Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i närheten av Storvreta, Bälinge & Björklinge

Bergsbrunnagatan 16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1329 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1889 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Att hyra ett förråd hos Prinsens Lager i Storvreta, Bälinge, Björklinge och andra orter nära Uppsala, är enkelt. Vår förrådspark ligger lättillgängligt via Gävlevägen på vägen in mot Uppsala och erbjuder fräscha och moderna förrådslösningar i container. Vi har välventilerade lösningar i alla våra förråd för att förhindra stående luft och kondens.

Magasinering Storvreta, Bälinge & Björklinge

I de isolerade förråden har vi dragit in el för belysning och värme. Däremot kan man inte nyttja egen el. De är bäst lämpade för det ömtåligare sakerna: elektronik, böcker, kläder och andra textilier. Ett tillägg på cirka 275 kr/mån tillkommer för uppvärmningen. I de oisolerade förråden förvarar du utemöbler, grill, cyklar, skidutrustning, tv bänk, matsalsbord, trädgårdsredskap och annat som tål väderomslag. Temperaturen inne i dessa förråd följer vädrets.

Self storage Storvreta, Bälinge & Björklinge

Perfekt lösning för dig som behöver en långtidslösning där du kanske ska vara utomlands en längre period, eller bara för dig som behöver någonstans att ställa grejerna i väntan på en ny bostad. Du får oftast tillgång till förrådet så snart kontraktet är påskrivet – mycket tack vare vårt smarta inpasseringssystem som gör att vi inte behöver ha några nycklar. Sen är det bara att börja lasta in dina saker i ditt nya och fräscha förråd!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Storvreta, Bälinge & Björklinge

Storlek på förråd nära Storvreta, Bälinge & Björklinge
14 kvm oisolerad 1290 kr/mån
14 kvm isolerad 1850 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån