Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Linköping

Låsbomsgatan 33

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1289 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Strax utanför vackra universitetsstaden Linköping ligger Prinsens Lagers förrådspark. Det passar även bra för dig som bor exempelvis i Mjölby eller Motala med omnejd. Vi har sett till att området är ordentligt inhägnat med rymliga infartsgrindar. Allt du behöver göra är att du tar med dig ett eget hänglås.

Self storage Linköping

Förråden är torra, ventilerade och fräscha. Du väljer om du behöver ett isolerat eller oisolerat förråd och vilken storlek som passar. Det isolerade förrådet har ett eltillägg på cirka 275 kr/mån beroende på väder. Är du osäker på hur stort förråd eller om du behöver ett isolerat förråd till din förvaring är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Många väljer att förvara sina möbler (soffbord, byråer, bokhyllor, soffor och skrivbord) och förvaringslådor i förråden. Men det går också bra att använda dem som förvaringsutrymme till kläder, elektronik, vattenskoter och mer känsliga saker.

Magasinering Linköping

Vi  tar inte ut några dolda avgifter och använder oss inte heller utav någon bindningstid. Du kan enkelt säga upp ditt avtal en månad i förväg, när du vill under månaden. Såvida du inte hellre önskar hyra årsvis och erhålla 10 % rabatt på hyran. Då förskottsbetalar du hela beloppet och binder kontraktet på ett år.

Om du behöver ett förvaringsutrymme mellan två hem, eller om du vill hyra tillsvidare – oavsett vad, så hjälper vi gärna till!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Linköping

Storlek på förråd i Linköping
14 kvm oisolerad 1250 kr/mån
14 kvm isolerad 1650 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån