Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Lund

Knästorps kvarnväg 287-16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

789 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1189 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Lund

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Lund

Magasinering i Lund för olika situationer

Om du befinner dig i Lund och behöver extra utrymme för förvaring, kan du dra nytta av förrådstjänsterna som erbjuds av Prinsens Lager. Oavsett om du står inför en flytt, renovering, behöver förvaring som student eller helt enkelt behöver extra utrymme för dina ägodelar, kan ett förråd vara en idealisk lösning.

Hyra förråd vid flytt

Att flytta kan vara en stressig upplevelse, och det kan vara svårt att hitta tillräckligt med plats för alla dina ägodelar. Genom att hyra ett förråd hos Prinsens Lager i Lund kan du enkelt lagra dina möbler, lådor och andra tillhörigheter under flyttperioden. Med öppettider mellan 06:00 och 22:00 har du flexibilitet att komma åt ditt förråd när det passar dig.

Hyra förråd vid renovering

Under en renoveringsprocess kan det vara nödvändigt att tömma utrymmen för att skapa arbetsutrymme och skydda dina ägodelar från skador. Ett förråd hos Prinsens Lager ger dig möjlighet att temporärt förvara dina möbler och andra föremål i säkert förvar, så att du kan genomföra dina renoveringar utan bekymmer. Med kall- och varmförråd som alternativ kan du välja den typ av förvaring som bäst passar dina behov.

Magasinering för företag

För företagare i Lund kan ett förråd vara ovärderligt för att hantera lagringsbehovet. Oavsett om det handlar om arkivering av dokument, förvaring av inventarier eller att temporärt lagra utrustning, kan Prinsens Lager erbjuda lämpliga förrådslösningar. Med långa öppettider och tillgång till både kalla och varma förråd finns det flexibilitet att anpassa förvaringsutrymmet efter företagets behov.

Hyr förråd som student

Som student kan du ofta behöva extra utrymme för dina tillhörigheter. Ett förråd hos Prinsens Lager i Lund kan vara den perfekta lösningen för att förvara möbler, lådor, cyklar eller andra ägodelar när du inte har tillräckligt med plats i ditt studentboende.

Hyra förråd när du behöver extra utrymme

Oavsett om du har samlat på dig för mycket saker, behöver förvara säsongsbetonade föremål eller vill skapa mer utrymme i ditt hem, kan Prinsens Lager i Lund erbjuda förrådslösningar för dina behov.

Att tänka på när du väljer self storage i Lund

Priset

När du jämför olika förrådsalternativ i Lund bör du titta på priset. Prinsens Lager erbjuder konkurrenskraftiga priser för sina förråd.

Vad kostar det att hyra ett förråd i Lund?

Priset för att hyra ett förråd i Lund kan variera beroende på storleken på förrådet och den valda hyrestiden. Hos Prinsens Lager får du tydliga priser, ett förråd hos Prinsens Lager i Lund kostar mellan 1089-1389 kronor per månad.

Storlek på förråd i Lund
14 kvm oisolerad 750 kr/mån
14 kvm isolerad 1150 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Storlek på förråd

Vi på Prinsens Lager erbjuder förråd i Lund på 14 kvm. Detta storleksalternativ är utformat för att passa de flesta behov och ger tillräckligt med utrymme för att förvara möbler, kartonger och andra ägodelar. Om du är osäker på vilken storlek du behöver kan du kontakta Prinsens Lager för rådgivning.

Tillgänglighet

När du väljer ett förråd är tillgängligheten viktig. Prinsens Lager i Lund har generösa öppettider mellan 06:00 och 22:00, vilket ger dig flexibilitet att komma åt ditt förråd när det passar dig. Du kan enkelt nå förråden med bil, buss eller kollektivtrafik, vilket gör det bekvämt att transportera dina ägodelar till och från förrådet.

Säkerhet

När du förvarar dina ägodelar är säkerheten av största vikt. Prinsens Lager i Lund erbjuder trygga och säkra förråd. Du kan vara trygg i vetskapen om att dina ägodelar är skyddade genom säkerhetssystem, övervakningskameror och tillgångskontroll. Prinsens Lager tar säkerheten på allvar för att ge dig lugn och trygghet.

Är det tryggt att hyra ett förråd i Lund?

Ja, det är tryggt att hyra ett förråd hos Prinsens Lager i Lund. Företaget har säkerhetsåtgärder på plats för att skydda dina ägodelar, och du kan lita på att dina tillhörigheter är i goda händer.

Vanliga frågor om förråd

När har jag tillgång till mitt förråd?

Med Prinsens Lager i Lund har du tillgång till ditt förråd under deras generösa öppettider mellan 06:00 och 22:00. Det ger dig flexibilitet att komma åt dina ägodelar när det passar dig bäst.

Kan jag uppgradera eller nedgradera storleken på förrådet?

Ja, hos Prinsens Lager har du möjlighet att uppgradera eller nedgradera storleken på ditt förråd om dina behov förändras. Om du upptäcker att din nuvarande storlek inte räcker till eller om du behöver mindre utrymme, kan du kontakta Prinsens Lager för att göra en förändring.

Om Prinsens Lager i Lund

Oavsett om du söker en korttidsförvaring (minsta debiteringstid är en månad) eller en långtidsförvaring på flera år, är du välkommen hos oss. Vi har inga dolda avgifter och du behåller det pris du skriver kontrakt på över tiden. Vi gör endast en 4% uppräkning vid varje årsskifte.

Vi har inga krav på vilket hänglås du använder eller vilken typ av försäkring du har. Vi erbjuder en försäkring till ett värde upp till 25 000kr, som ingår i månadspriset. Då krävs det dock att du som kund använder ett klass 3 hänglås som är låst under låskåpan.

Om våra förråd i Lund

I varmförråden förvarar du de ömtåligare sakerna då temperaturan i förrådet aldrig ska gå under 10 grader tack vare isoleringen och radiatorn. Det finns även belysning indragen i dessa. Däremot kan man inte nyttja elen för eget bruk. Här passar det bra att ställa in elektronik, välpaketerade kläder, skor och böcker exempelvis.

I kallförråden varierar temperaturen med den som är utomhus och det är därför bra om dina saker tål väderomslagen. Här förvarar du gärna sånt som tål minusgrader, exempelvis verktyg, cykel, utomhusmöbler och dylikt.

Alla våra förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Söker du ett smidigt och billigt alternativ till förvaring så har du hittat helt rätt. Hör av dig till oss med dina frågor, vi hjälper gärna till med din magasinering!

Närliggande förråd

Hitta till vår self storage i Lund

Vår anläggning i Lund ligger på Knästorps kvarnväg 287-16 i Staffanstorp mittemot Bakluckeloppisen, precis invid det nya ICA Maxi. Det tar endast 10 minuter med bil från Lund C.

Med bil

Ta Ringvägen söderut, vidare på Stattenavägen och sen Malmövägen. I rondellen vid Circle K tar du tredje avfarten in på väg 108. Sväng sen höger till Knästorps kvarnväg. Ta sen första höger och längst ner på avfartsvägen mittemot entrén till Bakluckeloppisen hittar du vår anläggning.

Med buss

Från Lund C tar du buss 166 direktion Staffanstorp Önsvala. Stig av efter cirka 8 minuter på hållplatsen Lund St Lars Trädgårdsgatan. Härifrån tar det cirka 25 minuter att gå via gångvägar till förrådsparken. På Skånetrafikens hemsida kan du hitta en avgång som passar just dig.