JUST NU: Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till extra bra pris!

Hyra förråd Bålsta

Kvartsgatan 15

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

5 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en mindre lägenhet. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 10 kubikmeter.

859 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Bålsta

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen nära Bålsta

För dig som söker förvaring i närheten av Bålsta finns vi på Prinsens Lager Enköping till hands. Hos oss hyr du förrådscontainers med direktaccess utan bindningstid.

Self storage Bålsta

Området är inhägnat och kameraövervakat med tillkopplad larmtjänst för att du ska känna dig trygg. Du öppnar enkelt grinden genom att ringa ett samtal från mobilen. Önskar du lägga till fler nummer för inpassering går det jättebra. På så vis kan hela familjen eller företaget dela på förrådet.

Våra förråd har schyssta villkor utan dolda avgifter. Om du hyr månadsvis har du ingen bindningstid och endast en månads uppsägningstid på dagen. Hyr då årsvis så binder du kontraktet på ett år och får 10 % rabatt på hyran.

Magasinering Bålsta

Du väljer mellan våra varmförråd på 5 eller 14 kvadratmeter. Inuti dessa finns det element och belysning. De lämpar sig väl för ömtåligare förvaring. Under vintern passar det bra att förvara exempelvis textilier som kläder eller stolsdynor, stoppade möbler, elektronik som elgitarr och vattenskotern. Du har däremot inte tillgång till el i förrådet då den endast är indragen till belysningen och elementet.

Vi erbjuder även kallförråd på 5 eller 14 kvadratmeter. Alla förråd är utrustade med frånluftsventiler för att motverka kondens och stillastående luft. I kallförråden kan du förvara det mesta när vädret är varmare. Däremot ska du vara försiktigare med vissa prylar under de kallare månaderna. Här förvarar du exempelvis verktygen, cyklarna, krukorna, däcken, trämöblerna eller veden.

Har du några som helst funderingar så är du välkommen att kontakta oss angående self storage!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Bålsta

Storlek på förråd i Bålsta

14 kvm oisolerad

1150 kr/mån

14 kvm isolerad

1650 kr/mån

5 kvm oisolerad

820 kr/mån

5 kvm isolerad

1190 kr/mån

Försäkring Liten (25 000 kr)

39 kr/mån

Försäkring Mellan (50 000 kr)

69 kr/mån

Försäkring Stor (100 000 kr)

109 kr/mån

Elkostnad

cirka 275 kr/mån

 

Hitta till vår self storage i närheten av Bålsta

Vår magasinering ligger en kort bilfärd från Bålsta centrum. Adressen är Kvartsgatan 15 i Enköping.

Med bil

Kör ut på E18 från Stockholmsvägen och Södra Bålstaleden. Följ sedan E18 mot vägg 55 i cirka en kvart för att ta avfart 143-Trafikplats Annelund. Kör in på Stockholmsvägen igen. I rondellen tar du tredje avfarten in på Granitgatan. Sväng sedan höger in på Kvartsgatan. Du kommer sedan se våra blåa förrådscontainers på höger sida.

Med buss

Kliv på buss 803 på Bålsta station, direktion Enköping Lasarettet. Resan tar cirka 30 minuter och har 29 stopp. På hållplats Enköping Stenvreten går du av bussen. Gå sedan i ungefär fem minuter till Kvartsgatan 15. Sök på Upplands Lokaltrafiks hemsida vilken resa som passar dig.