Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Lund

Knästorps kvarnväg 287-16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1229 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Magasinering i Lund för olika situationer

Om du befinner dig i Lund och behöver extra utrymme för förvaring, kan du dra nytta av förrådstjänsterna som erbjuds av Prinsens Lager. Oavsett om du står inför en flytt, renovering, behöver förvaring som student eller helt enkelt behöver extra utrymme för dina ägodelar, kan ett förråd vara en idealisk lösning.

Hyra förråd vid flytt

Att flytta kan vara en stressig upplevelse, och det kan vara svårt att hitta tillräckligt med plats för alla dina ägodelar. Genom att hyra ett förråd hos Prinsens Lager i Lund kan du enkelt lagra dina möbler, lådor och andra tillhörigheter under flyttperioden. Med öppettider mellan 06:00 och 22:00 har du flexibilitet att komma åt ditt förråd när det passar dig.

Hyra förråd vid renovering

Under en renoveringsprocess kan det vara nödvändigt att tömma utrymmen för att skapa arbetsutrymme och skydda dina ägodelar från skador. Ett förråd hos Prinsens Lager ger dig möjlighet att temporärt förvara dina möbler och andra föremål i säkert förvar, så att du kan genomföra dina renoveringar utan bekymmer. Med kall- och varmförråd som alternativ kan du välja den typ av förvaring som bäst passar dina behov.

Magasinering för företag

För företagare i Lund kan ett förråd vara ovärderligt för att hantera lagringsbehovet. Oavsett om det handlar om arkivering av dokument, förvaring av inventarier eller att temporärt lagra utrustning, kan Prinsens Lager erbjuda lämpliga förrådslösningar. Med långa öppettider och tillgång till både kalla och varma förråd finns det flexibilitet att anpassa förvaringsutrymmet efter företagets behov.

Hyr förråd som student

Som student kan du ofta behöva extra utrymme för dina tillhörigheter. Ett förråd hos Prinsens Lager i Lund kan vara den perfekta lösningen för att förvara möbler, lådor, cyklar eller andra ägodelar när du inte har tillräckligt med plats i ditt studentboende.

Hyra förråd när du behöver extra utrymme

Oavsett om du har samlat på dig för mycket saker, behöver förvara säsongsbetonade föremål eller vill skapa mer utrymme i ditt hem, kan Prinsens Lager i Lund erbjuda förrådslösningar för dina behov.

Att tänka på när du väljer self storage i Lund

Priset

När du jämför olika förrådsalternativ i Lund bör du titta på priset. Prinsens Lager erbjuder konkurrenskraftiga priser för sina förråd.

Vad kostar det att hyra ett förråd i Lund?

Priset för att hyra ett förråd i Lund kan variera beroende på storleken på förrådet och den valda hyrestiden. Hos Prinsens Lager får du tydliga priser, ett förråd hos Prinsens Lager i Lund kostar mellan 1089-1389 kronor per månad.

Storlek på förråd i Lund
14 kvm oisolerad 1190 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Storlek på förråd

Vi på Prinsens Lager erbjuder förråd i Lund på 14 kvm. Detta storleksalternativ är utformat för att passa de flesta behov och ger tillräckligt med utrymme för att förvara möbler, kartonger och andra ägodelar. Om du är osäker på vilken storlek du behöver kan du kontakta Prinsens Lager för rådgivning.

Tillgänglighet

När du väljer ett förråd är tillgängligheten viktig. Prinsens Lager i Lund har generösa öppettider mellan 06:00 och 22:00, vilket ger dig flexibilitet att komma åt ditt förråd när det passar dig. Du kan enkelt nå förråden med bil, buss eller kollektivtrafik, vilket gör det bekvämt att transportera dina ägodelar till och från förrådet.

Säkerhet

När du förvarar dina ägodelar är säkerheten av största vikt. Prinsens Lager i Lund erbjuder trygga och säkra förråd. Du kan vara trygg i vetskapen om att dina ägodelar är skyddade genom säkerhetssystem, övervakningskameror och tillgångskontroll. Prinsens Lager tar säkerheten på allvar för att ge dig lugn och trygghet.

Är det tryggt att hyra ett förråd i Lund?

