Boka förråd idag - betala om 30 dagar!

Hyra förråd i Strängnäs

Skiljevägen 2

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, trädgårdsbord, 4 trädgårdsstolar, sängram till dubbelsäng, 2 vuxencyklar, 2 resväskor, 35 kartonger och lite till.

1190 kr/mån

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet med 3-5 rum eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelsäng inklusive madrass, tre-sits soffa, matsalsbord med fyra stolar, 35 stora kartonger och lite till.

1590 kr/mån

4.8 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara möbler och kartonger från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt matbord, 4 stolar, en vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

750 kr/mån

4.8 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en lägenhet med 1-1,5 rum. 75 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Alternativt dubbelmadrass, två-sits soffa, vuxencykel, 5 stora kartonger och lite till.

980 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Strängnäs

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hitta till anläggningen i Strängnäs

Vår adress i Strängnäs är Skiljevägen 2 i Kvitten industriområde. Det är enkelt att hitta hit till vår förrådspark. Med bil tar resan från centrala Strängnäs inte mer än 5 minuter.

Med bil

Åker du från Strängnäs hittar du lättast till vår förrådspark genom att köra Eskilstunavägen västerut. I den tredje rondellen tar du sedan andra avfarten in på Kvittenvägen. Sen svänger du vänster in på Skiljevägen och hittar vår anläggning först på höger sida.

Om förvaringen i Strängnäs

Strängnäs är en idyll vid Mälarens södra strand belägen mellan Södertälje och Eskilstuna. Mindre än 3 kilometer från stadskärnan har vi på Prinsens Lager en av våra förrådsparker.

Vi är experter inom magasinering och erbjuder förråd av olika varianter till ett av de lägsta priserna på marknaden. Är du i behov av förvaring i området kring Strängnäs är vi det självklara valet.

I varmförråden finns det el indragen för belysning och värme. Här kan du förvara dina ömtåligare föremål, exempelvis elektronik, textilier och böcker. I kallförråden varierar temperaturen med vädrets. Därför är det bättre att förvara sådan som tål kyla, exempelvis trädgårdsredskap och verktyg, trämöbler och liknande. Alla förråd är utrustade med 2-4 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Hos oss kör du dessutom alltid smidigt ända fram till ditt förråd med bilen och har fri tillgång varje dag mellan 06-22. Förrådscontainrarna är alltid torra, hela och fräscha. Hör av dig till oss så hjälper vi till med din magasinering!