Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Karlstad

Hedjämnan 4

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1289 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1589 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Karlstad, vackert beläget vid Klarälvens och Vänerns delta, med sina många studenter och vacker natur. För dig som letar förvaring på lång eller kort sikt i Karlstad och närliggande städer som Arvika finns vi på Prinsens Lager till hands. Vi erbjuder förrådscontainrar med eller utan isolering som du enkelt kör ända fram till porten för att lasta. Inga trappor att gå i eller dörrar som ska hållas upp.

Self storage Karlstad

I de isolerade förråden finns el indragen för belysning och radiator. Man kan dock inte nyttja egen el. Här passar det bäst att förvara de ömtåligare sakerna, exempelvis textilier och elektronik. De oisolerade förråden följer däremot temperaturan utomhus. I dessa passar det fint att säsongsförvara cykeln, verktygen, studsmattan eller skidutrustningen. Alla våra förråd är utrustade med minst åtta frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Magasinering Karlstad

Du har som standard en månads uppsägningstid och en månads minsta debiteringstid. Vi tar inte ut några dolda avgifter och du har heller ingen bindningstid. Schyssta villkor helt enkelt.

Hör av dig till oss så hjälper vi gärna till med din förvaring i Karlstad och omnejd!

 

Vanliga frågor om att hyra förråd i Karlstad

Vad kostar ett förråd i Karlstad? 

Letar du efter ett förråd i Karlstad? Hos Prinsens Lager kan du hitta förråd till priser som varierar mellan 989 och 1389 kronor per månad. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för att passa både privatpersoner och företag som behöver förvara sina saker. 

Vilka mått har er self storage? 

Våra förråd har en standardstorlek på 14 kvadratmeter, motsvarande en 20-fots container på cirka 32 kubikmeter. Våra kallförråd i Karlstad har innermåtten 5,89 meter i längd, 2,35 meter i bredd och 2,39 meter i höjd. Dörrarna är breda och kan öppnas på vid gavel för enkel åtkomst. 

Är er magasinering handikappanpassad? 

Vi strävar efter tillgänglighet för alla kunder, men graden av handikappanpassning kan variera mellan våra anläggningar. Vår park i Karlstad har grus som underlag. Vi har inga trösklar på området, men det är viktigt att notera att containern är upphöjd med cirka 12 cm på marksten. 

Har era anläggningar övervakning? 

Ja, vår anläggning i Karlstad har kameraövervakning dygnet runt, som är kopplad till en larmcentral. Utanför våra öppettider i parken (kl. 06:00-22:00 varje dag) skickas larm till larmcentralen vid eventuell rörelse på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system för extra säkerhet. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd? 

Vi erbjuder en försäkring speciellt framtagen för våra förråd, kallad containerförsäkring. När du hyr ett förråd hos oss ingår en obligatorisk försäkring med ett värde upp till 25 000 kr. För att försäkringen ska gälla krävs ett klass 3 hänglås. Du har också möjlighet att uppgradera försäkringsvärdet till Mellan (upp till 50 000 kr) eller Stor (upp till 100 000 kr). Observera att försäkringen täcker skador orsakade av brand, stöld, inbrott och översvämning, men den täcker inte för vattenskada eller skadedjur. Vi rekommenderar att du även har en egen hemförsäkring med ”bortaskydd” för extra trygghet. 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr? 

Absolut! Hos Prinsens Lager Karlstad kan du enkelt uppgradera eller byta förråd under den tid du hyr hos oss. Vi förstår att behoven kan förändras över tiden, så vi är flexibla och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina förvaringsbehov. 

När får jag tillgång till mitt förråd? 

Vi strävar efter att ge dig tillgång till ditt förråd så snabbt som möjligt. Hos Prinsens Lager i Karlstad är det vanligt att du kan få tillgång till ditt förråd redan samma dag som du kontaktar oss. När du har skrivit under det digitala avtalet med bankID får du all praktisk information via e-post. Du tar själv med ett hänglås för att säkra ditt förråd. 

Vad har ni för öppettider? 

Vår anläggning i Karlstad har öppet mellan kl. 06:00 och 22:00 varje dag, året om. Det ger dig möjlighet att komma åt ditt förråd när det passar dig bäst, inom våra angivna öppettider. 

Vad har ni för uppsägningstid? 

Om du hyr månadsvis hos oss är uppsägningstiden 1 månad. Vid årsvisa kontrakt binder du upp dig för ett år. Vi strävar efter att erbjuda flexibla alternativ som passar våra kunders behov och önskemål. 

Erbjuder ni magasinering för företag? 

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera sina saker hos Prinsens Lager i Karlstad. Vi har anpassade lösningar för att möta företagens behov när det gäller förvaring och magasinering. 

Erbjuder ni någon studentrabatt? 

Vi erbjuder tyvärr ingen specifik studentrabatt för närvarande. Dock får du 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan. Våra priser är redan mycket konkurrenskraftiga och innehåller inga dolda avgifter.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Karlstad

Storlek på förråd i Karlstad
14 kvm oisolerad 1250 kr/mån
14 kvm isolerad 1550 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Adress: Hedjämnan 4