Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i närheten av Storvreta, Bälinge & Björklinge

Bergsbrunnagatan 16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1329 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1729 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Storvreta, Bälinge & Björklinge

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Smidigt att hyra förråd nära Storvreta, Bälinge, Björklinge

Att hyra ett förråd hos Prinsens Lager i Storvreta, Bälinge, Björklinge och andra orter nära Uppsala, är enkelt. Vår förrådspark ligger lättillgängligt via Gävlevägen på vägen in mot Uppsala och erbjuder fräscha och moderna förrådslösningar i container. Vi har välventilerade lösningar i alla våra förråd för att förhindra stående luft och kondens.

Magasinering Storvreta, Bälinge & Björklinge

I de isolerade förråden har vi dragit in el för belysning och värme. Däremot kan man inte nyttja egen el. De är bäst lämpade för det ömtåligare sakerna: elektronik, böcker, kläder och andra textilier. Ett tillägg på cirka 275 kr/mån tillkommer för uppvärmningen. I de oisolerade förråden förvarar du utemöbler, grill, cyklar, skidutrustning, tv bänk, matsalsbord, trädgårdsredskap och annat som tål väderomslag. Temperaturen inne i dessa förråd följer vädrets.

Self storage Storvreta, Bälinge & Björklinge

Perfekt lösning för dig som behöver en långtidslösning där du kanske ska vara utomlands en längre period, eller bara för dig som behöver någonstans att ställa grejerna i väntan på en ny bostad. Du får oftast tillgång till förrådet så snart kontraktet är påskrivet – mycket tack vare vårt smarta inpasseringssystem som gör att vi inte behöver ha några nycklar. Sen är det bara att börja lasta in dina saker i ditt nya och fräscha förråd!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Storvreta, Bälinge & Björklinge

Storlek på förråd nära Storvreta, Bälinge & Björklinge
14 kvm oisolerad 1290 kr/mån
14 kvm isolerad 1690 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till förvaringen i närheten av Storvreta, Björklinge & Bälinge

Det är lätt att hitta till vår self storage anläggning i centrala Uppsala. Du hittar våra förråd på adressen Bergsbrunnagatan 16 som ligger cirka 20 minuter med bil från Storvreta, Bälinge eller Björklinge med omnejd.

Med bil

Du tar dig till Uppsala Boländerna genom att åka Gävlevägen och Tycho Hedéns väg in mot Uppsala. Ta sedan höger in på Fålhagsleden och sedan vänster in på Björkgatan. I rondellen tar du första avfarten in på Bergsbrunnagatan. Då ser du anläggningen med de blåa förråden på din högra sida. En stor fördel med vår förrådsanläggning i centrala Uppsala är att du kan köra med bilen ända fram till ditt förråd. Det gör att du enkelt kan packa i och ur och slipper bära dina saker någon längre sträcka.