Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Hyra förråd i Sika

Sikavägen 9

14 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1250 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1650 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

950 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

1190 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Sika

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till förvaringen i Sika

Du hittar enkelt till vår förvaring på Sikavägen 9 från centrum.

Med bil

Det tar mindre än 10 minuter att nå vårt lager från Norrtälje centrum. Du kör söderut på Stockholmsvägen och tar vänster in till Arstabacken. Därefter tar du vänster igen på Kustvägen (väg 276). Efter bara 4 km tar du vänster in på Sikavägen och du ser då vår förrådspark på vänster sida när du kört fram till nummer 9.

Med buss

Bussresan tar cirka 12 minuter. Kliv på buss 621 på Norrtäljes busstation. Direktion på bussen är Åkersberga Station. Kliv sedan av på Sika vägskäl och du kommer att se vår anläggning på vänster sida. Sök på www.sl.se för att hitta den rutt som passar just dig.

 

Adress: Sikavägen 9

Om förvaringen i Sika

I vår första park i Norrtälje på Sikavägen 9 erbjuder vi förvaring i både isolerade och oisolerade förråd. Du förvarar med fördel de ömtåligare textilierna och elektroniken i de isolerade förråden. Speciellt om det ska förvaras under längre tid.

I de oisolerade förråden är det samma temperatur som utomhus. Här klarar sig trämöblerna, cyklarna, verktygen och liknande, bra. Alla förråd är dessutom försedda med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Inpassering på området sker genom vårt digitala inpasseringssystem. Du har fri tillgång alla dagar mellan 06-22. Området är kameraövervakat och instängslat.

Vi hjälper redan hundratals kunder med deras förvaring. Hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig med din!