Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Tierp

Bergsbrunnagatan 16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1329 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1889 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om du söker efter ett billigt förråd nära Tierp så har du kommit rätt. Hyr förråd hos oss på Prinsens Lager i centrala Uppsala så får du schyssta villkor och ett fräscht förråd med direktaccess. Alla våra förråd står på markplan och har därav bra i och urlastning från både bil och släp.

Magasinering Tierp

Våra förråd är förrådscontainers på 14 kvadratmeter, motsvarande 33 kubikmeter. Antingen är de isolerade varmförråd med el indragen för belysning och värme. I dessa förråd passar det bra att förvara exempelvis textilier, stoppade möbler, böcker och elektronik. Sånt som gärna ska stå i plusgrader när det är som kyligast.

Self storage Tierp

I kallförråden har du ingen isolering och därav håller sig temperaturen på ungefär samma nivå som utomhus. Här kan du förvara cyklar, verktyg och utomhusmöblerna året om. De lämpar sig bra för alla typer av förvaringar under sommarhalvåret. Ska du till exempel flytta ditt bohag under en kortare tid kan du ställa in sakerna i ett varmt eller kallt förråd under sommarhalvåret.

Hör av dig till oss om du har fundering kring bindningstid, försäkring eller något annat som rör self storage i Tierp med omnejd!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Tierp

Storlek på förråd nära Tierp
14 kvm oisolerad 1290 kr/mån
14 kvm isolerad 1690 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån