Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Malmö

Knästorps kvarnväg 287-16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1129 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1529 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du nära Malmö

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring nära Malmö

Om du bor i närheten av Malmö och söker förvaring privat eller till jobbet, så finns vi på Prinsens Lager Lund tillhands. Vår park har prisvärda förrådscontainers på 14 kvadratmeter med direktaccess för bil och släp. Området är inhägnat och kameraövervakat med larmtjänst så att du kan känna dig trygg.

Förråden är 14 kvadratmeter stora, motsvarande 33 kubikmeter. De är antingen isolerade med belysning och värme indragen, eller oisolerade och håller ungefär samma temperatur som utomhus. De ömtåligare prylarna som elektronik, böcker och stoppade möbler trivs bäst i isolerade förråd.

Våra förråd hyrs årsvis eller månadsvis. Om du väljer årsvis hyra är det förskottsbetalning som gäller och du får då 10 % rabatt på månadshyran. Vid månadsvis hyra har du en månads uppsägningstid och betalar hyrorna i förskott varje månad. Förrådshyran höjs endast med 4 % på en årlig basis så du behöver inte oroa dig för någon chockhöjning.

Glöm inte att du ska ta med dig ett eget hänglås till förrådet. För att försäkringen som vi erbjuder ska gälla krävs ett så kallat klass 3 lås som är låst under ordinarie låskåpa. Dessa lås finns att köpa hos närmsta låssmed, på Biltema och Bauhaus exempelvis.

Har du några som helst funderingar kring hur self storage fungerar eller magasinering i övrigt är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi har många års erfarenhet av förvaring av bohag och mycket annat.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Malmö

Storlek på förråd i närheten av Malmö

14 kvm oisolerad 1090 kr/mån
14 kvm isolerad 1490 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage i Malmö

Från Malmö centrum med bil tar det bara en kvart att köra till vår magasinering i Knästorp strax utanför Lund. Vår adress är Knästorps kvarnväg 287-16.

Med bil

Följ Norra Vallgatan, Hornsgatan och Stockholmsvägen mot Burlövsbron. Följ sedan Burlövsbron och E22 mot väg 108 i Lund. Ta avfart 19-Trafikplats Lund S från E22. Kör in på väg 108 och sväng sedan höger in på Knästorps kvarnväg. Här ser du våra blåa förrådscontainers stå uppradade på en grusad plan.

Med buss

Kliv på buss 131 på Malmö Värnhem direktion Lund Bankgatan. Resan tar cirka femton minuter och har två stopp. Gå av på hållplats Lund S:t Lars Trädgårdsgatan. Gå sedan cirka 23 minuter till Prinsens Lager Lund på Knästorps kvarnväg 287-16.