JUST NU: Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett extra bra pris!

Hyra förråd i Katrineholm

Movägen 12

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

989 kr/mån


Kampanjpriset gäller endast för månadshyra och kan inte kombineras med andra rabatter.
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1089 kr/mån


Kampanjpriset gäller endast för månadshyra och kan inte kombineras med andra rabatter.

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Katrineholm, också känt som Sveriges Lustgård, är en tätort i Katrineholms kommun. Staden har fått sitt namn av gården med samma namn, Katrineholms gård. Vi på Prinsens Lager ligger bara en kort tur med bil från stans centrum.

Magasinering Katrineholm

Hos oss kan du hyra förrådsförvaring med schyssta villkor som passar både korttidsförvaring och långtidsförvaring. Vi har ingen bindningstid och endast en månads uppsägningstiden när du vill under månaden.

Önskar du hyra förrådet årsvis så får du 10% rabatt på månadshyran. Då binder du upp dig på ett år och förskottsbetalar hela årshyran. Detta alternativ kan passa fint om du exempelvis har ett företag och vill slippa pappersarbetet med månadsvisa fakturor.

Self storage Katrineholm

Du väljer mellan två olika typer av förråd som antingen är isolerade eller oisolerade. I de isolerade förråden har du indragen el för belysning och värme. Till dessa tillkommer en el-avgift på cirka 275 kr/mån. Här förvarar du med fördel de ömtåligare prylarna som till exempel textilier och elektronik. Speciellt om du ska förvara under en längre tid framöver och under årets kallare delar. Däremot kan man inte nyttja el för eget bruk i varmförråden.

I de oisolerade förråden förvarar du sådant som tål temperatursvängningarna utomhus. Alla förråd är försedda med sex till åtta ventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Eftersom vi hela tiden beställer in nya förråd efter behov finns det goda chanser att just du får ett nyinköpt förråd.

Vi finns i många städer runtom i Sverige och tar ständigt ny mark. Hör av dig till oss om du har några funderingar över din magasinering eller behöver packtips inför inflyttning. Vi hjälper gärna till med ditt förvaringsbehov!

 

Vanliga frågor om att hyra förråd i Katrineholm

Vad kostar ett förråd i Katrineholm?

Prinsens Lager erbjuder förråd till konkurrenskraftiga priser. Månadsavgifterna för våra förråd varierar mellan 989 och 1489 kronor. Vi har olika typer av förråd för att möta dina behov och budget.

Vilka mått har er self storage?

Våra standardförråd är 14 kvadratmeter stora och motsvarar en 20-fots container på cirka 32 kubikmeter. Innermåtten för våra kallförråd är 5,89 meter i längd, 2,35 meter i bredd och 2,39 meter i höjd. Det finns gott om utrymme för att lagra ett bohag från en större lägenhet eller hus. Dörrarna är breda och kan öppnas på vid gavel för enkel åtkomst.

Är er magasinering handikappanpassad?

Vi strävar efter tillgänglighet och har anpassat våra anläggningar så gott det går för att vara handikappanpassade. Vissa av våra parker har asfaltunderlag medan andra är grusade. Just i Katrineholm är området hårdgrusat. Det finns inga trösklar på området, men det är viktigt att notera att våra containrar står på marksten och är därför upphöjda med cirka 12 cm.

Har era anläggningar övervakning?

Ja, majoriteten av våra anläggningar har kameraövervakning dygnet runt som är kopplad till en larmcentral. Utanför våra öppettider i parken (kl. 06:00-22:00 varje dag) aktiveras en larmfunktion om rörelse upptäcks på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system för extra trygghet.

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd?

För att säkerställa både våra anläggningar och dina ägodelar erbjuder vi en obligatorisk försäkring. Vi har tre nivåer av försäkringsvärde: Liten, Mellan och Stor. Liten försäkring täcker ett värde upp till 25 000 kr och kostar 39 kr/mån. Mellan täcker upp till 50 000 kr och kostar 69 kr/mån, medan Stor täcker upp till 100 000 kr och kostar 109 kr/mån. Försäkringen skyddar mot brand, stöld, inbrott och översvämning. Observera att den inte täcker vattenskador eller skadedjur. För att försäkringen ska gälla krävs det ett klass 3 hänglås.

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr?

Absolut! Hos Prinsens Lager kan du enkelt uppgradera eller byta förråd under den period du hyr. Vi förstår att dina behov kan förändras över tid, så vi finns här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina lagringsbehov.

När får jag tillgång till mitt förråd?

Vi strävar efter att ge dig snabb tillgång till ditt förråd. Prinsens Lager får löpande in nya förråd, vilket innebär att det finns stor chans att du får tillgång till ditt förråd redan samma dag som du bokar det. Du skriver enkelt under det digitala avtalet med hjälp av BankID och får all praktisk information via e-post. Du behöver ta med ett hänglås till ditt förråd, vilket kan vara ett lås du redan har hemma.

Vad har ni för öppettider?

Vår anläggning i Katrineholm är öppen mellan kl. 06:00 och 22:00 varje dag, året om. Du har flexibilitet att besöka ditt förråd när det passar dig bäst inom dessa tider.

Vad har ni för uppsägningstid?

Om du hyr månadsvis är uppsägningstiden 1 månad. Om du väljer ett årsvis kontrakt binder du dig för ett år. Vi strävar efter att erbjuda flexibilitet och anpassa oss efter dina behov.

Erbjuder ni magasinering för företag?

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera sina ägodelar hos Prinsens Lager. Vi har flexibla lösningar och förstår att företag kan ha unika lagringsbehov. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Erbjuder ni någon studentrabatt?

Vi erbjuder tyvärr ingen pensionärs- eller studentrabatt. Däremot kan du få 10 % rabatt på månadspriset om du väljer att binda kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan. Vi strävar efter att hålla våra priser konkurrenskraftiga.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Katrineholm

Storlek på förråd i Katrineholm
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1050 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Adress: Movägen 12