Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Åkersberga

Smedbyvägen 4B

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1489 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1829 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Åkersberga, eller ”Berga” som det också kallas, är en tätort som växer i stadig takt i Österåker kommun. Köpcentrum Skutan har byggts ut och flera stationer har lagts till på Roslagsbanan genom åren. Vi på Prinsens Lager ligger mitt i centrala Hacksta med vår self storage.

Magasinering Åkersberga

Förråden som vi erbjuder till förvaring är antingen isolerade eller oisolerade containrar. De är alla 14 kvadratmeter stora, motsvarande 33 kubikmeter, och rymmer mer än vad du tror. Speciellt om du kan stapla sakerna på höjden.

I varmförråden förvaras gärna de ömtåligare ägodelarna, såsom elektronik, möbler med stoppning, textilier och böcker. Det finns el indragen för belysning och en radiator som värmer upp förrådet när temperaturen understiger 10 grader inuti. Man kan inte nyttja elen för eget bruk.

I kallförråden ställer du in sådant som tål fukt och minusgrader bättre. De passar utmärkt till vinter- eller sommarförvaring av till exempel cykeln, blomkrukorna, grillen, skidutrustningen eller verktygen.

Self storage Åkersberga

Alla förråd är utrustade med minst åtta stycken ventiler som motverkar både kondens och stillastående luft. Ett tips är att alltid vädra förrådscontainern när du är på plats och flyttar in genom att öppna dörrarna på vid gavel i ett par minuter. Du kan även med fördel lägga in en torrboll eller en påse med kattsand.

Söker du billig förvaring i Åkersberga med omnejd är vi det självklara alternativet. Vi finns på nära avstånd till både Österåker, Täby, Sollentuna och Kista. Du är välkommen att höra av dig till oss när det passar!

 

Närliggande förråd

Se alla förråd som du kan hyra i Stockholm

Priser för förråd i Åkersberga

Storlek på förråd i Åkersberga
14 kvm oisolerad 1450 kr/mån
14 kvm isolerad 1790 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

 

Vad kostar ett förråd i Åkersberga?

Priset för ett förråd hos Prinsens Lager i Åkersberga varierar mellan 789 och 1689 kronor i månaden, beroende på storlek och typ av förråd du väljer. Vi erbjuder dessutom 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan.

Vilka mått har er self storage?

Våra standardförråd mäter 14 kvadratmeter, vilket motsvarar en 20-fots container eller ungefär 32 kubikmeter. Ett sådant förråd har innermåtten 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden samt 2,39 meter på höjden, och kan rymma bohag från en större lägenhet eller hus. Vissa parker, inte Åkersberga, erbjuder också mindre förråd på 5 kvadratmeter samt större på 28 kvadratmeter.

Är er magasinering handikappanpassad?

Våra anläggningar strävar efter att vara tillgängliga för alla. Dock kan tillgängligheten variera mellan olika parker. I just Åkersberga är marken grusad. De flesta av våra anläggningar har asfalt som underlag, medan andra är grusade. Det finns inga trösklar på området, men våra förrådscontainers står på marksten och är därför upphöjda med cirka 12 cm.

Har era anläggningar övervakning?

Ja, i Åkersberga har vi kameraövervakning dygnet runt, kopplad till en larmcentral. Utöver våra öppettider, som är mellan kl. 06:00-22:00 varje dag, larmas larmcentralen vid rörelse på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system, vilket bidrar till säkerheten för både dina saker och vår personal.

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd?

Prinsens Lager erbjuder en specifik containerförsäkring. Den är obligatorisk och ingår i priset för att hyra förråd hos oss. Det finns tre nivåer: Liten, Mellan, och Stor, som täcker upp till 25 000 kr, 50 000 kr respektive 100 000 kr. Försäkringen täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning. Dock täcker den inte vattenskador eller skadedjur. Vi rekommenderar också att du kontrollerar ditt bortaskydd i din hemförsäkring.

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr?

Ja, hos Prinsens Lager kan du ändra både storlek och typ av förråd under avtalstiden. Det innebär att du alltid har flexibiliteten att anpassa ditt förråd efter dina behov.

När får jag tillgång till mitt förråd?

Eftersom vi kontinuerligt får in nya förråd till Prinsens Lager, har du stor chans att få tillgång till ditt förråd redan samma dag som du skriver under det digitala avtalet med bankID. Du tar själv med dig ett hänglås till ditt förråd.

Vad har ni för öppettider?

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00 – 22:00 varje dag, året runt. Det ger dig flexibilitet att komma åt ditt förråd när det passar dig bäst.

Vad har ni för uppsägningstid?

Uppsägningstiden för ett förråd som hyrs månadsvis är 1 månad. Om du binder dig vid ett årsvis kontrakt gäller det under ett helt år.

Erbjuder ni magasinering för företag?

Ja, Prinsens Lager erbjuder magasinering både för privatpersoner och företag. Vi har ingen moms på våra priser, vilket gör oss till ett prisvärt alternativ för företag.

Erbjuder ni någon studentrabatt?

Nej, Prinsens Lager erbjuder ingen student- eller pensionärsrabatt. Dock kan du få 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan. Vi strävar efter att hålla våra priser konkurrenskraftiga och vi har inga dolda avgifter.