JUST NU: Hyr billiga & fräscha kallförrådscontainrar som magasinering till ett extra bra pris!

Hyr förråd i Nacka

Boovägen 34

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1089 kr/mån


Kampanjpriset gäller endast för månadshyra och kan inte kombineras med andra rabatter.
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

2189 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Mitt i centrala Saltsjö-Boo, i Nacka kommun i Stockholm, med närhet till Värmdöleden hittar du vår self storage park med förrådscontainrar. Vi ligger på bara några minuters bilväg från Orminge centrum och med närhet till både Gustavsberg och Värmdö.

Self storage Nacka

Du kan alltid köra fram direkt till förrådsdörren för att packa i och ur – alla våra förråd står på markplan. Inga trösklar, trappor eller dörrar att ta sig igenom.

Det finns både kallförråd och varmförråd på plats. I kallförråden förvarar du med fördel de mindre ömtåliga sakerna eftersom temperaturan följer vädrets. Många av våra kunder väljer att vinterförvara cyklar, utomhusmöbler, grill, verktyg och liknande. Eller tvärtom sommarförvara juldekoration, snowboard, skidor och pulkor.

Magasinering Nacka

I varmförråden kan du med fördel förvara de ömtåligare prylarna såsom elektronik, textilier och stoppade möbler under lång tid. Alla varmförråd är utrustade med en radiator som håller en stabil nivå på cirka 10 grader inuti förrådet. Du har även belysning indragen i taket i dessa förråd. Däremot kan du inte nyttja elen för egen del.

Alla förråd är utrustade med 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Du slipper även tänka på vad grannarna förvarar i sina förråd, eftersom du inte delar ventilation med någon annan.

Området är instängslat förstås, och för att komma igenom infartsgrinden ringer du ett telefonnummer från din mobil. Systemet känner då av om vi har registrerat ditt telefonnummer för inpassering och magnetlåset släpper så du enkelt kan köra in. På så sätt har vi logg på vilka som besöker området och under vilka tider.

Har du några som helst funderingar kring förvaring i Stockholm med omnejd är du alltid välkommen att mejla eller ringa oss. Vi kan det här med magasinering vid det här laget och hjälper gärna till!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Nacka

Storlek på förråd i Nacka

14 kvm oisolerad 1050 kr/mån
14 kvm isolerad 2150 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

 

Vad kostar ett förråd i Nacka?

Prinsens Lagers förråd i Nacka erbjuder ett prisintervall mellan 1529 till 2039 kronor per månad. Förutom att vi redan erbjuder konkurrenskraftiga priser, får du dessutom 10% rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan.

Vilka mått har er self storage?

Vår standardstorlek på förråden är 14 kvadratmeter, en 20-fots container, motsvarande cirka 32 kubikmeter. Ett kallförråd har innermåtten 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden samt 2,39 meter på höjden. Vi räknar med att 220 staplade flyttkartonger av den större storleken får plats i ett 20-fotsförråd. Dörrarna är breda och kan öppnas på vid gavel, vilket gör det lätt att förvara saker från en större lägenhet eller hus.

Är er magasinering handikappanpassad?

En del av våra parker är bättre handikappanpassade än andra. Vissa av våra anläggningar har asfalt som underlag, andra är grusade. I Nacka är marken grusad med hårt packat grus. Det finns inga trösklar på området men däremot står containern på marksten och är därför upphöjd med cirka 12 cm.

Har era anläggningar övervakning?

Ja, Prinsens Lagers anläggning i Nacka har kameraövervakning dygnet runt som är kopplade till larmcentral. Utanför våra öppettider i parken (kl. 06:00-22:00 varje dag) går det ett larm till larmcentral om rörelse skulle upptäckas på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system.

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd?

Prinsens Lager har tre nivåer av försäkringsvärde:

  • Liten (obligatorisk), som täcker för ett värde upp till 25 000 kr, kostar 39 kr/mån
  • Mellan, som täcker för ett värde upp till 50 000 kr, kostar 69 kr/mån
  • Stor, som täcker för ett värde upp till 100 000 kr, kostar 109 kr/mån

Försäkringen täcker för brand, stöld, inbrott och översvämning. Den täcker däremot inte för vattenskada eller skadedjur. Det krävs ett klass 3 hänglås för att försäkringen ska gälla.

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr?

Ja, som kund hos Prinsens Lager kan du ändra typ av förråd under avtalstiden.

När får jag tillgång till mitt förråd?

Prinsens Lager får löpande in nya förråd och det är därför stor chans att du får tillgång till ditt förråd redan samma dag. Du skriver enkelt under det digitala avtalet med bankID och får all praktisk information över mail.

Vad har ni för öppettider?

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00 -22:00 dagligen, året om.

Vad har ni för uppsägningstid?

Uppsägningstiden är 1 månad om du hyr månadsvis. Vid årsvisa kontrakt binder du upp dig på ett år.

Erbjuder ni magasinering för företag?

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera saker hos Prinsens Lager. Däremot har vi ingen moms på våra priser.

Erbjuder ni någon studentrabatt?

Prinsens Lager erbjuder ingen pensionärs- eller studentrabatt. Men du får 10% rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan.

Adress: Boovägen 34