Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd Borlänge

Samuelsdalsvägen 10

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1089 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1589 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Borlänge

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring i närheten av Borlänge

Söker du förvaring i närheten av Borlänge? Då finns vår self storage på Prinsens Lager nära till hands i södra delen av Falun. Du kommer smidigt in i parken genom att ringa ett samtal från din mobil och lastar sedan ur sakerna direkt från bilen vid förrådsdörren.

Vi erbjuder en storlek på förråden: 14 kvadratmeter som motsvarar cirka 33 kubikmeter. Det är en 20-fots förrådscontainer som rymmer ett större bohag beroende på hur man kan stapla sakerna. Förråden är rymliga och fräscha med egna frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Ungefär en tredjedel av förråden är isolerade varmförråd utrustade med belysning och element. De lämpar sig bättre för de ömtåligare prylarna som stoppade möbler eller elektronik. Resterande förråd är kallförråd som håller ungefär samma temperatur som utomhus. Här förvarar man gärna verktyg, cyklar och annat som tål väderomslag.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor om magasinering eller self storage!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Borlänge

Storlek på förråd i Borlänge
14 kvm oisolerad 1050 kr/mån
14 kvm isolerad 1550 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage i närheten av Borlänge

Vår anläggning i Falun ligger på bara 17 minuter från Borlänge centrum på adressen Samuelsdalsvägen 10.

Med bil

Du tar dig enklast med bil till parken. Följ Tunagatan och Siljansvägen mot E16. Kör sedan norrut på E16 tills avfarten Trafikplats Tallen. Därefter kör du på Tunavägen tills du når Samuelsdalsvägen. Här ser du våra blåa förrådscontainers stå uppradade bakom staketet.

Med buss

Kliv på buss 153 på Borlänge Centralstation, direktion Visitors Center. Resan tar cirka 19 minuter och har 4 stopp på vägen. Kliv sedan av på Samuelsdal E16 och gå cirka 10 minuter till Samuelsdalsvägen 10. Sök efter den resa som passar dig bäst på Dalatrafiks hemsida.