fbpx
INFLYTTNING 1 APRIL 2020. VÄLKOMNA!

Hyr förråd i Backaplan Göteborg

Magnetgatan 1

14 m²
990 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
1390 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
750 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
980 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Frågor & svar
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Göteborg

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

1 APRIL 2020 ÖPPNAR VÅR PARK I GÖTEBORG.

Endast några minuter från Göteborgsoperan ligger vår park centralt belägen vid Backaplan i Göteborg.

Med bil

Via Götaälvbron mot Backaplan och vidare in på Gustaf Dahlénsgatan hittar du vår anläggning. Sväng sedan av på första avfarten i rondellen på Generatorsgatan och höger in på Magnetgatan. Vid nummer 1 hittar du en grind som leder dig in till vår anläggning under taket.

Med buss

Kliv på buss nummer 17 direktion Hinnebäcksgatan på Göteborg Centralstation Drottningtorg. Bussresan har 4 stopp och tar cirka 9 minuter. Kliv sedan av på Swedenborgsplatsen och gå cirka 400 meter i 5 minuter tills du når fram till Magnetgatan 1. På Västtrafiks hemsida hittar du den resa som passar dig bäst.

Om förvaringen i Göteborg

Mitt i centrala Göteborg invid Backplan hittar ni vår anläggning av förrådscontainrar uppställda under tak. Vi hyr ut både kallförråd och varmförråd för kortare eller längre förvaring. Uppsägningstiden samt minsta debiteringstid är som standard en månad.

I varmförråden förvarar ni de ömtåligare sakerna; elektronik, textilier och möbler med stoppning exempelvis. I varmförråden har ni el indragen för belysning och värme.

Kallförråden håller samma temperatur som utomhus och hör förvarar ni sånt som tål temperatursvängningar. Alla förråd är försedda med frånluftsventiler för att motverka kondens och stillastående luft.

Hos oss hyr ni alltid förvaringen till schyssta priser och villkor; inga dolda avgifter och inga chockhöjningar på hyran. Ni behåller det pris som vi skriver kontrakt på, förutom en uppräkning på 4% vid varje årsskifte.

Det är dessutom alltid enkelt att komma i kontakt med oss både via telefon eller via mailen. Hör av er så hjälper vi gärna till med er förvaring!