Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd nära Mjölby

Låsbomsgatan 33

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1489 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd nära Mjölby

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen nära Mjölby

För dig som söker prisvärd förvaring i närheten till Mjölby finns vi på Prinsens Lager Linköping tillhands. Vi erbjuder fräscha förrådscontainers med direktaccess för både bil och släp. Du lastar enkelt i och ur direkt vid förrådsdörren genom de breda dörrarna.

Magasinering Mjölby

Förråden är antingen isolerade med värme och belysning, eller så är de oisolerade och håller ungefär samma temperatur som utomhus. Alla förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Du delar med andra ord ingen ventilation med någon och behöver därför inte oroa dig för sakerna ska ta doft från grannens saker.

Self storage Mjölby

Området är instänglsat och kameraövervakat med kopplad larmtjänst så att du kan känna dig trygg. För att ta sig in genom infartsgrinden ringer du enkelt ett telefonnummer från grinden. Om du önskar lägga till flertalet nummer går det fint. Det kan vara smidigt för dig som delar förråd med familjemedlemmar eller för dig som hyr genom företaget.

Hör av dig till oss om du skulle ha några frågor kring försäkring, hänglås eller allmänt om self storage. Vi hjälper gärna till!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Mjölby

Storlek på förråd i Mjölby
14 kvm oisolerad 1150 kr/mån
14 kvm isolerad 1450 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till förvaringen i närheten av Mjölby

En kortare biltur på cirka 30 minuter från Mjölby centrum tar dig till vår self storage park i Linköping. Adressen är Låsbomsgatan 33.

Med bil

Kör ut på E4:an från Kungsvägen och Linköpingsvägen. Följ sedan E4:an mot Linghemsvägen/väg 35 i Linköping. Ta avfart 113-Trafikplats Linköping Östra från E4:an. Följ sedan väg 35 och Landerydsvägen mot Låsbomsgatan. På nummer 33 ser du våra blåa förrådscontainers stå uppradade.

Med tåg & buss

Kliv på Östgötapendeln tåg 8740 på Mjölby station. Direktion är Norrköping Centralstation och resan tar cirka 19 minuter och har 3 stopp. På hållplats Linköping C kliver du av tåget och byter till buss 16, direktion Aspnäset. Bussresan tar ungefär en kvart och har tio stopp. Hållplatsen som du kliver av bussen på heter Hackefors södra. Gå sedan i fem minuter till Låsbomsgatan 33. Sök efter den resa som passar just dig bäst på ÖstgötaTrafikens hemsida.