Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Magasinering i Motala

Låsbomsgatan 33

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1489 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du nära Motala

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen nära Motala

Söker du magasinering i Linköping med omnejd? Vi finns på kort avstånd från Motala centrum och erbjuder förvaring i fräscha förrådscontainers. Vårt alternativ är oftast det mest prisvärda och har alltid direktaccess för bil.

Magasinering Motala

Du väljer själv om du vill hyra ett isolerat förråd med värme och belysning, eller om du önskar ett oisolerat förråd. Förråden är alltid utrustade med så kallade frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. De är dessutom väldigt rymliga med sina 14 kvadratmeter och längd på 5,90 meter.

Self storage Motala

Hos oss har du endast en månads uppsägningstid och ingen bindningstid. Våra priser är otroligt konkurrenskraftiga och innehåller inga dolda avgifter.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Motala

Storlek på förråd i Motala
14 kvm oisolerad 1150 kr/mån
14 kvm isolerad 1450 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till förvaringen i närheten av Motala

Vi på Prinsens Lager Linköping ligger cirka 45 minuter bort med bil från centrala Motala. Vår adress är Låsbomsgatan 33.

Med bil

Kör ut från Östermalmsgatan mot väg 34, E4 och väg 35, direktion Linköping. Fortsätt på Landerydsvägen efter att du tagit första avfarten i rondellen. Sväng sedan vänster in på Fordsonsvägen och därefter höger vid första tvärgatan in på Låsbomsgatan. På vänster sida kommer du se våra blåa förrådscontainers stå uppradade.

Med pendeltåg och buss

Kliv på tåg 8730 med direktion Norrköping Centralstation på Motala Station. Resan tar cirka 40 minuter och har fem stopp på vägen. Kliv av på Linköping C och byt här till buss 16 direktion Aspnäset.  Denna resa tar cirka 12 minuter och har tio stopp. Kliv av på hållplats Hackefors södra och gå därefter cirka fem minuter till Prinsens Lager Linköping. Sök på ÖstgötaTrafikens hemsida efter en resa som passar just dig.