JUST NU: Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett extra bra pris!

Hyra förråd i Backtorp

Backtorpshöjden 28

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

789 kr/mån


Kampanjpriset gäller endast för månadshyra och kan inte kombineras med andra rabatter.
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1039 kr/mån


Kampanjpriset gäller endast för månadshyra och kan inte kombineras med andra rabatter.

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Vi har nu etablerat en andra self storage anläggning i Norrtälje, i det nya industriområdet på Backtorpshöjden.

Magasinering Backtorp

Förråden finns i en storlek och är antingen isolerade med värme och belysning eller oisolerade. Många förvarar möbler såsom cyklar, utemöbler, byrå, sänggavlar, verktyg, skrivbord och garderober i de oisolerade förråden då temperaturen följer vädrets. I de isolerade förråden förvaras oftast ömtåligare möbler såsom mattor, sängar, soffbord, lampor, tv bänkar, vitrinskåp, fåtöljer, golfutrustning och matbord.

Self storage Backtorp

Våra schyssta villkor uppskattas mycket av våra kunder. Inga dolda avgifter på hyran. Minsta debiteringstiden är en månad men vi har ingen bindningstid och du säger enkelt upp förrådet via mail med en månads uppsägningstid. Såvida du inte heller hyr årsvis och erhåller 10 % rabatt på månadshyran. Du binder då kontraktet på ett år och förskottsbetalar årshyran. Skönt om du vill slippa månadsvisa fakturor.

Oavsett om du söker ett billigt förråd att förvara dina flyttkartonger kort mellan två hem, eller om du ska utomlands under en längre tid så hjälper vi gärna till med din förvaring!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Backtorpshöjden

Storlek på förråd i Backtorpshöjden
14 kvm oisolerad 750 kr/mån
14 kvm isolerad 1000 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

 

Vad kostar ett förråd i Norrtälje Backtorp?

Priserna för våra förråd ligger mellan 1129 till 1689 kronor i månaden. Vi erbjuder även 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan.

Vilka mått har er self storage?

Vårt standardförråd är 14 kvadratmeter, en 20-fots container, vilket motsvarar cirka 32 kubikmeter. Vi har även förråd i andra storlekar beroende på behov och tillgänglighet. Innermåtten för ett kallförråd på 14 kvm är 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden samt 2,39 meter på höjden. Du kan få plats med cirka 220 staplade flyttkartonger av större storlek i en 20-fots container. Se vår hemsida för fullständig information om alla våra förrådsstorlekar.

Är er magasinering handikappanpassad?

Vi strävar efter att göra våra anläggningar så tillgängliga som möjligt. Vissa av våra anläggningar har asfalt som underlag, medan andra är grusade. Just i Norrtälje Backtorp är marken grusad. Det finns inga trösklar på området men våra containrar står på marksten och är därför upphöjda med cirka 12 cm.

Har era anläggningar övervakning?

Ja, majoriteten av Prinsens Lagers anläggningar har kameraövervakning dygnet runt som är kopplade till larmcentral. Utanför våra öppettider i parken (kl. 06:00-22:00 varje dag) går det ett larm till larmcentral om rörelse skulle upptäckas på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system.

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd?

Prinsens Lager har en särskild containerförsäkring. Den finns i tre nivåer: Liten (obligatorisk), som täcker för ett värde upp till 25 000 kr, kostar 39 kr/mån. Mellan, som täcker för ett värde upp till 50 000 kr, kostar 69 kr/mån. Stor, som täcker för ett värde upp till 100 000 kr, kostar 109 kr/mån. Försäkringen täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning men inte för vattenskada eller skadedjur. Det krävs ett klass 3 hänglås för att försäkringen ska gälla.

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr?

Ja, som kund hos Prinsens Lager kan du ändra både storlek och typ av förråd under avtalstiden.

När får jag tillgång till mitt förråd?

Vi får löpande in nya förråd och det är därför stor chans att du får tillgång till ditt förråd redan samma dag som du skriver under avtalet.

Vad har ni för öppettider?

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00 – 22:00 varje dag, året runt.

Vad har ni för uppsägningstid?

Uppsägningstiden är 1 månad om du hyr månadsvis. Vid årsvisa kontrakt binder du upp dig på ett år.

Erbjuder ni magasinering för företag?

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera saker hos Prinsens Lager. Notera dock att vi inte har någon moms på våra priser.

Erbjuder ni någon studentrabatt?

För närvarande erbjuder Prinsens Lager ingen studentrabatt. Däremot får du 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan.