Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Uppsala

Bergsbrunnagatan 16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1329 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Uppsala

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Uppsala Boländerna

Mitt i centrala området Boländerna i närheten av Bolandsgymnasiet i Uppsala hittar du vår park Prinsens Lager Uppsala. Konceptet är detsamma som resterande i Sverige: prisvärda och fräscha förråd som är enkla att packa i och ur från bilen, släpet eller flyttbilen. Inga trappor, trösklar eller dörrar att ta sig förbi.

Våra kallförråd passar utmärkt till förvaring för de lite tåligare sakerna eftersom temperaturen varierar med vädrets. Förråden är utrustade med 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. I varmförråden förvarar du med fördel stoppade möbler, elektronik och annat som är lite ömtåligare. Speciellt om det ska förvaras under en längre period.

Magasinering Uppsala

Du är välkommen att förvara hos oss oavsett om du är företagare eller privatperson, om du vill ha en kortare förvaring under några månader eller om du vill förvara under flera år. Vi har nöjda kunder runtom i Sverige som tryggt förvarar sina bohag hos oss.

Det ingår en specialförsäkring i månadspriset. Den täcker ett värde upp till 25 000 kr. Önskar du höja till en högre täckningsgrad så hör du bara av dig till oss. Vi har täckningsgrader upp till 100 000 kr per förrådscontainer.

Vi använder oss inte av några dolda avgifter. Det enda som tillkommer till priset är en elavgift på cirka 275 kr/mån om du hyr ett varmförråd. Vi har heller ingen bindningstid på våra månadshyror. Istället erbjuder vi en rabatt på 10 % på månadshyran om du hyr årsvis och förskottsbetalar årshyran.

Self storage Uppsala

Vårt self storage är inhägnat och kameraövervakat så att du kan känna dig trygg. Grinden har ett digitalt magnetlås där alla passager registreras och självklart kan endast behöriga personer såsom du som kund exempelvis, öppna.

Välkommen att höra av dig med frågor via mail eller telefon. Vi hjälper gärna till med din magasinering!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Uppsala

Storlek på förråd i Uppsala
14 kvm oisolerad 1290 kr/mån
14 kvm isolerad 1650 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

 

Vad kostar ett förråd i Uppsala?

Hos Prinsens Lager varierar priset för våra förråd mellan 1329 till 1689 kronor i månaden. Det är ett konkurrenskraftigt pris som ger dig hög kvalitet och säkerhet.

Vilka mått har er self storage?

Vår standardstorlek på förråden är 14 kvadratmeter, vilket motsvarar en 20-fots container, eller cirka 32 kubikmeter. Ett kallförråd har innermåtten 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden samt 2,39 meter på höjden. Vi har räknat med att 220 staplade flyttkartonger av den större storleken får plats inuti 20-fotsförrådet. Ett sådant förråd kan innehålla ett bohag från en större lägenhet eller hus beroende på hur du väljer att packa i containern. 

Är er magasinering handikappanpassad?

En del av våra anläggningar är bättre handikappanpassade än andra. Vissa har asfalt som underlag, andra är grusade. Det finns inga trösklar på området men däremot står containern på marksten och är därför upphöjd med cirka 12 cm. 

Har era anläggningar övervakning?

Ja, majoriteten av Prinsens Lagers anläggningar har kameraövervakning dygnet runt som är kopplade till larmcentral. Utanför våra öppettider (kl. 06:00-22:00 varje dag) går det ett larm till larmcentral om rörelse skulle upptäckas på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd?

Prinsens Lager har tre nivåer av försäkringsvärde: Liten (som täcker upp till 25 000 kr), Mellan (täcker upp till 50 000 kr) och Stor (täcker upp till 100 000 kr). Försäkringen täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning men inte för vattenskada eller skadedjur. Den kräver att du använder ett klass 3 hänglås. Du kan hyra en container med vår obligatoriska basförsäkring Liten, men det finns också möjlighet att höja försäkringsvärdet. 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr?

Ja, det kan du. Som kund hos oss har du flexibiliteten att ändra typ av förråd under avtalstiden. 

När får jag tillgång till mitt förråd?

Prinsens Lager får löpande in nya förråd och det är därför stor chans att du får tillgång till ditt förråd redan samma dag. Du skriver enkelt under det digitala avtalet med bankID och får all praktisk information över mail. 

Vad har ni för öppettider?

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00-22:00 varje dag, året runt. 

Vad har ni för uppsägningstid?

Uppsägningstiden är 1 månad om du hyr månadsvis. Vid årsvisa kontrakt binder du upp dig på ett år. 

Erbjuder ni magasinering för företag?

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera saker hos Prinsens Lager. Notera dock att vi inte har någon moms på våra priser. 

Erbjuder ni någon studentrabatt?

Prinsens Lager erbjuder ingen pensionärs- eller studentrabatt. Däremot får du 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan. 

Hitta till våra förråd i Uppsala

Vår centrala park i Uppsala stadskärna når du med bara några minuter på bilavstånd från Uppsala Centralstation. Adressen är Bergsbrunnagatan 16 i Boländerna.

Med bil

Sväng höger ut från centralstationens parkering på Stationsgatan. Fortsätt sedan rakt fram i rondellen in på Bergsbrunnagatan. På nummer 16 ser du en infartsgrind och bakom denna står våra blåa förrådscontainrar uppradade.

Med buss

Väljer du att åka kollektivt tar du buss nummer 11 direktion Uppsala Business Park Norra. Kliv av efter två minuter, på hållplatsen Uppsala Säbygatan. Härifrån går du sedan cirka 200 meter i samma riktning så når du vår park, på Bergsbrunnagatan 16.