Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd Leksand

Samuelsdalsvägen 10

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1089 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1589 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd nära Leksand

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring i närheten av Leksand

Ska du flytta till Falun från Leksand? Eller behöver du en förvaringsplats i krokarna? Vi på Prinsens Lager erbjuder smidig förvaring i prisvärda förrådscontainers. Alla förråd står på markplan med direktaccess för bil och släp.

Området är inhägnat och kameraövervakat med kopplad larmtjänst. Du tar dig enkelt in på området genom att ringa ett samtal med mobilen. Allt för att du ska känna dig trygg.

Våra förråd finns i storleken 14 kvadratmeter, vilket motsvarar 33 kubikmeter, och räcker fint till ett större bohag. Takhöjden är perfekt med sina 2,38 cm så att du enkelt kan stapla saker på varandra.

Hör av dig till oss om frågor angående försäkring, hur man ska förvara eller magasinering i allmänhet.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Leksand

Storlek på förråd i Leksand
14 kvm oisolerad 1050 kr/mån
14 kvm isolerad 1550 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage i närheten av Leksand

Vår self storage i södra Falun ligger på adressen Samuelsdalsvägen 10.

Med bil

Kör ut på Ullvi Sågmyravägen, följ Leksandsvägen mot väg 69. Kör sedan i cirka 45 minuter mot Falun. I den första rondellen tar du andra avfarten, därefter andra avfarten i andra rondellen och sist första avfarten i den tredje rondellen. Sväng vänster in på Tunavägen och sedan vänster igen in på Tingsvägen. Kör sedan in på Samuelsdalsvägen och på höger sida ser du våra blåa förrådscontainers.