Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Kvitten

Skiljevägen 2

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1289 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Strängnäs är en idyll vid Mälarens södra strand belägen mellan Södertälje och Eskilstuna. Mindre än 3 kilometer från stadskärnan, i Kvitten industriområde, har vi på Prinsens Lager en av våra self storage förrådsparker.

Magasinering Kvitten

Förutom de oslagbara priserna (inga dolda avgifter!) på marknaden så finns det en rad andra fördelar med vår magasinering. Du kör smidigt ända fram till magasinets port med både bil och släp. Inga dörrar att hålla upp, inga trappor eller hissar. På så sätt spar du energi när du ska bära i och ur magasinet.

Vi är experter inom magasinering och erbjuder förråd av olika varianter till ett av de lägsta priserna på marknaden. Är du i behov av förvaring i området kring Strängnäs är vi det självklara valet.

Self storage Kvitten

I varmförråden finns det el indragen för belysning och värme, däremot kan man inte nyttja el för eget bruk. Här kan du förvara dina ömtåligare föremål, exempelvis elektronik, textilier och böcker. I kallförråden varierar temperaturen med vädrets. Därför är det bättre att förvara sådan som tål kyla eller som ska förvaras under en kortare period under sommaren, exempelvis trädgårdsredskap och verktyg, trämöbler och liknande. Alla förråd är utrustade med minst åtta frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Hos oss kör du dessutom alltid smidigt ända fram till ditt förråd med bilen och har fri tillgång varje dag mellan 06-22. Förrådscontainrarna är alltid torra, hela och fräscha. Hör av dig till oss så hjälper vi till med din magasinering!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Kvitten

Storlek på förråd i Kvitten
14 kvm oisolerad 1250 kr/mån
14 kvm isolerad 1650 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

 

Vad kostar ett förråd i Strängnäs Kvitten?

Priset för våra förråd varierar mellan 1289 till 1689 kronor i månaden. Vi erbjuder dock 10% rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan.

Vilka mått har er self storage?

Vår standardstorlek på förråden är 14 kvadratmeter, vilket motsvarar en 20-fots container eller cirka 32 kubikmeter. Dessa förråd har innermåtten 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden samt 2,39 meter på höjden.

Är er magasinering handikappanpassad?

Vissa av våra anläggningar är bättre handikappanpassade än andra. En del har asfalt som underlag, medan andra är grusade. Det finns inga trösklar på området men våra containrar står på marksten och är därför upphöjda med cirka 12 cm.

Har era anläggningar övervakning?

Ja, majoriteten av Prinsens Lagers anläggningar har kameraövervakning dygnet runt som är kopplade till larmcentral. Om rörelse upptäcks på området utanför våra öppettider, som är kl. 06:00-22:00 varje dag, går det ett larm till larmcentral.

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd?

För att säkra både våra anläggningar och våra kunder har vi tagit fram en specifik containerförsäkring. Denna försäkring är obligatorisk och finns i tre nivåer: Liten (täcker upp till 25 000 kr för 39 kr/mån), Mellan (täcker upp till 50 000 kr för 69 kr/mån), och Stor (täcker upp till 100 000 kr för 109 kr/mån). Försäkringen täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning, men inte för vattenskada eller skadedjur.

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr?

Ja, det går bra att ändra typ av förråd under avtalstiden.

När får jag tillgång till mitt förråd?

Eftersom vi löpande får in nya förråd är det stor chans att du får tillgång till ditt förråd redan samma dag. Du signerar avtalet digitalt med bankID och får all praktisk information skickad till dig via mail.

Vad har ni för öppettider?

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00 -22:00 dagligen, året om.

Vad har ni för uppsägningstid?

Uppsägningstiden är 1 månad om du hyr månadsvis. Vid årsvisa kontrakt binder du upp dig på ett år.

Erbjuder ni magasinering för företag?

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera saker hos Prinsens Lager. Vi har dock ingen moms på våra priser.

Erbjuder ni någon studentrabatt?

Nej, Prinsens Lager erbjuder inte pensionärs- eller studentrabatt. Däremot kan du få 10% rabatt om du binder upp dig på ett år och förskottsbetalar fakturan.