Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Östhammar

Östhammar 19

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1189 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Östhammar

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Östhammar

I norra Roslagen ligger vackra Östhammar med sin hamn invid Östhammarsfjärden, och på andra sidan gränsar tätorten mot väg 76. Förutom den bofasta befolkningen är det även många som har sommarstugor i närområdet: Öregrund, Raggarö, Stenskär och Alunda.

Self storage Östhammar

Vi på Prinsens Lager erbjuder förvaring i fräscha förrådcontainers. Du hyr månadsvis eller årsvis med endast en månads uppsägningstid. Vi har inga dolda avgifter, det enda som tillkommer är en elavgift (cirka 275 kr/mån) om du hyr ett varmförråd.

Magasinering Östhammar

I de isolerade varmförråden kan du förvara de ömtåligare prylarna som inte ska stå i minusgrader, exempelvis kläder, stoppade möbler som dynor, elektronik, barnvagn eller golfutrustning. Förutom isolering har förråden även belysning och radiator. Däremot kan man inte nyttja el för eget bruk.

I de oisolerade kallförråden håller sig temperaturen densamma som utomhus. Därför ska du se till att förvara de saker som tål kyla och eventuella väderomslag, exempelvis ved, utomhusmöbler, cykel eller verktyg.

Alla våra förråd är utrustade med 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Du delar heller inte ventilation med någon annan och kan därför känna dig trygg.

Hör av dig till oss om du har några funderingar kring processen eller hur self storage fungerar. Vi hjälper gärna till med din magasinering!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Östhammar

Storlek på förråd i Östhammar
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1150 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Så hittar du till vår self storage i Östhammar

Du når vårt self storage lager på mindre än 4 minuters bilfärd från Östhammars busstation.

Med bil

Om du börjar köra vid Östhammars busstation så kör du Gammelbygatan ut mot rondellen vid väg 76. Där tar du första avfarten och svänger sedan direkt till vänster. Framför dig ser du våra blåa förrådscontainers stå uppradade.

Vi ligger alldeles intill Holken vid Östhammarsrondellen.