Prinsens Lager

– Familjeföretaget där smarta förvaringslösningar är kung

Prinsens Lager är ett familjeföretag där familjen i högsta grad är närvarande i det dagliga. För våra kunder betyder det ett personligare bemötande, kortare väntetider samt mer flexibilitet och trygghet än vad konkurrenterna (förvaringskolosserna) erbjuder.

Syskonparet Högberg som grundat Prinsens Lager har många års erfarenhet från IT- och servicesektorn, vilket passar perfekt när målet är att förvandla en rätt grå och gammalmodig bransch till något personligare och smartare än fyrkantiga utrymmen fulla av kartonger. Den här familjen jagar ständigt efter nya kostnadseffektiva lösningar.

Containern är just en sån lösning. Från att ha skeppats enkelvägen till Sverige uppstår det ett överskott. Idén växte då fram: en fräsch och rymlig container passar utmärkt som förvaringslösning. De är enkla att lasta i och ur bilen samt släpet. Och kan dessutom beställas in och ställas upp när behov uppstår.

”Vi på Prinsens Lager förstår och känner ansvar för såväl förvaringen av dina saker som helhetsupplevelsen från bokning till inflyttning. Eftersom vi gillar kostnadseffektiva lösningar bokar och betalar du enkelt online. När det är klart kör du med bilen hela vägen fram till förrådet efter att du låst upp grinden till området med mobilen. Smart och smidigt.”

Teamet består idag av fyra personer som alla jobbar tätt sammansvetsat för att kundupplevelsen ska vara så smidig och bra som möjligt.

Här hyr vi ut förråd

Våra parker är öppna alla dagar året runt.

Vill du hyra förråd, eller har frågor om våra förråd och lösningar?

Hör av dig till hej@prinsenslager.se, på 010 330 07 00, via Instagram eller via Facebook – välkommen!