Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Huddinge

Industrivägen 6

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1489 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du nära Huddinge

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om magasineringen nära Huddinge

Om du hyr förråd hos oss på Prinsens Lager Haninge så erbjuder vi fräscha förrådscontainer med direktaccess för både bil och släp. Området är inhägnat med bred grind och kamerasystem som är kopplad till en larmcentral. Allt för att du ska känna dig trygg.

Magasinering Huddinge

Våra förråd är alla 14 kvadratmeter stora, motsvarande 33 kubikmeter. De är antingen isolerade, så kallade varmförråd, eller oisolerade, så kallade kallförråd. Väljer du varmförråd så har du el indragen till belysning och värme. Du kan däremot inte nyttja elen för eget bruk. I dessa förråd lämpar det sig bättre att förvara sånt som är ömtåligare och inte tål minusgrader. Exempelvis vattenskotern, tavlor, böcker, elektronik eller textilier.

Self storage Huddinge

I kallförråden kan du förvara sånt som tål minusgrader under vinterhalvåret, exempelvis verktyg, cyklar, skidutrustning eller utomhusmöbler. Däremot går det fint att förvara bohaget under sommarhalvåret. Alla förråd är nämligen utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Hör av dig till oss med frågor kring self storage och allt därtill!

 

Närliggande förråd

Priser för förråd nära Huddinge

Storlek på förråd nära Huddinge
14 kvm oisolerad 1150 kr/mån
14 kvm isolerad 1450 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage nära Huddinge

På mindre än en halvtimmes bilfärd söderut från Huddinge centrum hittar du vår anläggning Prinsens Lager Haninge. Vår adress är Industrivägen 6.

Med bil

Ta väg 259 mot Mulstavägen. Sväng först vänster in på Kommunalvägen och sedan vänster igen till Storängsleden/väg 259. I den första rondellen tar du andra avfarten och i den andra rondellen tar du första avfarten. Nästkommande rondell tar du andra avfarten in på Tungelstavägen/väg 257. Sväng vänster in på Mulstavägen och sedan vänster igen in på Fabriksvägen. Vägen övergår till Industrivägen och du hittar våra blåa förrådscontainers på din högra sida innan återvändsgränden.