Ja, det är tryggt att hyra ett förråd hos Prinsens Lager i Lund. Företaget har säkerhetsåtgärder på plats för att skydda dina ägodelar, och du kan lita på att dina tillhörigheter är i goda händer.

Vanliga frågor om förråd

När har jag tillgång till mitt förråd?

Med Prinsens Lager i Lund har du tillgång till ditt förråd under deras generösa öppettider mellan 06:00 och 22:00. Det ger dig flexibilitet att komma åt dina ägodelar när det passar dig bäst.

Kan jag uppgradera eller nedgradera storleken på förrådet?

Ja, hos Prinsens Lager har du möjlighet att uppgradera eller nedgradera storleken på ditt förråd om dina behov förändras. Om du upptäcker att din nuvarande storlek inte räcker till eller om du behöver mindre utrymme, kan du kontakta Prinsens Lager för att göra en förändring.

Vad kostar ett förråd?  

Priset för våra förråd varierar mellan 1089 och 1689 kronor per månad, beroende på typ, säsong och försäkringsvärde. 

Vilka mått har er self storage?  

Vår standardstorlek på förråden är 14 kvadratmeter, en 20-fots container, vilket motsvarar cirka 32 kubikmeter. Innermåtten för våra kallförråd är 5,89 meter i längd, 2,35 meter i bredd och 2,39 meter i höjd. 

Är er magasinering handikappanpassad?  

Våra anläggningar varierar i graden av handikappanpassning. Prinsens Lager Lund har hårt packat grus som underlag. Det finns inga trösklar på området, men det är bra att veta att containern är upphöjd med cirka 12 cm. 

Har era anläggningar övervakning?  

Ja, majoriteten av våra anläggningar har kameraövervakning dygnet runt, som är kopplade till en larmcentral. Utanför våra öppettider går det ett larm till larmcentralen om rörelse upptäcks på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd?  

Vi erbjuder tre nivåer av försäkringsvärde: Liten, Mellan och Stor. Den obligatoriska basförsäkringen täcker ett värde upp till 25 000 kr och ingår i priset. För att försäkringen ska gälla krävs ett klass 3 hänglås. Försäkringen täcker brand, stöld, inbrott och översvämning, men inte vattenskada eller skadedjur. Vi rekommenderar att du har ytterligare försäkringsskydd, som till exempel ”bortaskydd” i din hemförsäkring. 

Vad har ni för öppettider?  

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00 och 22:00 varje dag, året runt. Du har tillgång till ditt förråd under dessa tider. 

Vad har ni för uppsägningstid?  

Om du hyr månadsvis är uppsägningstiden 1 månad. Vid årsvisa kontrakt binder du dig för ett år. 

Erbjuder ni magasinering för företag?  

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera sina saker hos oss. Vi har anpassade lösningar för företag och erbjuder konkurrenskraftiga priser. 

Erbjuder ni någon studentrabatt?  

Vi erbjuder ingen studentrabatt för närvarande. Dock kan du få 10% rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan. Våra priser är redan mycket konkurrenskraftiga och innehåller inga dolda avgifter.

Om Prinsens Lager i Lund

Oavsett om du söker en korttidsförvaring (minsta debiteringstid är en månad) eller en långtidsförvaring på flera år, är du välkommen hos oss.

Vi har inga krav på vilket hänglås du använder eller vilken typ av försäkring du har. Vi erbjuder en försäkring till ett värde upp till 25 000kr, som ingår i månadspriset. Då krävs det dock att du som kund använder ett klass 3 hänglås som är låst under låskåpan.

Om våra förråd i Lund

I varmförråden förvarar du de ömtåligare sakerna då temperaturan i förrådet aldrig ska gå under 10 grader tack vare isoleringen och radiatorn. Det finns även belysning indragen i dessa. Däremot kan man inte nyttja elen för eget bruk. Här passar det bra att ställa in elektronik, välpaketerade kläder, skor och böcker exempelvis.

I kallförråden varierar temperaturen med den som är utomhus och det är därför bra om dina saker tål väderomslagen. Här förvarar du gärna sånt som tål minusgrader, exempelvis verktyg, cykel, utomhusmöbler och dylikt.

Alla våra förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Söker du ett smidigt och billigt alternativ till förvaring så har du hittat helt rätt. Hör av dig till oss med dina frågor, vi hjälper gärna till med din magasinering!

Närliggande förråd