Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Gustavsberg

Boovägen 34

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1529 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

2089 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du nära Gustavsberg

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring nära Gustavsberg

Om du söker förråd att hyra i Gustavsberg med omnejd så finns vi på Prinsens Lager Nacka nära tillhands. Våra förrådscontainers har alltid direktaccess för både bil och släp i och med att de alla står på markplan. Området är inhägnat och kameraövervakat med kopplad larmtjänst.

Self storage Gustavsberg

Infartsgrinden öppnas enkelt med ett telefonsamtal från mobilen. Till ditt förråd tar du med dig ett eget hänglås som du gärna fäster under låskåpan som finns på förrådet. Om hänglåset har klass 3 certifiering ingår nämligen en försäkring i månadspriset. Lås finns att köpa på Clas Ohlson, Biltema eller hos låssmeder.

Magasinering Gustavsberg

Våra förråd är antingen isolerade eller oisolerade. De isolerade så kallade varmförråden har el indragen för belysning och värme. Man kan däremot inte nyttja elen för eget bruk. I varmförråden förvarar du helst de ömtåligare prylarna under de kallare delarna av året. Exempelvis elektronik, kläder, böcker, tavlor eller stoppade möbler.

I kallförråden håller temperaturen ungefär samma nivå som utomhus. Därför är det bra om du förvara sånt som tål minusgrader under vintern i dessa, exempelvis cyklar, verktyg, utomhusmöbler, skidorna eller krukor. Däremot kan du med fördel förvara bohaget i ett kallförråd under sommarhalvåret. Alla förråd har frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring self storage eller vill hyra förråd!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Gustavsberg

Storlek på förråd nära Gustavsberg

14 kvm oisolerad 1490 kr/mån
14 kvm isolerad 2050 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Adress: Boovägen 34

Hitta till vår self storage nära Gustavsberg

En bilresa från Gustavsbergs centrum till Prinsens Lager Nacka tar cirka 10 minuter. Vår adress är Boovägen 34 som är precis intill återvinningscentralen Boo kretsloppscentral.

Med bil

Kör ut på väg 222 mot Ormingeleden, avfart Trafikplats Orminge mot Lännersta/Orminge/Björknäs. Kör in på Ormingeleden och ta infarten till Värmdövägen. Kör lite höger mot Värmdövägen (skyltar mot Gustavsberg/Boo kyrka). I rondellen tar du första avfarten in på Boovägen och ser sen våra blåa förrådscontainers på dina vänstra sida.