Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Backtorp

Backtorpshöjden 28

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1589 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Backtorp

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Backtorp

Vi har nu etablerat en andra self storage anläggning i Norrtälje, i det nya industriområdet på Backtorpshöjden.

Förråden finns i en storlek och är antingen isolerade med värme och belysning eller oisolerade. Många förvarar möbler såsom cyklar, utemöbler, byrå, sänggavlar, verktyg, skrivbord och garderober i de oisolerade förråden då temperaturen följer vädrets. I de isolerade förråden förvaras oftast ömtåligare möbler såsom mattor, sängar, soffbord, lampor, tv bänkar, vitrinskåp, fåtöljer, golfutrustning och matbord.

Våra schyssta villkor uppskattas mycket av våra kunder. Ingen chockhöjning på din hyra; du behåller samma pris som i kontrakt tillsvidare förutom en 4% justering vid årsskiftet. Minsta debiteringstiden är en månad men vi har ingen bindningstid och du säger enkelt upp förrådet via mail med en månads uppsägningstid. Såvida du inte heller hyr årsvis och erhåller 10 % rabatt på månadshyran. Du binder då kontraktet på ett år och förskottsbetalar årshyran. Skönt om du vill slippa månadsvisa fakturor.

Oavsett om du söker ett billigt förråd att förvara dina flyttkartonger kort mellan två hem, eller om du ska utomlands under en längre tid så hjälper vi gärna till med din förvaring!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Backtorpshöjden

Storlek på förråd i Backtorpshöjden
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1550 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till förvaringen i Backtorp

Det är enkelt att hitta till vår self storage från Norrtäljes centrum till vår adress på Backtorpshöjden 28. Det går även enkelt att hitta oss genom att söka på ”Prinsens Lager Norrtälje Backtorpshöjden” på Google maps.

Med bil

Det tar mindre än 6 minuter att nå vårt lager från Norrtälje centrum. Du kör söderut på Stockholmsvägen och tar vänster in till Arstabacken. Därefter tar du vänster igen på Kustvägen (väg 276). Efter bara 900 m tar du höger in på Backtorpshöjden, svänger första vänster och du ser då vår förrådspark med blåa förrådscontainrar på vänster sida när du kört fram till nummer 28. Ingången ligger precis bredvid Bolka Bil & Motors kontor.

Med buss

Bussresan tar cirka 11 minuter. Kliv på buss 620X på Norrtäljes busstation. Direktion på bussen är Gregersboda. Kliv sedan av på Nybygget och gå sedan cirka 4 minuter in på vägen mot industriområdet. Vår ingång ligger precis till vänster om Bolka Bil & Motors kontor. Sök på www.sl.se för att hitta den rutt som passar just dig.