Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Hyra förråd i Strängnäs

Skiljevägen 2, Kvitten industriområde

14 m²
1050 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
14 m²
1450 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
750 kr/mån
Kallförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
4.8 m²
980 kr/mån
Varmförråd Hur mycket ryms?
Välj förråd
Om du behöver hjälp

Frågor & svar
010-3300700
Maila

Bilder från förvaringen i Strängnäs

Tillgängligt

Vardagar
06:00 - 22:00
Lördagar
06:00 - 22:00
Söndagar
06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Strängnäs

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till anläggningen i Strängnäs

Vår adress i Strängnäs är Skiljevägen 2 i Kvitten industriområde. Det är enkelt att hitta hit till vår förrådspark. Med bil tar resan från centrala Strängnäs inte mer än 5 minuter.

Med bil

Åker du från Strängnäs hittar du lättast till vår förrådspark genom att köra Eskilstunavägen västerut. I den tredje rondellen tar du sedan andra avfarten in på Kvittenvägen. Sen svänger du vänster in på Skiljevägen och hittar vår anläggning först på höger sida.

Om förvaringen i Strängnäs

Strängnäs är en idyll vid Mälarens södra strand belägen mellan Södertälje och Eskilstuna. Mindre än 3 kilometer från stadskärnan har vi på Prinsens Lager en av våra förrådsparker.

Vi är experter inom magasinering och erbjuder förråd av olika varianter till ett av de lägsta priserna på marknaden. Är du i behov av förvaring i området kring Strängnäs är vi det självklara valet.

I varmförråden finns det el indragen för belysning och värme. Här kan du förvara dina ömtåligare föremål, exempelvis elektronik, textilier och böcker. I kallförråden varierar temperaturen med vädrets. Därför är det bättre att förvara sådan som tål kyla, exempelvis trädgårdsredskap och verktyg, trämöbler och liknande. Alla förråd är utrustade med 2-4 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Hos oss kör du dessutom alltid smidigt ända fram till ditt förråd med bilen och har fri tillgång varje dag mellan 06-22. Förrådscontainrarna är alltid torra, hela och fräscha. Hör av dig till oss så hjälper vi till med din magasinering!