Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Tierp

Bergsbrunnagatan 16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1329 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1729 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd nära Tierp

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår magasinering nära Tierp

Om du söker efter ett billigt förråd nära Tierp så har du kommit rätt. Hyr förråd hos oss på Prinsens Lager i centrala Uppsala så får du schyssta villkor och ett fräscht förråd med direktaccess. Alla våra förråd står på markplan och har därav bra i och urlastning från både bil och släp.

Magasinering Tierp

Våra förråd är förrådscontainers på 14 kvadratmeter, motsvarande 33 kubikmeter. Antingen är de isolerade varmförråd med el indragen för belysning och värme. I dessa förråd passar det bra att förvara exempelvis textilier, stoppade möbler, böcker och elektronik. Sånt som gärna ska stå i plusgrader när det är som kyligast.

Self storage Tierp

I kallförråden har du ingen isolering och därav håller sig temperaturen på ungefär samma nivå som utomhus. Här kan du förvara cyklar, verktyg och utomhusmöblerna året om. De lämpar sig bra för alla typer av förvaringar under sommarhalvåret. Ska du till exempel flytta ditt bohag under en kortare tid kan du ställa in sakerna i ett varmt eller kallt förråd under sommarhalvåret.

Hör av dig till oss om du har fundering kring bindningstid, försäkring eller något annat som rör self storage i Tierp med omnejd!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Tierp

Storlek på förråd nära Tierp
14 kvm oisolerad 1290 kr/mån
14 kvm isolerad 1690 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage nära Tierp

Om du är boendes i Tierp med vägarna förbi Uppsala så passar vår magasinering utmärkt som val. Vi finns på adressen Bergsbrunnagatan 16 i centrala Uppsala.

Med bil

Kör ut på E4:an och följ vägen söderut mot väg 55 i Uppsala. Ta avfart 188 in på väg 55/väg 288 mot väg 72/Strängnäs/Östhammar/Uppsala N C. I första och andra rondellen tar du båda första avfarterna. Fortsätt rakt fram in på Råbyvägen i den tredje rondellen. Sväng sedan vänster till Tycho Hedéns väg. Sväng sedan höger till Fålhagsleden och därefter vänster in på Björkgatan. I rondellen tar du första avfarten in på Bergsbrunnagatan. Du kommer sedan se vår self storage anläggning med blåa förrådscontainers på din högra sida.

Med buss

Kliv på tåg 8447 på Tierp station med direktion Uppsala Centralstation. Resan tar cirka 36 minuter och har sex stopp. Kliv av på Uppsala Centralstation och promenera sedan en kvart till Prinsens Lager Uppsala på Bergsbrunnagatan 16. Gå in på Mälartågs hemsida för att hitta den resa som passar just dig.