Magasinering

Magasinering och uthyrning av förråd – personligt anpassat för dig!

Letar du efter ett förråd för magasinering av familjens vinterkläder och skidor? Behöver du någonstans att ställa mormors gamla skänk som är tänkt att passa in i ditt framtida hus, men inte i din nuvarande lägenhet? Då behöver du inte leta längre. Prinsens Lager erbjuder magasinering, förråd för julsakerna och smart förvaring för utemöblerna i Uppsala, Enköping, Västerås och Strängnäs med smidiga förvaringslösningar som du kan anpassa efter dina behov.

Magasinering av varierande storlekar

Prinsens Lager är ett företag inom förvaring, magasinering och förrådsuthyrning, och vi tar snabbt mark i hela landet. Vi har moderna anläggningar som är fullt utrustade med all den teknik som krävs för att dina saker ska vara i tryggt förvar under en längre tid.

Genom att satsa på kvalitativa säkerhetssystem, nya och fräscha containrar och enkel bokning direkt på vår hemsida skapar vi en smidig lösning för magasinering och förrådsuthyrning där du som kund kan känna dig trygg i att lämna bort dina ägodelar. Hör gärna av dig till oss för mer information, eller varför inte hyra förråd direkt här på vår hemsida. Välj din stad i menyn ovanför för att få mer information om läge och pris!