Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Uppsala

Bergsbrunnagatan 16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1289 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1489 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Uppsala

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Uppsala Boländerna

Mitt i centrala området Boländerna i närheten av Bolandsgymnasiet i Uppsala hittar du vår senaste park på Prinsens Lager. Konceptet är detsamma: prisvärda och fräscha förråd som är enkla att packa i och ur från bilen, släpet eller flyttbilen. Inga trappor, trösklar eller dörrar att ta sig förbi.

Våra kallförråd passar utmärkt till förvaring för de lite tåligare sakerna eftersom temperaturen varierar med vädrets. Förråden är utrustade med 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. I varmförråden förvarar du med fördel stoppade möbler, elektronik och annat som är lite ömtåligare. Speciellt om det ska förvaras under en längre period.

Magasinering Uppsala

Du är välkommen att förvara hos oss oavsett om du är företagare eller privatperson, om du vill ha en kortare förvaring under några månader eller om du vill förvara under flera år. Vi har nöjda kunder runtom i Sverige som tryggt förvarar sina bohag hos oss.

Det ingår en specialförsäkring framtagen tillsammans med Länsförsäkringar, i månadspriset. Den täcker ett värde upp till 25 000 kr. Önskar du höja till en högre täckningsgrad så hör du bara av dig till oss. Vi har täckningsgrader upp till 100 000 kr per förrådscontainer.

Vi chockhöjer inga månadspriser eller använder oss av dolda avgifter. Det enda som tillkommer till priset är en elavgift på cirka 150 kr/mån om du hyr ett varmförråd. Vi har heller ingen bindningstid på våra månadshyror. Istället erbjuder vi en rabatt på 10 % på månadshyran om du hyr årsvis och förskottsbetalar årshyran.

Self storage Uppsala

Vårt self storage är inhägnat och kameraövervakat så att du kan känna dig trygg. Grinden har ett digitalt magnetlås där alla passager registreras och självklart kan endast behöriga personer såsom du som kund exempelvis, öppna.

Välkommen att höra av dig med frågor via mail eller telefon. Vi hjälper gärna till med din magasinering!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Uppsala

Storlek på förråd i Uppsala
14 kvm oisolerad 1250 kr/mån
14 kvm isolerad 1450 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till våra förråd i Uppsala

Vår centrala park i Uppsala stadskärna når du med bara några minuter på bilavstånd från Uppsala Centralstation. Adressen är Bergsbrunnagatan 16 i Boländerna.

Med bil

Sväng höger ut från centralstationens parkering på Stationsgatan. Fortsätt sedan rakt fram i rondellen in på Bergsbrunnagatan. På nummer 16 ser du en infartsgrind och bakom denna står våra blåa förrådscontainrar uppradade.

Med buss

Väljer du att åka kollektivt tar du buss nummer 11 direktion Uppsala Business Park Norra. Kliv av efter två minuter, på hållplatsen Uppsala Säbygatan. Härifrån går du sedan cirka 200 meter i samma riktning så når du vår park, på Bergsbrunnagatan 16.