Hyra förråd i Strängnäs

Ärja

7-14 kvm
fr. 889 kr/mån

Ärja 4

fr. 889 kr/mån
Visa förråd

Kvitten industriområde

7-14 kvm
fr. 889 kr/mån

Skiljevägen 2

fr. 889 kr/mån
Visa förråd

Så enkelt hyr du ett förråd i Strängnäs

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om våra förvaringar i Strängnäs

I Strängnäs finns Prinsens Lagers magasinering med containerförråd på två platser. Båda parkerna har förråd med direktaccess på markplan som antingen är isolerade eller oisolerade. Du signerar enkelt ett kontrakt digitalt genom att skicka in dina uppgifter i formuläret på stadssidan. Om det finns ett förråd ledigt så tas en kreditkoll och avtalet skickas ut per e-post.

Magasinering Strängnäs

Den ena parken ligger i Ärja, precis invid E20 söderut och avfarten till Åkers Styckebruk. Här finns mestadels förråd på 14 kvm men även ett par förråd på 7 kvm. Det tar cirka en kvart med bil från Strängnäs station att köra hit. Området är kameraövervakat och enkelt att komma åt med både bil och släp.

Self storage Strängnäs

Den andra self storage parken ligger i Kvitten industriområde en kort biltur från Strängnäs centrum. Här hittar du förråd i storleken 14 kvm i ett inhägnat område med bred grind för infart med bil. Du kan med fördel förvara både bohag mellan flytt eller använda förråden som extern förvaring för hemmets prylar.

Våra förråd har försäkring som ingår i månadshyran. Du kan enkelt välja till ett högre belopp för försäkringsvärdet, om du önskar. Hör av dig till oss om du har någon fundering kring magasinering hos oss!

 

Närliggande förråd