens Lager ett prisvärt magasineringsalternativ i Lund också. Våra förrådscontainers står alltid på markplan med direktaccess för bil och släp. Dörrarna öppnas på vid gavel så att du enkelt kan lasta i och ur.

Magasinering Helsingborg

Förråden är 14 kvadratmeter stora, motsvarande 33 kubikmeter. De rymmer de flesta bohag utan problem och du kan med fördel stapla saker på varandra. Förråden finns som isolerade eller oisolerade. Beroende på vad du ska förvara i förrådet, ömtåligare saker som elektronik och textilier trivs bäst i isolerade förråd under vinterhalvåret till exempel.

Self storage Helsingborg

Hos oss hyr du månadsvis eller årsvis. Väljer du att hyra månadsvis har du endast en månads uppsägningstid och får en faktura i början av varje månad avseende nästkommande månads hyra. Väljer du att hyra årsvis binder du kontraktet på ett år och erhåller 10 % rabatt mot förskottsbetalning.

Kontakta oss om du har några funderingar kring försäkring, packning eller allmänt om self storage. Vi hjälper gärna till!

 

Vanliga frågor om att hyra förråd i Helsingborg

Vad kostar ett förråd i Helsingborg? 

Behöver du ett förråd i Helsingborg? Hos Prinsens Lager kan du hitta förråd till priser som varierar mellan 989 och 1389 kronor per månad. Vi erbjuder olika typer av förråd för att passa dina specifika behov när det gäller förvaring. 

Vilka mått har er self storage? 

Våra förråd har en standardstorlek på 14 kvadratmeter, vilket motsvarar en 20-fots container på cirka 32 kubikmeter. Våra kallförråd i Helsingborg har innermåtten 5,89 meter i längd, 2,35 meter i bredd och 2,39 meter i höjd. Dörrarna är breda och kan öppnas helt för enkel åtkomst. 

Är er magasinering handikappanpassad? 

Vi strävar efter tillgänglighet för alla kunder, men graden av handikappanpassning kan variera mellan våra anläggningar. Vår park i Helsingborg har asfalt som underlag. Vi har inga trösklar på området, men det är viktigt att notera att containern är upphöjd med cirka 12 cm på marksten. 

Har era anläggningar övervakning? 

Ja, i Helsingborg har magasineringen kameraövervakning dygnet runt, som är kopplad till en larmcentral. Utanför våra öppettider i parken (kl. 06:00-22:00 varje dag) skickas larm till larmcentralen vid eventuell rörelse på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system för extra säkerhet. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd? 

Vi erbjuder en försäkring speciellt framtagen för våra förråd, kallad containerförsäkring. När du hyr ett förråd hos oss ingår en obligatorisk försäkring med ett värde upp till 25 000 kr. För att försäkringen ska gälla krävs ett klass 3 hänglås. Du har också möjlighet att uppgradera försäkringsvärdet till Mellan (upp till 50 000 kr) eller Stor (upp till 100 000 kr). Observera att försäkringen täcker skador orsakade av brand, stöld, inbrott och översvämning, men den täcker inte för vattenskada eller skadedjur. Vi rekommenderar att du även har en egen hemförsäkring med ”bortaskydd” för extra trygghet. 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr? 

Absolut! Hos Prinsens Lager kan du enkelt uppgradera eller byta förråd under den tid du hyr hos oss. Vi förstår att behoven kan förändras över tiden, så vi är flexibla och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina förvaringskrav. 

När får jag tillgång till mitt förråd? 

Vi strävar efter att ge dig tillgång till ditt förråd så snabbt som möjligt. Hos Prinsens Lager i Helsingborg finns det en stor chans att du kan få tillgång till ditt förråd redan samma dag som du kontaktar oss. När du har skrivit under det digitala avtalet med BankID får du all praktisk information via e-post. Du tar själv med ett hänglås för att säkra ditt förråd. 

Vad har ni för öppettider? 

Vår anläggning i Helsingborg har öppet mellan kl. 06:00 och 22:00 varje dag, året om. Det ger dig möjlighet att komma åt ditt förråd när det passar dig bäst, inom våra angivna öppettider. 

Vad har ni för uppsägningstid? 

Om du hyr månadsvis hos oss är uppsägningstiden 1 månad. Vid årsvisa kontrakt binder du upp dig för ett år. Vi strävar efter att erbjuda flexibla alternativ som passar våra kunders behov och önskemål. 

Erbjuder ni magasinering för företag? 

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera sina saker hos Prinsens Lager i Helsingborg. Vi har anpassade lösningar för att möta företagens behov när det gäller förvaring och magasinering. 

Erbjuder ni någon studentrabatt? 

Vi erbjuder tyvärr ingen specifik studentrabatt för närvarande. Dock får du 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan. Våra priser är redan mycket konkurrenskraftiga, och du betalar inga dolda avgifter.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Helsingborg

Storlek på förråd i Helsingborg

14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Adress: Frejagatan 8

Hitta till vår self storage i Helsingborg

Prinsens Lager Helsingborg ligger på Frejagatan 8 i Helsingborg. Det är en biltur på mindre än 10 minuter från Helsingborg centrum.

Vår magasinering i Prinsens Lager Lund finns på en biltur på cirka 40 minuter söderut. Vår adress i Lund är Knästorps kvarnväg 287-16.

Med bil

Följ Malmöleden och Planteringsvägen mot Strandbadsvägen. I rondellen tar du första avfarten in på Strandbadsvägen. I nästa rondell tar du tredje avfarten in på Industrigatan. Sväng vänster in på Frejagatan och vid nummer 8 hittar du infartsgrinden till vår self storage.

Med buss

Kliv på buss 1 med destination Råå Kattegattsgatan på Helsingborg C. Resan tar cirka 12 minuter och har 7 stopp på vägen. Vid hållplats Helsingborg Högastensgatan kliver du av och går cirka 550 m till Prinsens Lager Helsingborg på Frejagatan 8.