Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Kvitten

Skiljevägen 2

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Kvitten

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om magasineringen i Kvitten

Strängnäs är en idyll vid Mälarens södra strand belägen mellan Södertälje och Eskilstuna. Mindre än 3 kilometer från stadskärnan, i Kvitten industriområde, har vi på Prinsens Lager en av våra self storage förrådsparker.

Magasinering Kvitten

Förutom de oslagbara priserna (inga dolda avgifter!) på marknaden så finns det en rad andra fördelar med vår magasinering. Du kör smidigt ända fram till magasinets port med både bil och släp. Inga dörrar att hålla upp, inga trappor eller hissar. På så sätt spar du energi när du ska bära i och ur magasinet.

Vi är experter inom magasinering och erbjuder förråd av olika varianter till ett av de lägsta priserna på marknaden. Är du i behov av förvaring i området kring Strängnäs är vi det självklara valet.

Self storage Kvitten

I varmförråden finns det el indragen för belysning och värme, däremot kan man inte nyttja el för eget bruk. Här kan du förvara dina ömtåligare föremål, exempelvis elektronik, textilier och böcker. I kallförråden varierar temperaturen med vädrets. Därför är det bättre att förvara sådan som tål kyla eller som ska förvaras under en kortare period under sommaren, exempelvis trädgårdsredskap och verktyg, trämöbler och liknande. Alla förråd är utrustade med minst åtta frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Hos oss kör du dessutom alltid smidigt ända fram till ditt förråd med bilen och har fri tillgång varje dag mellan 06-22. Förrådscontainrarna är alltid torra, hela och fräscha. Hör av dig till oss så hjälper vi till med din magasinering!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Kvitten

Storlek på förråd i Kvitten
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1650 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage i Kvitten

Vår adress i Strängnäs är Skiljevägen 2 i Kvitten industriområde. Det är enkelt att hitta hit till vår magasinering. Med bil tar resan från centrala Strängnäs inte mer än 5 minuter.

Med bil

Åker du från Strängnäs hittar du lättast till vår self storage förrådspark genom att köra Eskilstunavägen västerut. I den tredje rondellen tar du sedan andra avfarten in på Kvittenvägen. Sen svänger du vänster in på Skiljevägen och hittar vår anläggning först på höger sida.