Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Värmdö

Boovägen 34

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1529 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

2089 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd på Värmdö

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen på Värmdö

Vår park Prinsens Lager Nacka nära Värmdö ligger bara några minuters biltur från Orminge centrum. Med närhet till både Ingarö och Värmdö med omnejd hoppas vi kunna hjälpa många kunder med deras magasineringsbehov.

Magasinering Värmdö

I våra kallförråd förvarar du de mindre ömtåliga sakerna då temperaturen inuti förrådet följer utomhustemperaturen. Här förvarar du med fördel möbler i trä, cykel, grill, ved och annat som du inte behöver under vinterhalvåret eller verktyg som du behöver extraplats för.

I varmförråden kan du med trygghet förvara de ömtåligare möblerna med stoppning, elgitarren, textilierna, böckerna och elektroniken. Eller varför inte MC:n under vinterhalvåret. Då ska du tänka på att tömma tankern först bara. I varmförråden har du el indragen för radiatorn som håller en stabil temperatur på 10-12 grader samt belysning i taket. Däremot kan man inte nyttja egen el.

Self storage Värmdö

Alla förråd är utrustade med minst 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Du delar dessutom inte ventileringen med någon granne och behöver därför inte oroa dig för dålig lukt.

Vi hjälper hundratals kunder runtom i Sverige med att tryggt förvara deras bohag och annat. Har du några som helst funderingar så hör bara av dig till oss, vi hjälper dig gärna med din magasinering!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Värmdö

Storlek på förråd nära Värmdö

14 kvm oisolerad 1490 kr/mån
14 kvm isolerad 2050 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Adress: Boovägen 34

Hitta till vår self storage nära Värmdö

Vår park ligger på mindre än en kvarts bilfärd från Värmdö centrum. Vår adress är Boovägen 34.

Med bil

Kör ut på Skärgårdsvägen mot väg 222 i Gustavsberg. Följ väg 222 mot Ormingeleden i Boo. Ta avfart Trafikplats Orminge och sedan Värmdövägen mot Boovägen. I rondellen tar du första avfarten in på Boovägen och hittar sedan destinationen på din vänstra sida. Bakom grinden ser du våra blåa förrådscontainers stå uppradade.