Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Katrineholm

Movägen 10

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

789 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1189 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Katrineholm

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Katrineholm

Katrineholm, också känt som Sveriges Lustgård, är en tätort i Katrineholms kommun. Staden har fått sitt namn av gården med samma namn, Katrineholms gård. Vi på Prinsens Lager ligger bara en kort tur med bil från stans centrum.

Magasinering Katrineholm

Hos oss kan du hyra förrådsförvaring med schyssta villkor som passar både korttidsförvaring och långtidsförvaring. Vi har ingen bindningstid och endast en månads uppsägningstiden när du vill under månaden. Du kommer inte att få någon chockhöjning på hyran eller några dolda avgifter. Vi gör en uppräkning på hyran med 4% vid varje årsskifte, det är allt.

Önskar du hyra förrådet årsvis så får du 10% rabatt på månadshyran. Då binder du upp dig på ett år och förskottsbetalar hela årshyran. Detta alternativ kan passa fint om du exempelvis har ett företag och vill slippa pappersarbetet med månadsvisa fakturor.

Self storage Katrineholm

Du väljer mellan två olika storlekar på förråden som antingen är isolerade eller oisolerade. I de isolerade förråden har du indragen el för belysning och värme. Till dessa tillkommer en el-avgift på cirka 150kr/mån. Här förvarar du med fördel de ömtåligare prylarna som till exempel textilier och elektronik. Speciellt om du ska förvara under en längre tid framöver och under årets kallare delar. Däremot kan man inte nyttja el för eget bruk i varmförråden.

I de oisolerade förråden förvarar du sådant som tål temperatursvängningarna utomhus. Alla förråd är försedda med sex till åtta ventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Eftersom vi hela tiden beställer in nya förråd efter behov finns det goda chanser att just du får ett nyinköpt förråd.

Vi finns i många städer runtom i Sverige och tar ständigt ny mark. Hör av dig till oss om du har några funderingar över din magasinering eller behöver packtips inför inflyttning. Vi hjälper gärna till med ditt förvaringsbehov!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Katrineholm

Storlek på förråd i Katrineholm
14 kvm oisolerad 750 kr/mån
14 kvm isolerad 1150 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Adress: Movägen 10

Hitta till förvaringen i Katrineholm

Prinsens Lager i Katrineholm ligger på Movägen 10 precis bredvid den nya padelhallen med infart från Videvägen. Med bil tar det 6 minuter från Katrineholm Centralstation.

Med bil

Kör du från Centralstationen kör du österut in på Trädgårdsgatan och följer skyltarna mot Uppsala/55/Västerås/56/Södertälje. I rondellen tar du sedan första avfarten in på Videvägen och därefter vänster in på Movägen.

Med buss

I närheten av förrådsparken hittar du busshållplatsen Bussgaraget. Den trafikeras av buss 2 som avgår från Centralstationen. För att hitta en avgång som passar dig gå in på www.sormlandstrafiken.se.