Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Eskilstuna

Skiljevägen 2

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

789 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd nära Eskilstuna

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring nära Eskilstuna

Söker du förvaring i närheten av Eskilstuna? Då finns vi på Prinsens Lager Strängnäs nära tillhands. Hos oss hyr du fräscha förrådscontainers till bra priser. Våra förråd har alltid direktaccess för bil och släp. De är utrustade med breda dörrar som man enkelt öppnar på vid gavel.

Magasinering Eskilstuna

Du väljer om ett varmförråd med värme och belysning eller ett kallförråd passar bäst. I varmförråden förvarar du med fördel de ömtåligare prylarna som inte tål väderomslag eller minusgrader lika bra, exempelvis elektronik som en elgitarr, kläder och stoppade möbler. Det finns el indragen till elementet och lampan. Däremot kan man inte nyttja elen för eget bruk då det överbelastar nätet.

Annars erbjuder vi kallförråd som lämpar sig bra till det mesta under de varmare månaderna på året. Under vintern ska man vara försiktig med elektronik och textilier. Det går däremot bra att förvara exempelvis verktyg, utomhusmöbler, krukor, cykel och skidutrustning.

Alla förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. De är 14 kvadratmeter stora, motsvarande 33 kubikmeter, och rymmer de flesta bohag.

Self storage Eskilstuna

Vårt område med self storage är inhägnat och kameraövervakat med larmtjänst. Infartsgrinden är utrustad med en kod och har bra bredd för både bil med släp och flyttbilar. Hos oss hyr du med schyssta villkor, exempelvis en månads uppsägningstid på dagen och utan dolda administrationsavgifter. Försäkringen ingår i månadshyran och du kan enkelt höja värdet om du önskar.

Parkerna är öppna året om mellan kl. 06:00 och 22:00. Du når oss på kundtjänsten mellan kl. 08:00 och 18:00 på vardagar (förutom fredagar då vi stänger kl. 17:00).

Hör av dig till oss om du har frågor kring magasinering i Eskilstuna och Strängnäs med omnejd!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Eskilstuna

Storlek på förråd nära Eskilstuna
14 kvm oisolerad 750 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till magasineringen nära Eskilstuna

Hyr förråd nära Eskilstuna på bara en korts bilfärd avstånd. I centrala Strängnäs hittar du oss på Skiljevägen 2.

Med bil

Kör ut på E20 i Östermalm från Nygatan, Västergatan och Mälarvägen/väg 53. Följ sedan E20 i cirka en kvart mot väg 55. Ta avfart 136-Trafikplats Lunda från E20. Fortsätt sedan på väg 55 och ta första avfarten i rondellen in på Kvittenvägen. Sväng sedan vänster till Skiljevägen och vår magasinering ligger sedan på höger sida.

Med buss

Kliv på buss 932 på Eskilstuna Centralstation, direktion Uppsala Centralstation. Resan tar cirka 14 minuter och är direkt utan stopp. Kliv av på Strängnäs station och gå därefter en promenad på cirka 30 minuter. Sök på Mälartågs hemsida vilken resa som passar just dig.