Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Lund

Knästorps kvarnväg 287-16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1129 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1529 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Lund

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Lund

I den vackra universitetsstaden Lund med omnejd har vi på Prinsens Lager slagit upp en self storage park på mindre än 10 minuters avstånd till Lunds centralstation. Det är enkelt att hitta till oss, precis söder om staden, i området Knästorp/Klostergården i Staffanstorp.

Oavsett om du söker en korttidsförvaring (minsta debiteringstid är en månad) eller en långtidsförvaring på flera år, är du välkommen hos oss. Vi har inga dolda avgifter och du behåller det pris du skriver kontrakt på över tiden. Vi gör endast en 4% uppräkning vid varje årsskifte.

Vi har inga krav på vilket hänglås du använder eller vilken typ av försäkring du har. Vi erbjuder en försäkring till ett värde upp till 25 000kr, som ingår i månadspriset. Då krävs det dock att du som kund använder ett klass 3 hänglås som är låst under låskåpan.

I varmförråden förvarar du de ömtåligare sakerna då temperaturan i förrådet aldrig ska gå under 10 grader tack vare isoleringen och radiatorn. Det finns även belysning indragen i dessa. Däremot kan man inte nyttja elen för eget bruk. Här passar det bra att ställa in elektronik, välpaketerade kläder, skor och böcker exempelvis.

I kallförråden varierar temperaturen med den som är utomhus och det är därför bra om dina saker tål väderomslagen. Här förvarar du gärna sånt som tål minusgrader, exempelvis verktyg, cykel, utomhusmöbler och dylikt.

Alla våra förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Söker du ett smidigt och billigt alternativ till förvaring så har du hittat helt rätt. Hör av dig till oss med dina frågor, vi hjälper gärna till med din magasinering!

 

 

 

Priser för förråd i Lund

Storlek på förråd i Lund

14 kvm oisolerad 1090 kr/mån
14 kvm isolerad 1490 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage i Lund

Vår anläggning i Lund ligger på Knästorps kvarnväg 287-16 i Staffanstorp mittemot Bakluckeloppisen, precis invid det nya ICA Maxi. Det tar endast 10 minuter med bil från Lund C.

Med bil

Ta Ringvägen söderut, vidare på Stattenavägen och sen Malmövägen. I rondellen vid Circle K tar du tredje avfarten in på väg 108. Sväng sen höger till Knästorps kvarnväg. Ta sen första höger och längst ner på avfartsvägen mittemot entrén till Bakluckeloppisen hittar du vår anläggning.

Med buss

Från Lund C tar du buss 166 direktion Staffanstorp Önsvala. Stig av efter cirka 8 minuter på hållplatsen Lund St Lars Trädgårdsgatan. Härifrån tar det cirka 25 minuter att gå via gångvägar till förrådsparken. På Skånetrafikens hemsida kan du hitta en avgång som passar just dig.