JUST NU: Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett extra bra pris!

Hyra förråd i Östhammar

Östhammar 19

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

989 kr/mån


Kampanjpriset gäller endast för månadshyra och kan inte kombineras med andra rabatter.
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1039 kr/mån


Kampanjpriset gäller endast för månadshyra och kan inte kombineras med andra rabatter.

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

I norra Roslagen ligger vackra Östhammar med sin hamn invid Östhammarsfjärden, och på andra sidan gränsar tätorten mot väg 76. Förutom den bofasta befolkningen är det även många som har sommarstugor i närområdet: Öregrund, Raggarö, Stenskär och Alunda.

Self storage Östhammar

Vi på Prinsens Lager erbjuder förvaring i fräscha förrådcontainers. Du hyr månadsvis eller årsvis med endast en månads uppsägningstid. Vi har inga dolda avgifter, det enda som tillkommer är en elavgift (cirka 275 kr/mån) om du hyr ett varmförråd.

Magasinering Östhammar

I de isolerade varmförråden kan du förvara de ömtåligare prylarna som inte ska stå i minusgrader, exempelvis kläder, stoppade möbler som dynor, elektronik, barnvagn eller golfutrustning. Förutom isolering har förråden även belysning och radiator. Däremot kan man inte nyttja el för eget bruk.

I de oisolerade kallförråden håller sig temperaturen densamma som utomhus. Därför ska du se till att förvara de saker som tål kyla och eventuella väderomslag, exempelvis ved, utomhusmöbler, cykel eller verktyg.

Alla våra förråd är utrustade med 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Du delar heller inte ventilation med någon annan och kan därför känna dig trygg.

Hör av dig till oss om du har några funderingar kring processen eller hur self storage fungerar. Vi hjälper gärna till med din magasinering!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Östhammar

Storlek på förråd i Östhammar
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1000 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

 

Vad kostar ett förråd i Östhammar? 

Priset för våra förråd i Östhammar varierar mellan 989 till 1689 kronor i månaden, vilket ger dig både säkerhet och värde för pengarna. Om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan, får du dessutom 10% rabatt på månadspriset.

Vilka mått har er self storage? 

Vi erbjuder ett utbud av förråd för att passa dina behov. Vår standardstorlek är 14 kvadratmeter (en 20-fots container), vilket motsvarar cirka 32 kubikmeter. Ett kallförråd i den storleken har innermåtten 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden samt 2,39 meter på höjden. Ett sådant förråd kan innehålla ett bohag från en större lägenhet eller hus beroende på hur du väljer att packa i containern.  

Är er magasinering handikappanpassad? 

Vi har försökt att göra våra anläggningar så tillgängliga som möjligt. En del av våra parker har asfalt som underlag, andra är grusade. Just i Östhammar är ytan asfalterad. Vi har inga trösklar på området, men däremot står containern på marksten och är därför upphöjd med cirka 12 cm. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd? 

När du hyr ett förråd hos oss ingår en basförsäkring som är obligatorisk och täcker för ett värde upp till 25 000 kr. Försäkringen täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning. Den täcker däremot inte för vattenskada eller skadedjur. Vi erbjuder också två högre nivåer av försäkringsvärde: Mellan (upp till 50 000 kr för 69 kr/mån) och Stor (upp till 100 000 kr för 109 kr/mån). 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr? 

Absolut, vi vill att du ska vara nöjd med ditt förråd, så du kan ändra typ av förråd under avtalstiden. 

När får jag tillgång till mitt förråd? 

Med Prinsens Lager får du snabbt och enkelt tillgång till ditt förråd. Vi får löpande in nya förråd och det är därför stor chans att du får tillgång till ditt förråd redan samma dag. Du skriver enkelt under det digitala avtalet med bankID och får all praktisk information över mail. 

Vad har ni för öppettider? 

Våra anläggningar är öppna dagligen mellan kl. 06:00 -22:00, året om. Detta ger dig flexibiliteten att komma och gå när det passar dig. 

Vad har ni för uppsägningstid? 

Uppsägningstiden är 1 månad om du hyr månadsvis. Om du tecknar ett årsvis kontrakt binder du upp dig på ett år. 

Erbjuder ni magasinering för företag? 

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera saker hos Prinsens Lager. Vi har ingen moms på våra priser, vilket gör oss till ett kostnadseffektivt val för företag. 

Erbjuder ni någon studentrabatt? 

Vi erbjuder för närvarande ingen pensionärs- eller studentrabatt. Däremot erbjuder vi en 10% rabatt om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan. Vi tror att våra priser är mycket konkurrenskraftiga och erbjuder ett utmärkt värde för alla våra kunder.