SNART ÖPPNAR VÅR PARK MED BILLIGA OCH FRÄSCHA FÖRRÅDSCONTAINERS I HELSINGBORG!

Hyra förråd i Helsingborg

Frejagatan 8

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du i Helsingborg

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Helsingborg

SNART ÖPPNAR VÅR SELF STORAGE I HELSINGBORG!

Är du boende i Helsingborg? Då kan du snart magasinera dina saker hos oss på Prinsens Lager Helsingborg. Om du är på väg att flytta söderut mot Lund eller har vägarna förbi, erbjuder vi på Prinsens Lager ett prisvärt magasineringsalternativ i Lund också. Våra förrådscontainers står alltid på markplan med direktaccess för bil och släp. Dörrarna öppnas på vid gavel så att du enkelt kan lasta i och ur.

Förråden är 14 kvadratmeter stora, motsvarande 33 kubikmeter. De rymmer de flesta bohag utan problem och du kan med fördel stapla saker på varandra. Förråden finns som isolerade eller oisolerade. Beroende på vad du ska förvara i förrådet, ömtåligare saker som elektronik och textilier trivs bäst i isolerade förråd under vinterhalvåret till exempel.

Hos oss hyr du månadsvis eller årsvis. Väljer du att hyra månadsvis har du endast en månads uppsägningstid och får en faktura i början av varje månad avseende nästkommande månads hyra. Väljer du att hyra årsvis binder du kontraktet på ett år och erhåller 10 % rabatt mot förskottsbetalning.

Kontakta oss om du har några funderingar kring försäkring, packning eller allmänt om self storage. Vi hjälper gärna till!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Helsingborg

Storlek på förråd i Helsingborg

14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Adress: Frejagatan 8

Hitta till vår self storage i Helsingborg

Prinsens Lager Helsingborg ligger på Frejagatan 8 i Helsingborg. Det är en biltur på mindre än 10 minuter från Helsingborg centrum.

Vår magasinering i Prinsens Lager Lund finns på en biltur på cirka 40 minuter söderut. Vår adress i Lund är Knästorps kvarnväg 287-16.

Med bil

Följ Malmöleden och Planteringsvägen mot Strandbadsvägen. I rondellen tar du första avfarten in på Strandbadsvägen. I nästa rondell tar du tredje avfarten in på Industrigatan. Sväng vänster in på Frejagatan och vid nummer 8 hittar du infartsgrinden till vår self storage.

Med buss

Kliv på buss 1 med destination Råå Kattegattsgatan på Helsingborg C. Resan tar cirka 12 minuter och har 7 stopp på vägen. Vid hållplats Helsingborg Högastensgatan kliver du av och går cirka 550 m till Prinsens Lager Helsingborg på Frejagatan 8.