Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Sigtuna

Bergsbrunnagatan 16

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1329 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1729 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du nära Sigtuna

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår magasinering i Sigtuna

Hyr förråd i Sigtuna med omnejd i någon av våra förrådscontainers på plats i centrala Uppsala. Vår park består av billiga förråd som alla har direktaccess för både bil och släp. Förråden står på markplan och är alla 14 kvadratmeter stora, motsvarande 33 kubikmeter.

Antingen väljer du ett isolerat varmförråd med indragen el för belysning och värme, eller så väljer du ett oisolerat kallförråd som lämpar sig väl för de saker som tål minusgrader. Exempel på sånt som du kan ha i ett kallförråd är verktyg, cyklar, skidor, utomhusmöbler, krukor och trämöbler. Under sommarhalvåret går det dock fint att förvara bohag då temperaturen håller sig över 10 grader utomhus.

Vårt området är instängslat och har kameraövervakning med kopplad väktartjänst. Infartsgrinden öppnas enkelt med ett samtal från telefonen. Hos oss har du ingen bindningstid om du väljer månadsvis hyra. Du har en månads uppsägningstid på dagen och kan enkelt säga upp förrådet via ett mejl. Väljer du att hyra förrådet årsvis så får du 10 % rabatt på månadshyran emot förskottsbetalning. Det är ett smidigt alternativ om du är företagare och ska hyra under många år framöver exempelvis.

Har du några funderingar kring försäkring eller self storage så är du alltid välkommen att höra av dig till oss på Prinsens Lager!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Sigtuna

Storlek på förråd nära Sigtuna
14 kvm oisolerad 1290 kr/mån
14 kvm isolerad 1690 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage nära Sigtuna

Mellan Sigtuna och vår park Prinsens Lager Uppsala tar det cirka en halvtimme med bil. Adressen till magasineringen är Bergsbrunnagatan 16.

Med bil

Kör norrut på Uppsalavägen och sväng så småningom vänster in på väg 255. Ta sedan vänster igen in på Kungsängsleden och därefter höger vid första tvärgatan in på Stålgatan. Sväng vänster in på Kungsängsgatan och fortsätt sedan in på Björkgatan. I rondellen tar du den tredje avfarten in på Bergsbrunnagatan. Vår magasinering ligger på din högra sida och bakom staketet skymtar du våra blåa förrådscontainers stå uppradade.