Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Hyra förråd i Uppsala

Faxan 111

14 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1050 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1450 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

750 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

980 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Uppsala

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Vägbeskrivning till anläggningen i Uppsala

Du hittar lätt till vår anläggning i Uppsala oavsett om du åker bil eller kollektivt. Våra förråd hittar du 12 minuter norr om Uppsalas stadskärna på adressen Faxan 111.

Med bil

Från centrala Uppsala åker du norrut på Svartbäcksgatan i cirka 7 km innan du tar höger in på Faxan. Följ sedan vägen rakt fram och håll till höger på Faxan när vägen rakt fram övergår till Skediga. Fortsätt ytterligare några hundra meter på Faxan sedan ser du vår anläggning till höger.

Med buss

För att hitta anläggningen med kollektivtrafik, gå in på www.ul.se. Slutdestinationen är vår adress Faxan 111. Det tar cirka 22 minuter med buss från Uppsala Centralstation under vardagar.

Adress: Faxan 111

Om vår förvaring i Uppsala

Vi på Prinsens Lager har en förrådspark strax norr om Uppsala där du kan förvara alla dina saker till ett av marknadens lägsta priser. Du spar både energi och tid genom att köra ända fram till förrådet med bilen och släpet. Anläggningen är öppen mellan 06-22 varje dag och du öppnar enkelt huvudgrinden med din mobil.

Det finns gott om utrymme i förråden att förvara möbler som bokhyllor, dubbelmadrass med sängstomme, matsalsbord med stolar, lampor, flyttkartonger, tv bänk och mycket annat. Tänk på att förvara de ömtåligare elektronikprylarna, textilier och annat i de isolerade varmförråden som håller en behaglig inomhustemperatur.

Förråden är inhägnade så du kan känna dig trygg. Dessutom registreras all passering i vårt digitala system. Du är välkommen att höra av dig till oss om du har några funderingar. Vi är experter på magasinering och hjälper gärna till!