fbpx

Om oss

Spar energi och pengar – hyr ditt förråd av oss.

Vi hyr ut nyinköpta förrådscontainers i Enköping, Uppsala, Strängnäs, Linköping, Norrköping, Västerås, Kristinehamn och Norrtälje.

Du som ska byta boende, resa bort ett tag, flytta ihop, behöver vinter- eller sommarförvaring eller väntar på tillgång till nya boendet behöver en plats att förvara sakerna på. Den platsen fixar vi åt dig hos oss på Prinsens Lager.

Vårt mål är att erbjuda dig en kostnadseffektiv lösning för förvaringen av dina grejer. Både för dig som privatperson och som företagare.

Du hittar oss i Enköping, Linköping, Norrköping, Uppsala, Strängnäs, Västerås, Kristinehamn och Norrtälje där våra parker är öppna alla dagar året runt. Det ska vara snabbt, smidigt och säkert att hyra genom oss.

Prinsens Lager drivs av Kristofer Högberg med anställda. Från många års erfarenhet inom IT och servicesektorn tar han med sig erfarenheter som kommer väl till användning i en annars ganska grå och konservativ förvaringsbransch. Han är på ständig jakt efter de bästa lösningarna och sitter inte gärna still.

Förrådscontainers är just en sån lösning, den ger dig flexibiliteten att önska både storlek och utförande på ditt förråd. En annan är det medvetna valet av digitala lösningar, något som vi ständigt utvecklar.

Inget är möjligt utan ett team förstås. Med oss har vi experter och entreprenörer med många års erfarenheter inom olika områden.

Idén till Prinsens Lager dök upp under samtal med andra entreprenörer. Behovet av att magasinera ökar med jämn takt i Sverige men utbudet har inte riktigt hängt med.

Från att ha haft några förrådscontainrar i ett par städer till att idag få in nya förråd nästan varje vecka har resan varit snabb. Vi växer så det knakar och har ambitionen att öppna i många fler städer inom en snar framtid.

Hör av dig till oss via mejl hej@prinsenlager.se, telefon eller via vår Facebooksida. Kontakta oss så hjälper vi gärna till med din magasinering!