Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Karlstad

Hedjämnan 4

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Karlstad

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring i Karlstad

Karlstad, vackert beläget vid Klarälvens och Vänerns delta, med sina många studenter och vacker natur. För dig som letar förvaring på lång eller kort sikt i Karlstad och närliggande städer finns vi på Prinsens Lager till hands. Vi erbjuder förrådscontainrar med eller utan isolering som du enkelt kör ända fram till porten för att lasta. Inga trappor att gå i eller dörrar som ska hållas upp.

I de isolerade förråden finns el indragen för belysning och radiator. Man kan dock inte nyttja egen el. Här passar det bäst att förvara de ömtåligare sakerna, exempelvis textilier och elektronik. De oisolerade förråden följer däremot temperaturan utomhus. I dessa passar det fint att säsongsförvara cykeln, verktygen, studsmattan eller skidutrustningen. Alla våra förråd är utrustade med minst åtta frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Du har som standard en månads uppsägningstid och en månads minsta debiteringstid. Vi tar inte ut några dolda avgifter och du har heller ingen bindningstid. Den enda höjningen på hyra görs vid årsskiftet; en uppräkning på 4%. Schyssta villkor helt enkelt.

Hör av dig till oss så hjälper vi gärna till med din förvaring i Karlstad och omnejd!

 

 

Priser för förråd i Karlstad

Storlek på förråd i Karlstad
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Adress: Hedjämnan 4

Hitta till förvaringen i Karlstad

Vår self storage anläggning med förrådscontainrar ligger på mindre än 10 minuters bilfärd från Karlstad C. Adressen är Hedjämnan 4.

Med bil

Från Karlstad C kör du österut på Hamngatan. Ta sedan väg 236 och vidare Hedvägen mot Hedjämnan. Ta sedan vänster in på Hedjämnan, och sen höger och därefter vänster. Du når då nummer 4 på vänster sida och ser våra blåa förråd.

Med buss

De hållplatser som ligger närmast vår adress är Karlstad Lovartsgatan (cirka 1,7 km) samt Välsviken Station (cirka 1,7 km). Gå in på Värmlandstrafiks hemsida för att hitta en resa som passar just dig.