Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Kista

Smedbyvägen 4B

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

789 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du i Kista

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Kista

Om du är i behov av extra utrymme och letar billig förvaring med direktaccess har du kommit helt rätt. Vi på Prinsens Lager erbjuder magasinering i fräscha förrådscontainers på 14 kvadratmeter som antingen är isolerade eller oisolerade.

Self storage Kista

I månadshyran ingår det dessutom en försäkring som försäkrar dina saker upp till ett värde av 25.000 kr. Du förvarar med fördel de ömtåligare prylarna såsom textilier eller böcker i varmförråden. Medan du kan förvara sådant som tål väderomslag i kallförråden, exempelvis verktyg och cyklar.

Magasinering Kista

Har du frågor om hur vår self storage fungerar eller någon fundering i övrigt, så är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Kista

Storlek på förråd i Kista
14 kvm oisolerad 750 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage i Kista

Parken som ligger närmast Kista heter Prinsens Lager Åkersberga och finns på bara 25 minuters bilfärd från centrala Kista. Vår adress är Smedbyvägen 4B.

Med bil

Kör ut på E4 i Sollentuna med direktion mot Arlanda. Ta sedan avfart 173 för väg 265 in på E18/Norrtälje/Danderyd/Täby efter cirka 2 kilometer. I första rondellen tar du sedan avfart 2 och fortsätter rakt fram mot E18/Norrtälje/Åkersberga. I nästa rondell fortsätter du också rakt fram. Därefter, i rondell nummer tre, tar du första avfarten mot Åkersberga. Sen i rondell nummer fyra tar du tredje avfarten in på Sockenvägen för att till sist ta första avfarten i sista rondellen in på Centralvägen. Sväng vänster in på Smedbyvägen och kör in på vägen bredvid Berga Second Hand. Längst in på denna väg ligger vår self storage med blåa förrådscontainers bakom infartsgrinden.

Med buss

Från Kista centrum kan du kliva på buss 685 med direktion Åkersberga. Sitt kvar i cirka 35 minuter (6 hållplatser) och kliv sedan av på Runö Gård. Därifrån kan du enkelt promenera i cirka en kilometer till vår magasinering. Sök efter den resa som passar dig bäst på SLs hemsida.