Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Åkersberga

Smedbyvägen 6

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

789 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Åkersberga

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring i Åkersberga

Åkersberga, eller ”Berga” som det också kallas, är en tätort som växer i stadig takt i Österåker kommun. Köpcentrum Skutan har byggts ut och flera stationer har lagts till på Roslagsbanan genom åren. Vi på Prinsens Lager ligger mitt i centrala Hacksta med vår self storage.

Magasinering Åkersberga

Förråden som vi erbjuder till förvaring är antingen isolerade eller oisolerade containrar. De är alla 14 kvadratmeter stora, motsvarande 33 kubikmeter, och rymmer mer än vad du tror. Speciellt om du kan stapla sakerna på höjden.

I varmförråden förvaras gärna de ömtåligare ägodelarna, såsom elektronik, möbler med stoppning, textilier och böcker. Det finns el indragen för belysning och en radiator som värmer upp förrådet när temperaturen understiger 10 grader inuti. Man kan inte nyttja elen för eget bruk.

I kallförråden ställer du in sådant som tål fukt och minusgrader bättre. De passar utmärkt till vinter- eller sommarförvaring av till exempel cykeln, blomkrukorna, grillen, skidutrustningen eller verktygen.

Self storage Åkersberga

Alla förråd är utrustade med minst åtta stycken ventiler som motverkar både kondens och stillastående luft. Ett tips är att alltid vädra förrådscontainern när du är på plats och flyttar in genom att öppna dörrarna på vid gavel i ett par minuter. Du kan även med fördel lägga in en torrboll eller en påse med kattsand.

Söker du billig förvaring i Åkersberga med omnejd är vi det självklara alternativet. Vi finns på nära avstånd till både Österåker, Täby, Sollentuna och Kista. Du är välkommen att höra av dig till oss när det passar!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Åkersberga

Storlek på förråd i Åkersberga
14 kvm oisolerad 750 kr/mån
14 kvm isolerad 1650 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage i Åkersberga

Att hyra förråd hos oss på Prinsens Lager Åkersberga är simpelt. Bilresan tar mindre än några minuter från centrala Åkersberga. Adressen är Smedbyvägen 6 precis intill Berga Secondhandbutik.

Med bil

För att nå vår self storage från Åkersberga station kör du norrut på Skolvägen och svänger sedan vänster ut på Hackstavägen. Därefter tar du höger på Centralvägen och höger igen in på Smedbyvägen. Sväng in till höger där Berga Secondhand har sin butik, kör förbi butiken och sen ser du våra blåa förrådscontainrar stå uppradade till höger.

Med buss

Kliv på buss 626 eller 623H på Åkersberga station. Destination är Storängsvägen och resan tar cirka 7 minuter med fyra stopp. För att hitta en avgång som passar dig, gå in på SLs hemsida.