Hyra förråd i Göteborg

Backaplan

14-14 kvm
fr. 1589 kr/mån

Magnetgatan 1

fr. 1589 kr/mån
Visa förråd

Landvetter

14-28 kvm
fr. 1089 kr/mån

Industrivägen 3

fr. 1089 kr/mån
Visa förråd

Mölndal

14-28 kvm
fr. 1089 kr/mån

Bangårdsvägen 51

fr. 1089 kr/mån
Visa förråd

Partille

14-28 kvm
fr. 1089 kr/mån

Bergsjödalen 47

fr. 1089 kr/mån
Visa förråd

Så enkelt hyr du ett förråd i Göteborg

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om våra förvaringar i Göteborg

Vi på Prinsens Lager finns på fyra olika platser i Göteborg: en ligger mitt i city på Backaplan, en annan ligger öster om stan i området Bergsjön, nära Partille och en tredje ligger i Härryda, alldeles intill Landvetter och den fjärde ligger i Kållered, alldeles intill Mölndal. Alla anläggningar har samma koncept med direktaccess till förråden.

Magasinering Göteborg

På alla magasineringarna kommer du enkelt åt förrådscontainern direkt från bilen och släpet. Du kan enkelt öppna båda dörrarna på vid gavel och lasta in allt som behövs. De fungerar utmärkt som lager för företag som är i behov av extra plats eller till dig som privatperson som behöver mellanlagra bohaget.

Self storage Göteborg

Self storage innebär att du har fri tillgång till områdena varje dag och att du har egen nyckel till förrådet. Anläggningarna kan nås mellan kl. 06.00 – 22.00 året om.

Hör av dig till oss om du har funderingar kring förråden eller konceptet. Du når oss enkelt via telefon eller mail!

Närliggande förråd

 

Vad kostar ett förråd i Göteborg?

Priset för att hyra ett förråd hos Prinsens Lager i Göteborg varierar mellan 789 till 2039 kronor i månaden, beroende på förrådets storlek och om det är ett varm- eller kallförråd.

Vilka mått har er self storage?

Vår standardstorlek på förråden är 14 kvadratmeter, vilket motsvarar en 20-fots container eller cirka 32 kubikmeter. Måtten för ett kallförråd är 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden samt 2,39 meter på höjden. Däremot varierar måtten något för varmförråden då dessa är isolerade. Dessutom erbjuder vi även 5 kvadratmeter och 28 kvadratmeter stora förråd på vissa anläggningar. Exakt vilka förråd vi har i vilken stad kan du hitta på vardera stads hemsida.

Är er magasinering handikappanpassad?

Vi strävar efter att göra våra anläggningar så tillgängliga som möjligt för alla. Vissa av våra parker är bättre handikappanpassade än andra, med asfalterade underlag, medan andra är grusade. Alla våra förråd står på marksten och är därmed upphöjda med cirka 12 cm.

Har era anläggningar övervakning?

Ja, de flesta av Prinsens Lagers anläggningar har kameraövervakning dygnet runt som är kopplade till en larmcentral. Utanför våra öppettider, som är kl. 06:00-22:00 varje dag, aktiveras ett larm till larmcentralen om rörelse upptäcks på området.

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd?

När du hyr ett förråd hos Prinsens Lager ingår det en obligatorisk basförsäkring, Liten, som täcker upp till 25.000 kr. Vill du ha ytterligare skydd erbjuder vi även Mellan och Stor försäkring som täcker upp till 50.000 respektive 100.000 kr. Försäkringen täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning men inte vattenskador eller skadedjur. Ett klass 3 hänglås krävs för att försäkringen ska gälla.

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr?

Ja, det går bra att ändra både storlek och typ av förråd under avtalstiden. Hör av dig till oss så löser vi det.

När får jag tillgång till mitt förråd?

Prinsens Lager Göteborg får löpande in nya förråd vilket gör det möjligt för dig att få tillgång till ditt förråd redan samma dag. Du skriver enkelt under det digitala avtalet med bankID och får all praktisk information över mail.

Vad har ni för öppettider?

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00 -22:00 dagligen, året om. Du är välkommen förbi när det passar och har fri passage.

Vad har ni för uppsägningstid?

Uppsägningstiden är 1 månad om du hyr månadsvis. Om du binder ett årsvis kontrakt binder du upp dig på ett år.

Erbjuder ni magasinering för företag?

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera saker hos Prinsens Lager. Vi är inte momsberättigade och har därmed ingen moms på priserna. Därför betalar både privatpersoner och företagskunder det pris som anges ovan.

Erbjuder ni någon studentrabatt?

Vi erbjuder inte någon studentrabatt. Men vi har en attraktiv rabatt på 10% på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan.