Hyr fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Tyresö

Industrivägen 6

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1489 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du när Tyresö

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring nära Tyresö

Hyr förråd hos oss på Prinsens Lager Haninge, bara en kort bilfärd från Tyresö centrum. Om du är i behov av smidig förvaring som dessutom är mycket prisvärd kan vi hjälpa till. Alla våra förråd står på markplan och har direktaccess för både bil, släp och lastbil.

Magasinering Tyresö

Hos oss har du sjyssta villkor utan gömda avgifter, bindningstid eller chockhöjningar. Vi erbjuder månadsvisa eller årsvisa kontrakt med enkla uppsägningar. Du är välkommen att flytta in mitt i månaden eller när det passar dig som bäst, och blir endast debiterad för tiden du nyttjar förrådet.

Self storage Tyresö

Du hyr förråd som antingen är isolerat eller oisolerat. De isolerade, så kallade varmförråden, har el indragen för belysning och värme. De lämpar sig väl för de ömtåligare sakerna under hela året, såsom elektronik, textilier och stoppade möbler.

De oisolerade, så kallade kallförråden, håller samma temperatur som utomhus. Därför kan det vara bra att ställa sånt som tål minusgrader under vintern, exempelvis verktyg, cyklar, utomhusmöbler och liknande. Under varmare månader går det fint att förvara ömtåligare saker i förrådet såsom bohag, möbler och böcker. Alla förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Välkommen att kontakta oss om du vill hyra förråd eller har fundering kring försäkring eller annat!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Tyresö

Storlek på förråd nära Tyresö
14 kvm oisolerad 1150 kr/mån
14 kvm isolerad 1450 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage nära Tyresö

På mindre än en halvtimmes bilresa söderut från Tyresö når du vår self storage magasinering i Haninge. Adressen är Industrivägen 6.

Med bil

Kör ut på Tyresövägen och ta avfart Trafikplats Hedvigslund mot Haninge. Kör vidare mot Gudöbroleden (väg 260) mot Nynäshamn. Ta sedan avfart Trafikplats Västerhaninge och sväng höger till Österhaningevägen/väg 257. I första rondellen tar du andra avfarten och i den andra rondellen tar du den tredje avfarten. Sväng sedan vänster in på Mulstavägen, följt av ytterligare en vänstersväng in på Fabriksvägen. Denna väg övergår till Industrivägen och du ser våra blåa förrådscontainers på din högra sida, bakom staketet.