Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyr förråd i Nacka

Boovägen 34

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1529 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

2089 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Nacka

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Saltsjö-Boo, Nacka

Mitt i centrala Saltsjö-Boo, i Nacka kommun i Stockholm, med närhet till Värmdöleden hittar du vår self storage park med förrådscontainrar. Vi ligger på bara några minuters bilväg från Orminge centrum och med närhet till både Gustavsberg och Värmdö.

Self storage Nacka

Du kan alltid köra fram direkt till förrådsdörren för att packa i och ur – alla våra förråd står på markplan. Inga trösklar, trappor eller dörrar att ta sig igenom.

Det finns både kallförråd och varmförråd på plats. I kallförråden förvarar du med fördel de mindre ömtåliga sakerna eftersom temperaturan följer vädrets. Många av våra kunder väljer att vinterförvara cyklar, utomhusmöbler, grill, verktyg och liknande. Eller tvärtom sommarförvara juldekoration, snowboard, skidor och pulkor.

Magasinering Nacka

I varmförråden kan du med fördel förvara de ömtåligare prylarna såsom elektronik, textilier och stoppade möbler under lång tid. Alla varmförråd är utrustade med en radiator som håller en stabil nivå på cirka 10 grader inuti förrådet. Du har även belysning indragen i taket i dessa förråd. Däremot kan du inte nyttja elen för egen del.

Alla förråd är utrustade med 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Du slipper även tänka på vad grannarna förvarar i sina förråd, eftersom du inte delar ventilation med någon annan.

Området är instängslat förstås, och för att komma igenom infartsgrinden ringer du ett telefonnummer från din mobil. Systemet känner då av om vi har registrerat ditt telefonnummer för inpassering och magnetlåset släpper så du enkelt kan köra in. På så sätt har vi logg på vilka som besöker området och under vilka tider.

Har du några som helst funderingar kring förvaring i Stockholm med omnejd är du alltid välkommen att mejla eller ringa oss. Vi kan det här med magasinering vid det här laget och hjälper gärna till!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Nacka

Storlek på förråd i Nacka

14 kvm oisolerad 1490 kr/mån
14 kvm isolerad 2050 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Adress: Boovägen 34

Hitta till förvaringen i Nacka

Vår förrådspark i Nacka ligger bara 5 minuter bilvägen från Orminge Centrum, ett stenkast från Boo Återvinningscentral, på adressen Boovägen 34.

Med bil

Kör du från Orminge Centrum kör du sydväst på Kanholmsvägen mot Utövägen, fortsätter rakt fram i rondellen och svänger sen vänster ut på Värmdövägen. I rondellen tar du sedan första avfarten in på Boovägen och kör cirka en kilometer. På vänster sida kommer du se vår infartsgrind och bakom denna flertalet blåa förrådscontainrar som står uppradade. Välkommen!

Med buss

Kliv på buss 442 direktion Slussen T-bana vid Orminge Centrum. Färden tar cirka 7 minuter och går förbi 6 stopp. Vid Tunvägen kliver du av och går sedan cirka en minut ner på gatan. På din vänstra sida ser du infartsgrinden till vår park. På Storstockholms Lokaltrafiks hemsida hittar du en resa som passar dig.