Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyr förråd i Falun

Samuelsdalsvägen 10

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Magasinering i Falun för olika situationer

Hyra förråd vid flytt

En flytt kan vara en stressig upplevelse, men att hyra ett förråd i samband med flytten kan underlätta processen avsevärt. Genom att lagra dina ägodelar på ett säkert ställe kan du hantera flytten smidigt och gradvis, utan att behöva bekymra dig för att tvingas göra allt på en gång. Hos oss på Prinsens Lager kan du hitta förråd i olika varianter för att passa dina behov.

Self-storage vid renovering

Under en renovering kan det vara nödvändigt att flytta ut möbler och andra tillhörigheter för att ge utrymme åt byggprojektet. Att hyra ett förråd ger dig möjligheten att förvara dina ägodelar säkert och skydda dem från skador under renoveringsprocessen. Hos Prinsens Lager kan du vara trygg med att dina saker är i säkra händer.

Magasinering för företag

Om du driver ett företag i Falun kan det vara utmanande att hitta tillräckligt med utrymme för förvaring av inventarier, material eller arkiv. Att hyra ett förråd ger dig extra plats utan att behöva investera i dyra lokaler eller utöka ditt kontor. Prinsens Lager erbjuder rymliga lagerutrymmen av olika typer för att passa dina företagsbehov.

Hyr förråd som student

Som student kan det vara svårt att hitta tillräckligt med utrymme för att förvara dina ägodelar mellan terminerna eller under sommaruppehållet. Ett förråd kan vara en perfekt lösning för att förvara möbler, böcker och andra personliga tillhörigheter under studietiden. Prinsens Lager erbjuder prisvärda förråd för studenter i Falun, exempelvis för dig som studerar på Högskolan Dalarnas campus i Falun.

Hyra förråd när du behöver extra utrymme

Oavsett om du har behov av extra utrymme för att organisera ditt hem, rensa ut överflödiga saker eller förvara säsongstillbehör som skidor eller trädgårdsredskap, kan ett förråd vara till stor hjälp. Prinsens Lager erbjuder smidiga och säkra lösningar för privatpersoner i Falun som behöver extra utrymme för olika ändamål.

Att tänka på när du väljer self storage i Falun

Priset

När du väljer att hyra ett förråd i Falun är priset en viktig faktor att ta hänsyn till. Prinsens Lager erbjuder konkurrenskraftiga priser för sina förråd, och kostnaden varierar beroende på typ av förråd och den valda hyresperioden. Du ser de aktuella priserna ovanför eller så kan du enkelt kontakta Prinsens Lager för att få exakta prisuppgifter.

Storlek på förråd

Prinsens Lager erbjuder förråd på 14 m² i Falun. Det är en rymlig storlek med en innerlängd på cirka 5,90 meter som passar de flesta hushåll.

Tillgänglighet

När du hyr ett förråd är tillgängligheten av stor betydelse. Prinsens Lager erbjuder generösa öppettider för att säkerställa att du kan komma åt ditt förråd när det passar dig. Dessutom är förråden tillgängliga både med bilväg och kollektivtrafik för enkel transport. Alla förråd har direktaccess med bil för extra bekvämlighet. Öppettiderna hos Prinsens Lager Falun är kl. 06:00 till 22:00 varje dag, året om.

Säkerhet

Säkerheten är en av de viktigaste faktorerna att överväga när du väljer ett förråd. Prinsens Lager har säkerhetsåtgärder på plats för att skydda dina ägodelar, inklusive övervakningskameror, larm och åtkomstkontroll. Du kan vara trygg med att dina tillhörigheter är säkra hos Prinsens Lager.

Vanliga frågor om förråd

Vad kostar ett förråd i Falun? 

Prinsens Lager erbjuder förråd i Falun till priser mellan 1189 och 1589 kronor per månad. Priserna varierar beroende på storlek och försäkringsvärde på förrådet. Vi har tre olika nivåer av försäkringsvärde: Liten, Mellan och Stor. Det obligatoriska försäkringsvärdet, Liten, ingår redan i hyran och täcker upp till 25 000 kr. Du kan även välja att höja försäkringsvärdet till Mellan för +30 kr/månad (upp till 50 000 kr) eller Stor +70 kr/månad (upp till 100 000 kr). 

Vilka mått har er self storage? 

Vår storlek på förråden är 14 kvadratmeter, vilket motsvarar en 20-fots container med en volym på cirka 32 kubikmeter. Innermåtten på våra kallförråd är 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden och 2,39 meter på höjden. Dörrarna till förråden är breda och kan öppnas på vid gavel. Du kan förvara upp till 200 staplade flyttkartonger av den större storleken i våra 20-fotsförråd, vilket gör dem perfekta för att förvara bohag från en större lägenhet eller hus. 

Är er magasinering i Falun handikappanpassad? 

