Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Hyra förråd i Katrineholm

Movägen 10

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1150 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1450 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

850 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

1050 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Katrineholm

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till förvaringen i Katrineholm

Prinsens Lager i Katrineholm ligger på Movägen 10 precis bredvid den nya padelhallen med infart från Videvägen. Med bil tar det 6 minuter från Katrineholm Centralstation.

Med bil

Kör du från Centralstationen kör du österut in på Trädgårdsgatan och följer skyltarna mot Uppsala/55/Västerås/56/Södertälje. I rondellen tar du sedan första avfarten in på Videvägen och därefter vänster in på Movägen.

Med buss

I närheten av förrådsparken hittar du busshållplatsen Bussgaraget. Den trafikeras av buss 2 som avgår från Centralstationen. För att hitta en avgång som passar dig gå in på www.sormlandstrafiken.se.

Adress: Movägen 10

Om förvaringen i Katrineholm

Katrineholm, också känt som Sveriges Lustgård, är en tätort i Katrineholms kommun. Staden har fått sitt namn av gården med samma namn, Katrineholms gård. Vi på Prinsens Lager ligger bara en kort tur med bil från stans centrum.

Hos oss kan du hyra förrådsförvaring med schyssta villkor. Vi har ingen bindningstid och endast en månads uppsägningstiden när du vill under månaden. Du kommer inte att få någon chockhöjning på hyran eller några dolda avgifter. Vi gör en uppräkning på hyran med 4% vid varje årsskifte, det är allt.

Du väljer mellan två olika storlekar på förråden som antingen är isolerade eller oisolerade. I de isolerade förråden har du indragen el för belysning och värme. Till dessa tillkommer en el-avgift på 50-150kr/mån. Här förvarar du med fördel de ömtåligare prylarna som till exempel textilier och elektronik. Speciellt om du ska förvara under en längre tid framöver och under årets kallare delar.

I de oisolerade förråden förvarar du sådant som tål temperatursvängningarna utomhus. Alla förråd är försedda med två-fyra ventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Eftersom vi hela tiden beställer in nya förråd efter behov finns det goda chanser att just du får ett nyinköpt förråd.

Vi finns i många städer runtom i Sverige och tar ständigt ny mark. Hör av dig till oss om du har några funderingar över din magasinering. Vi hjälper gärna till!