Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Hyra förråd i Lund

Knästorps kvarnväg 287-16

14 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1190 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1590 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

820 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

1050 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Lund

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till anläggningen i Lund

Vår anläggning i Lund ligger på Knästorps kvarnväg 287-16 i Staffanstorp mittemot Bakluckeloppisen, precis invid det nya ICA Maxi. Det tar endast 10 minuter med bil från Lund C.

Med bil

Ta Ringvägen söderut, vidare på Stattenavägen och sen Malmövägen. I rondellen vid Circle K tar du tredje avfarten in på väg 108. Sväng sen höger till Knästorps kvarnväg. Ta sen första höger och längst ner på avfartsvägen mittemot entrén till Bakluckeloppisen hittar du vår anläggning.

Med buss

Från Lund C tar du buss 166 direktion Staffanstorp Önsvala. Stig av efter cirka 8 minuter på hållplatsen Lund St Lars Trädgårdsgatan. Härifrån tar det cirka 25 minuter att gå via gångvägar till förrådsparken. På Skånetrafikens hemsida kan du hitta en avgång som passar just dig.

Om förvaringen i Lund

I den vackra universitetsstaden Lund med omnejd har vi på Prinsens Lager slagit upp en park på mindre än 10 minuters avstånd till Lunds centralstation. Det är enkelt att hitta till oss, precis söder om staden, i området Knästorp/Klostergården i Staffanstorp.

Oavsett om du söker en korttidsförvaring (minsta debiteringstid är en månad) eller en långtidsförvaring på flera år, är du välkommen hos oss. Vi har inga dolda avgifter och du behåller det pris du skriver kontrakt på över tiden. Vi gör endast en 4% uppräkning vid varje årsskifte.

Vi har inga krav på vilket hänglås du använder eller vilken typ av försäkring du har. Vi erbjuder en försäkring till ett värde upp till 25 000kr, som ingår i månadspriset. Då krävs det dock att du som kund använder ett klass 3 hänglås som är låst under låskåpan.

I varmförråden förvarar du de ömtåligare sakerna då temperaturan i förrådet aldrig går under 10 grader tack vare isoleringen och radiatorn. Det finns även belysning indragen i dessa. I kallförråden varierar temperaturen med den som är utomhus och det är därför bra om dina saker tål väderomslagen. Alla våra förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Söker du ett smidigt och billigt alternativ till förvaring så har du hittat helt rätt. Hör av dig till oss med dina frågor, vi hjälper gärna till!