Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd i Ärja

Ärja 4

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1289 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

7 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

889 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Invid Ärja och nära Mariefred med sitt vackra Gripsholm slott och Sveriges äldsta värdshus Gripsholms värdshus, ligger vår self storage förrådspark på Prinsens Lager. Vi hjälper privatpersoner och företagare med förvaring i förrådscontainers endast en kort bilfärd bort. Det är ett bra läge även för dig som bor i Södertälje eller Eskilstuna med omnejd.

Magasinering Ärja & Mariefred

Ibland är det svårt att hitta tillräckligt med plats hemma. Eller så kanske du ska byta bostad och behöver förvara dina möbler under en kortare tid. Oavsett vad så hjälper vi gärna till med både kortare och längre förrådsuthyrningar. Vi erbjuder alltid schyssta villkor, endast en månads uppsägningstid och inga dolda avgifter. Försäkring ingår i månadspriset så länge du använder ett klass 3 hänglås som är låst under låskupan på framsidan av förrådet.

Self storage Ärja & Mariefred

Vi erbjuder förråden i olika storlekar i isolerat eller oisolerat format. I varmförråden förvarar du med fördel de ömtåligare sakerna, exempelvis stoppade möbler, böcker, elektronik och textilier. I dessa finns det el indragen för värme och belysning, däremot kan man inte nyttja el för eget bruk. En mindre elavgift på cirka 275 kr/mån tillkommer för de isolerade magasinen

I kallförråden förvarar du istället sådant som tål väderomslag och minusgrader eller sånt som ska förvaras under kortare tid under sommarmånaderna. Exempel på sådant är det som ska säsongsförvaras: cyklar, skidutrustning, verktyg, utemöbler och krukor.

Alla våra förråd är utrustade med minst åtta frånluftsventiler. Du delar inte ventilation med någon annan och kan därför känna dig trygg i att ingenting tar doft från grannförrådet.

Magasineringen är öppen alla dagar mellan kl. 06.00-22.00 där du har fri tillgång då du enkelt öppnar huvudgrinden själv.

För dig som söker magasinering där du spar både tid, energi och pengar är vi det självklara valet i Mariefred med omnejd. Hos oss kör du nämligen direkt fram till förrådsdörren!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Ärja

Storlek på förråd i Ärja

14 kvm oisolerad

1250 kr/mån

14 kvm isolerad

1650 kr/mån

7 kvm oisolerad

850 kr/mån

Försäkring Liten (25 000 kr)

39 kr/mån

Försäkring Mellan (50 000 kr)

69 kr/mån

Försäkring Stor (100 000 kr)

109 kr/mån

Elkostnad

cirka 275 kr/mån

Vad kostar ett förråd i Strängnäs Ärja? 

Priserna för våra förråd varierar mellan 989 till 1689 kronor i månaden. Därmed har du möjlighet att välja det förråd som passar just dina behov och din budget. 

Vilka mått har er self storage? 

Vår standardstorlek för förråden är 14 kvadratmeter, en 20-fots container, motsvarande cirka 32 kubikmeter. Ett kallförråd har innermåtten 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden samt 2,39 meter på höjden. Vi erbjuder även andra storlekar på förråd. Besök gärna vår hemsida för att se vilka storlekar som finns tillgängliga i Ärja. 

Är er magasinering handikappanpassad? 

Vi strävar efter att göra våra anläggningar så tillgängliga som möjligt för alla. En del av våra parker har asfalt som underlag, medan andra har grus. Just Ärja har vi en asfalterad yta. Observera att containrarna står på marksten och därför är upphöjda med cirka 12 cm. 

Har era anläggningar övervakning? 

Ja, Prinsens Lager Ärja har kameraövervakning dygnet runt som är kopplad till en larmcentral. Utanför våra öppettider i parken (kl. 06.00-22.00) går det ett larm till larmcentral om rörelse skulle upptäckas på området. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd? 

Vi har tagit fram en specifik containerförsäkring för att skydda våra kunder och deras ägodelar. Denna försäkring täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning, men inte för vattenskada eller skadedjur. Vi erbjuder tre olika försäkringsnivåer, beroende på värdet av det du vill förvara. 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr? 

Ja, som kund hos oss har du möjlighet att ändra både storlek och typ av förråd under avtalstiden. 

När får jag tillgång till mitt förråd? 

Tack vare att vi ständigt får in nya förråd kan du i många fall få tillgång till ditt förråd redan samma dag som du skriver under det digitala avtalet med bankID. 

Vad har ni för öppettider? 

Våra anläggningar är öppna mellan kl. 06.00 och 22.00, varje dag, året om. 

Vad har ni för uppsägningstid? 

Uppsägningstiden för månadsvisa kontrakt är 1 månad. Om du väljer ett årsvis kontrakt binder du upp dig på ett år och förskottsbetalar hyran. 

Erbjuder ni magasinering för företag? 

Ja, vi välkomnar både företag och privatpersoner att magasinera hos oss. 

Erbjuder ni någon studentrabatt? 

För tillfället erbjuder Prinsens Lager ingen pensionärs- eller studentrabatt. Dock erbjuder vi 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan. 

Adress: Ärja 4