JUST NU: Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett extra bra pris!

Hyra förråd i Sika

Sikavägen 9

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

789 kr/mån


Kampanjpriset gäller endast för månadshyra och kan inte kombineras med andra rabatter.
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1039 kr/mån


Kampanjpriset gäller endast för månadshyra och kan inte kombineras med andra rabatter.
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

5 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en mindre lägenhet. Cirka 55 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 9 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1229 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

I vår första self storage park i Norrtälje på Sikavägen 9 erbjuder vi förvaring i både isolerade och oisolerade förråd. Du förvarar med fördel de ömtåligare textilierna och elektroniken i de isolerade förråden. Speciellt om det ska förvaras under längre tid. Här har du även el indragen för belysning och radiator, däremot kan du inte nyttja egen el.

Magasinering Sika

I de oisolerade förråden är det samma temperatur som utomhus. Här klarar sig trämöblerna, cyklarna, verktygen och liknande, sig bra. Alla förråd är dessutom försedda med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Dessutom så delar du inte ventilation med någon annan förrådscontainer.

Self storage Sika

Inpassering på området sker genom vårt digitala inpasseringssystem. Du har fri tillgång alla dagar mellan 06-22. Området är kameraövervakat och inhägnat.

Vi hjälper redan hundratals kunder med deras förvaring. Hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig med din!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Sika

Storlek på förråd i Sika

14 kvm oisolerad

750 kr/mån

14 kvm isolerad

1000 kr/mån

5 kvm isolerad

1190 kr/mån

Försäkring Liten (25 000 kr)

39 kr/mån

Försäkring Mellan (50 000 kr)

69 kr/mån

Försäkring Stor (100 000 kr)

109 kr/mån

Elkostnad

cirka 275 kr/mån

Vad kostar ett förråd i Norrtälje Sika?

Priset för våra förråd i Norrtälje Sika ligger mellan 789 till 1689 kronor i månaden. Om du väljer att binda kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan får du 10% rabatt på månadspriset. Vi garanterar att vi inte har några dolda avgifter.

Vilka mått har er self storage?

Vår standardstorlek på förråden är 14 kvadratmeter, en 20-fots container, motsvarande cirka 32 kubikmeter. Ett kallförråd har innermåtten 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden samt 2,39 meter på höjden. Vi har även ett par varmförråd på 5 kvadratmeter. Du hittar specifik information om varje förråds mått på vår hemsida.

Är er magasinering handikappanpassad?

Vi strävar efter att göra våra anläggningar tillgängliga för alla. Vissa av våra parker är bättre handikappanpassade än andra, med underlag som asfalt eller grus. Just i Norrtälje Sika är marken grusad med krossad sten. Dörrarna på våra förråd är breda och kan öppnas på vid gavel. Dock är containern upphöjd med cirka 12 cm, vilket bör beaktas.

Har era anläggningar övervakning?

Ja, Prinsens Lager Norrtälje Sika har kameraövervakning dygnet runt som är kopplade till larmcentral. Utanför våra öppettider i parken (kl. 06:00-22:00 varje dag) går det ett larm till larmcentral om rörelse skulle upptäckas på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system.

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd?

Prinsens Lager erbjuder tre nivåer av försäkringsvärde: Liten (obligatorisk), som täcker för ett värde upp till 25 000 kr, kostar 39 kr/mån. Mellan, som täcker för ett värde upp till 50 000 kr, kostar 69 kr/mån. Stor, som täcker för ett värde upp till 100 000 kr, kostar 109 kr/mån. Försäkringen täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning, men inte för vattenskada eller skadedjur.

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr?

Ja, det är möjligt att ändra både storlek och typ av förråd under avtalstiden.

När får jag tillgång till mitt förråd?

Prinsens Lager får löpande in nya förråd och det är därför stor chans att du får tillgång till ditt förråd redan samma dag. Du skriver enkelt under det digitala avtalet med bankID och får all praktisk information över mail.

Vad har ni för öppettider?

Våra anläggningar är öppna mellan kl. 06:00 -22:00 dagligen, året om.

Vad har ni för uppsägningstid?

Uppsägningstiden är 1 månad om du hyr månadsvis. Vid årsvisa kontrakt binder du upp dig på ett år.

Erbjuder ni magasinering för företag?

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera saker hos Prinsens Lager. Observera dock att vi inte har någon moms på våra priser.

Erbjuder ni någon studentrabatt?

Prinsens Lager erbjuder ingen pensionärs- eller studentrabatt. Däremot får du 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan.

Adress: Sikavägen 9