Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyra förråd Haninge

Industrivägen 6

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1389 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1929 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Hyra förråd i Haninge för olika situationer

Livet tar oss ofta genom olika faser och situationer, vilket kan innebära behov av extra förvaringsutrymme. Oavsett om du är mitt i en flytt, renovering, driver ett företag, studerar eller bara behöver extra utrymme, kan lösningen vara att hyra förråd i Haninge. Hos Prinsens Lager i Haninge erbjuds både kall- och varmförråd, med en storlek på 14 kvm, för att passa dina behov.

Hyra förråd vid flytt

En flytt kan ofta vara stressande och innebär en hel del organisering. Genom att hyra ett förråd kan du smidigt och säkert förvara dina ägodelar under flytten, vilket ger dig möjlighet att fokusera på andra aspekter av flytten.

Hyra förråd vid renovering

Under en renovering kan ditt hem bli rörigt och kaosartat. Att hyra ett förråd ger dig utrymme att hålla dina ägodelar säkra och skyddade, samtidigt som du behåller din bostad ren och organiserad.

Magasinering i Haninge för företag

Företag kan ofta ha behov av extra lagringsutrymme för dokument, inventarier eller lagersaldo. Prinsens Lager erbjuder förråd som är perfekta för företag som behöver extra lagringsutrymme.

Hyr förråd i Haninge som student

Som student kan du behöva en plats att förvara dina ägodelar under terminsändarna eller när du byter bostad. Vårt förråd ger dig den flexibilitet och tillgänglighet du behöver.

Hyra förråd när du behöver extra utrymme

Ibland har vi bara för mycket saker och inte tillräckligt med plats i våra hem. Ett förråd kan vara lösningen för att skapa extra utrymme och organisera ditt liv bättre.

Att tänka på när du väljer self storage i Haninge

Priset

Det är viktigt att beakta alla kostnader när du hyr ett förråd. Förutom den månatliga hyran, bör du också räkna med en depositionsavgift och eventuell försäkring.

Vad kostar det att hyra ett förråd i Haninge?

Priset för att hyra ett förråd i Haninge varierar beroende på dina specifika behov och avtal. Vänligen kontakta Prinsens Lager för mer detaljerad information.

Priser för att hyra förråd i Haninge

Storlek på förråd i Haninge
14 kvm oisolerad 1350 kr/mån
14 kvm isolerad 1890 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Storlek på förråd

För de flesta användare erbjuder Prinsens Lager förråd med en storlek på 14 kvadratmeter, vilket passar för de flesta lagringsbehov.

Tillgänglighet

Vid val av förråd är det viktigt att tänka på tillgänglighet. Prinsens Lager i Haninge erbjuder generösa öppettider mellan 06:00 till 22:00.

Säkerhet

Är det tryggt att hyra ett förråd i Haninge?

Ja, det är mycket tryggt att hyra ett förråd i Haninge. Prinsens Lager prioriterar säkerheten för dina tillhörigheter.

Vanliga frågor om förråd

När har jag tillgång till mitt förråd?

Du har tillgång till ditt förråd mellan 06:00 till 22:00 varje dag.

Kan jag uppgradera eller nedgradera storleken på förrådet?

Hos Prinsens Lager är storleken på förråden oftast 14 kvm. Om du har speciella behov, tveka inte att kontakta oss så att vi kan hitta en lösning som passar dig.

Genom att välja Prinsens Lager i Haninge för ditt lagringsbehov, får du tillgång till säkra och prisvärda förråd som passar din livsstil och dina behov. Kontakta oss idag för att boka ditt förråd!

Om Prinsens Lager i Haninge

Skärgårdskommunen Haninge med närhet till både natur och Stockholm stad. Vi på Prinsens Lager har vår self storage anläggning med förrådscontainrar i Hågö industriområde i Västerhaninge, en kort biltur från Haninge centrum, Handen, Tungelsta och Jordbro. Det passar utmärkt för dig som bor i Tyresö eller Huddinge med omnejd.

Om våra förråd i Haninge

Hos oss hyr du alltid din förvaring i förråd på smidigaste, och oftast billigaste, sätt. Du öppnar infartsgrinden med ett telefonsamtal och lastar i och ur bilen precis framför förrådsdörren. Du har fri tillgång till förrådet alla dagar mellan 06 och 22. Och du har alltid en månads uppsägningstid (såvida du inte vill skriva kontrakt på ett år och få 10% rabatt på månadshyran förstås).

Kallförråden är oisolerade och följer temperaturen utomhus. De lämpar sig bäst för förvaring av sånt som tål väderomslag och minusgrader, exempelvis cykel, utomhusmöbler, ved, verktyg och skidutrustning. Det går jättebra att ställa in hyllor och annat för att få en bättre överblick, däremot kan man inte borra eller fästa något på väggarna eller i taket.

Varmförråden är isolerade och har el indragen för både belysning och värme. I dessa magasinerar du med fördel golfutrustning, böcker, stoppade möbler, elektronik och annat sånt som inte tål minusgrader. Man kan däremot inte nyttja elen för eget bruk.

Alla förråd är väldigt fräscha och har 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Vår leverantör isolerar förrådscontainrarna åt oss, därför vet vi att det görs på ett bra sätt.

Vill man förvara sin MC eller vattenskoter hos oss går det jättefint. Då ska man bara tänka på att tömma all bensin eller annan brandfarlig vätska innan man ställer in den. Området är kameraövervakat dygnet runt och självklart inhägnat.

Hör av dig till oss om du är intresserad av en prisvärd förvaring eller har några funderingar – vi hjälper gärna till med din magasinering!

 

Närliggande förråd

Se alla förråd som uthyres i Stockholm