Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Sollentuna

Smedbyvägen 4B

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

789 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Sollentuna

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i närheten av Sollentuna

Om du söker förvaring i Sollentuna med omnejd så har du hittat rätt. Vi erbjuder nya och fräscha förrådscontainer med direktaccess i vår self storage anläggning på Smedbyvägen 4B i Åkersberga.

Magasinering Sollentuna

Alla våra förråd är på 14 kvadratmeter (motsvarande 33 kubikmeter) och är antingen isolerade eller oisolerade. I våra isolerade förråd förvarar du med fördel de ömtåligare sakerna då det finns värme i förrådet. De oisolerade förråden lämpar sig väl för sådant som tål väderomslag bättre, exempelvis verktyg, cyklar och utemöbler.

Self storage Sollentuna

Vi har ingen bindningstid på förråden, utan endast en månads minsta debiteringstid. Däremot om du önskar hyra ett år i taget så får du 10 % rabatt på hyran mot förskottsbetalning.

Hör av dig till oss om du har några som helst frågor angående magasinering!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Sollentuna

Storlek på förråd i Sollentuna
14 kvm oisolerad 750 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till våra förråd i närheten Sollentuna

Vi på Prinsens Lager finns i närheten av Sollentuna på adressen Smedbyvägen 4B i Åkersberga. Du tar dig enkelt till vår park med bil, det tar cirka 20 minuter från Sollentuna Centrum till vår self storage.

Med bil

Kör ut på väg 265 från Sollentunavägen. Fortsätt sedan mot väg 265/väg 276 i cirka 10 minuter. Ta andra avfarten i första rondellen, första avfarten i andra rondellen riktning Åkersberga, sedan tredje avfarten i nästa rondell och till sist första avfarten i sista rondellen. Du svänger sedan vänster in på Smedbyvägen och ser Berga Second Hand. Åker du längst ner på denna lilla avfartsväg ser du vår grind och våra blåa förrådscontainers.

Med buss

Från Häggviksleden går buss 685 direktion Åkersberga. Den tar dig till Åkersberga centrum där du sedan går en kvarts promenad till vår anläggning. Sök på SLs hemsida för att hitta den avgång som passar dig bäst.