Vår anläggning med förråd i Falun är grusad. Det finns inga trösklar på området, men det är bra att veta att containern är upphöjd med cirka 12 cm eftersom den står på marksten. Vi strävar efter att erbjuda tillgängliga och användarvänliga anläggningar för alla våra kunder. 

Har er anläggning övervakning? 

Ja, Prinsens Lagers Falun har kameraövervakning dygnet runt. Kamerorna är kopplade till en larmcentral, vilket innebär att om någon rörelse upptäcks på området utanför våra öppettider (kl. 06:00-22:00 varje dag), skickas ett larm till larmcentralen. Alla besök registreras automatiskt i vårt system för att säkerställa säkerheten för både dina och grannarnas ägodelar. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd? 

Vi erbjuder en försäkring speciellt utformad för våra förråd, en så kallad containerförsäkring. Det är obligatoriskt att ha denna försäkring när du hyr ett förråd hos oss. Den täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning. Försäkringen har tre olika nivåer: Liten (obligatorisk), Mellan och Stor. Det krävs ett klass 3 hänglås för att försäkringen ska gälla. Vi rekommenderar också att du har en extra försäkring, till exempel ”bortaskydd” i din hemförsäkring, för att vara extra trygg. Vi kan agera som mellanhand om det skulle uppstå ett försäkringsärende och kommer att kontakta försäkringsbolaget för att hantera situationen. 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr? 

Absolut! Du kan ändra typ av förråd under avtalstiden. Om du behöver byta till ett isolerat varmförråd, är det möjligt att uppgradera ditt befintliga förråd. Vi strävar efter att tillgodose dina förvaringsbehov på bästa sätt och hjälper dig gärna med eventuella ändringar. 

När får jag tillgång till mitt förråd? 

Vi arbetar kontinuerligt med att få in nya förråd, vilket innebär att chansen är stor att du kan få tillgång till ditt förråd redan samma dag som du bokar det. Du skriver enkelt under det digitala avtalet med bankID och får all praktisk information via e-post. Du behöver ta med ett eget hänglås till ditt förråd, och det går bra att använda ett som du redan har hemma. 

Vad har ni för öppettider? 

Prinsens Lager Falun har öppet mellan kl. 06:00 och 22:00 varje dag, året om. Du har möjlighet att besöka ditt förråd under dessa tider och ha tillgång till dina ägodelar när det passar dig bäst. 

Vad har ni för uppsägningstid? 

Om du hyr månadsvis är uppsägningstiden 1 månad. Om du väljer att hyra på årsbasis binder du upp dig på ett år. Vi strävar efter att ge dig flexibilitet och alternativ när det gäller hyrestiden för att passa dina behov på bästa sätt. 

Erbjuder ni magasinering för företag? 

Självklart! Både företag och privatpersoner kan magasinera sina saker hos Prinsens Lager. Vi har anpassade lösningar för att möta företagens behov när det gäller förvaring av inventarier, arkivmaterial, lagerhållning och mer. Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag med förvaringslösningar. 

Erbjuder ni någon studentrabatt? 

Vi erbjuder tyvärr ingen pensionärs- eller studentrabatt. Däremot kan du få 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan. Våra priser är redan väldigt konkurrenskraftiga. Vi strävar efter att erbjuda förmånliga priser och flexibla alternativ för alla våra kunder. 

Priser för förråd i Falun

Storlek på förråd i Falun
14 kvm oisolerad 1150 kr/mån
14 kvm isolerad 1650 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Om Prinsens Lager i Falun

Falun är Sveriges 28:e största stad och klassas som ett världsarv. Det är många som flyttar in i staden och är på jakt efter ett prisvärt sätt att magasinera sina saker. Då finns vi på Prinsens Lager på kort avstånd från Faluns centrum och Borlänge centrum. Parken har även relevans för orter som Gagnef och Leksand, om du ska flytta i närområdet.

Olika förrådstyper

I vårt self storage har du valet mellan två stycken olika förrådstyper. Antingen är de isolerade med el indragen för belysning och element som håller plusgrader i förrådet. Eller så är de oisolerade och håller ungefär samma temperatur som utomhus.

Alla våra förråd är utrustade med minst 8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Du delar heller inte ventilation med grannen utan har en alldeles egen. De ömtåligare prylarna såsom textilier, elektronik, kläder, stoppade möbler och liknande, förvaras med fördel i de isolerade varmförråden. Vi skickar ut ett antal förvaringstips som hjälp på vägen.

De saker som tål väderomslag, exempelvis cyklar, verktyg eller utomhusmöbler, kan med fördel förvaras i de oisolerade kallförråden.

Våra villkor är sjyssta och flexibla. Du har som standard en månads uppsägningstid och ingen bindningstid. Om du önskar 10 % rabatt på hyran så kan du välja att binda kontraktet på ett år och du förskottsbetalar då också för hela året.

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp eller har frågor kring din magasinering!

Närliggande förråd