JUST NU: Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett extra bra pris!

Hyra förråd i Ärja

Ärja 4

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

7 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

889 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Ärja

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om magasineringen i Ärja & Mariefred

Invid Ärja och nära Mariefred med sitt vackra Gripsholm slott och Sveriges äldsta värdshus Gripsholms värdshus, ligger vår self storage förrådspark på Prinsens Lager. Vi hjälper privatpersoner och företagare med förvaring i förrådscontainers endast en kort bilfärd bort. Det är ett bra läge även för dig som bor i Södertälje eller Eskilstuna med omnejd.

Magasinering Ärja & Mariefred

Ibland är det svårt att hitta tillräckligt med plats hemma. Eller så kanske du ska byta bostad och behöver förvara dina möbler under en kortare tid. Oavsett vad så hjälper vi gärna till med både kortare och längre förrådsuthyrningar. Vi erbjuder alltid schyssta villkor, endast en månads uppsägningstid och inga chockhöjningar på hyran. Försäkring ingår i månadspriset så länge du använder ett klass 3 hänglås som är låst under låskupan på framsidan av förrådet.

Self storage Ärja & Mariefred

Vi erbjuder förråden i olika storlekar i isolerat eller oisolerat format. I varmförråden förvarar du med fördel de ömtåligare sakerna, exempelvis stoppade möbler, böcker, elektronik och textilier. I dessa finns det el indragen för värme och belysning, däremot kan man inte nyttja el för eget bruk. En mindre elavgift på cirka 150kr/mån tillkommer för de isolerade magasinen

I kallförråden förvarar du istället sådant som tål väderomslag och minusgrader eller sånt som ska förvaras under kortare tid under sommarmånaderna. Exempel på sådant är det som ska säsongsförvaras: cyklar, skidutrustning, verktyg, utemöbler och krukor.

Alla våra förråd är utrustade med minst åtta frånluftsventiler. Du delar inte ventilation med någon annan och kan därför känna dig trygg i att ingenting tar doft från grannförrådet.

Magasineringen är öppen alla dagar mellan 06-22 där du har fri tillgång då du enkelt öppnar huvudgrinden själv.

För dig som söker magasinering där du spar både tid, energi och pengar är vi det självklara valet i Mariefred med omnejd. Hos oss kör du nämligen direkt fram till förrådsdörren!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Ärja

Storlek på förråd i Ärja

14 kvm oisolerad

950 kr/mån

14 kvm isolerad

1150 kr/mån

7 kvm oisolerad

850 kr/mån

Försäkring Liten (25 000 kr)

39 kr/mån

Försäkring Mellan (50 000 kr)

69 kr/mån

Försäkring Stor (100 000 kr)

109 kr/mån

Elkostnad

cirka 275 kr/mån

Adress: Ärja 4

Hitta till förvaringen i Ärja

Ärja 4 ligger vår förrådspark med förrådscontainrar som är smidiga att nå och väl utrustade för allt från förvaring av möbler och annat i bohaget. Vår magasinering ligger endast en kort biltur både från Strängnäs och från Mariefreds centrum.

Om du kör från centrala Strängnäs med bil så tar det cirka en kvart att nå vår self storage. Kör Södertäljevägen söderut och vidare in på Kilenvägen. Ta sedan andra avfarten i rondellen och sväng höger. På din högra sida ser du ett träplank med blåa förrådscontainers bakom.

Från Mariefred tar det cirka 7 minuter med bil. Du hittar enkelt hit genom att följa Stallarholmsvägen västerut och svänga höger när du når Marielund. Fortsätt sedan på vägen tills du når Ärja 4 där du ser Prinsens Lagers blåa förråd.