Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Arvika

Hedjämnan 4

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Arvika

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen nära Arvika

Är du på jakt efter en förvaringsplats som du smidigt kan komma åt? Då finns vi på Prinsens Lager Karlstad tillhands. Vi erbjuder fräscha och prisvärda förrådscontainers med direktaccess. Du kommer ända fram med både bil och släp till förrådsdörren. Området är inhägnat och kameraövervakat med kopplad larmtjänst så att du kan känna dig trygg.

Magasinering Arvika

Förråden är 14 kvadratmeter stora och har breda dörrar som man enkelt kan öppna på vid gavel. Storleken motsvarar cirka 33 kubikmeter och räcker gott och väl för ett mellanstort bohag. Du kan dessutom enkelt stapla saker på vartannat då takhöjden är 2,38 m.

Osäker på om du behöver ett varmförråd eller ett kallförråd? I varmförråden förvarar du de ömtåligare sakerna som inte tål minusgrader och väderomslag lika bra. Exempel på sånt är elektronik som en elgitarr, dynor, böcker och kläder. I varmförråden finns el indragen för belysning och värme. Däremot kan man inte använda elen för eget bruk då det överbelastar nätet.

I våra kallförråd är temperaturen ungefär densamma som utomhus. Därför går det fint att förvara det mesta i dessa förråd när det är varmare utomhus. Däremot ska du prioritera sånt som tål minusgrader och väderomslag bättre under de kallare delarna av året, exempelvis verktyg, däck, utomhusmöbler, skidutrustning och cyklar.

Self storage Arvika

Vi har ingen bindningstid på förråden, utan endast en månads minsta debiteringstid. Försäkring ingår i månadspriset och området är kameraövervakat med kopplad larmtjänst. Du har tillgång till området varje dag året om mellan 06:00 på morgonen och 22:00 på kvällen. Vår kundtjänst finns på plats under vardagar mellan kl 08:00 och kl 18:00 (förutom fredagar då vi stänger kl 17:00).

Hos oss är du välkommen att hyra hur länge du vill. Våra förrådscontainers lämpar sig bra för dig som privatperson när du står mellan två boenden eller har en renovering hemma. Förråden är även prisvärda för dig som företagare som söker en lagerplats eller en smidig extern förvaring.

Hör av dig till oss med dina frågor om self storage och förvaring så hjälper vi gärna till!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Arvika

Storlek på förråd i Arvika
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

 

Adress: Hedjämnan 4

Hitta till förvaringen nära Arvika

Står du i flyttankar och behöver plats i Karlstad finns vi på Prinsens Lager magasinering cirka en timmes bilfärd bort. Vår adress är Hedjämnan 4.

Med bil

Följ Fabriksgatan och Styckåsgatan mot Karlstadsvägen/väg 61. Fortsätt sedan in på väg 61 till Karlstad. Ta avfart Universitetsmotet från E18 och följ Välsviksleden mot Hedjämnan. Sväng in höger till Hedjämnen och sedan ser du våra blå förrådscontainers på din högra sida.