Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyr förråd i Falun

Samuelsdalsvägen 10

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1089 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1489 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Falun

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring i Falun

Falun är Sveriges 28:e största stad och klassas som ett världsarv. Det är många som flyttar in i staden och är på jakt efter ett prisvärt sätt att magasinera sina saker. Då finns vi på Prinsens Lager på kort avstånd från Faluns centrum.

I vårt self storage har du valet mellan två stycken olika förrådstyper. Antingen är de isolerade med el indragen för belysning och radiator, som håller en temperatur på 10 grader. Eller så är de oisolerade och håller ungefär samma temperatur som utomhus.

Alla våra förråd är utrustade med minst 8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Du delar heller inte ventilation med grannen utan har en alldeles egen. De ömtåligare prylarna såsom textilier, elektronik, kläder, stoppade möbler och liknande, förvaras med fördel i de isolerade varmförråden. Vi skickar ut ett antal förvaringstips som hjälp på vägen.

De saker som tål väderomslag, exempelvis cyklar, verktyg eller utomhusmöbler, kan med fördel förvaras i de oisolerade kallförråden.

Våra villkor är sjyssta och flexibla. Du har som standard en månads uppsägningstid och ingen bindningstid. Vi chockhöjer heller aldrig hyran utan du behåller det pris som du skriver kontrakt på. Den enda uppräkningen som görs är på 4 % vid varje årsskifte. Om du önskar 10 % rabatt på hyran så kan du välja att binda kontraktet på ett år och du förskottsbetalar då också för hela året.

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp eller har frågor kring din magasinering!

 

Priser för förråd i Falun

Storlek på förråd i Falun
14 kvm oisolerad 1050 kr/mån
14 kvm isolerad 1450 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till förvaringen i Falun

Prinsens Lager i Falun ligger på Samuelsdalsvägen 10 i Samuelsdals industriområde. Med bil tar det cirka nio minuter från Faluns centrum.

Med bil

Kör du från Falun Centralstation tar du Gruvgatan, sen Myntgatan, vidare söderut på Timmervägen och slutligen ner på Tunavägen. Efter cirka en kilometer svänger du vänster in på Tingsvägen. Kort därefter tar du höger in på Samuelsdalsvägen. Cirka 500 meter senare svänger du höger in på Samuelsdalsvägen 10 och ser då vår self storage park med blåa förrådscontainrar.

Med buss

I närheten av förrådsparken hittar du busshållplatsen Samuelsdal E16. Den trafikeras av fyra olika busslinjer: 151, 152, 153 och 154. Gå in på Dalatrafiks hemsida för att hitta en avgång som passar dig.