Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyra förråd i Haninge

Industrivägen 6

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1489 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Haninge

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Haninge

Skärgårdskommunen Haninge med närhet till både natur och Stockholm stad. Vi på Prinsens Lager har vår self storage anläggning med förrådscontainrar i Hågö industriområde i Västerhaninge, en kort biltur från Haninge centrum, Handen, Tungelsta och Jordbro.

Hos oss hyr du alltid din förvaring i förråd på smidigaste, och oftast billigaste, sätt. Du öppnar infartsgrinden med ett telefonsamtal och lastar i och ur bilen precis framför förrådsdörren. Du har fri tillgång till förrådet alla dagar mellan 06 och 22. Dessutom behåller du alltid priset som vi skriver kontraktet på, förutom en 4% uppräkning vid årsskiftet. Och du har alltid en månads uppsägningstid (såvida du inte vill skriva kontrakt på ett år och få 10% rabatt på månadshyran förstås).

Kallförråden är oisolerade och följer temperaturen utomhus. De lämpar sig bäst för förvaring av sånt som tål väderomslag och minusgrader, exempelvis cykel, utomhusmöbler, ved, verktyg och skidutrustning. Det går jättebra att ställa in hyllor och annat för att få en bättre överblick, däremot kan man inte borra eller fästa något på väggarna eller i taket.

Varmförråden är isolerade och har el indragen för både belysning och värme. I dessa magasinerar du med fördel golfutrustning, böcker, stoppade möbler, elektronik och annat sånt som inte tål minusgrader. Man kan däremot inte nyttja elen för eget bruk.

Alla förråd är väldigt fräscha och har 6-8 frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Vår leverantör isolerar förrådscontainrarna åt oss, därför vet vi att det görs på ett bra sätt.

Vill man förvara sin MC eller vattenskoter hos oss går det jättefint. Då ska man bara tänka på att tömma all bensin eller annan brandfarlig vätska innan man ställer in den. Området är kameraövervakat dygnet runt och självklart inhägnat.

Hör av dig till oss om du är intresserad av en prisvärd förvaring eller har några funderingar – vi hjälper gärna till med din magasinering!

 

 

 

Priser för förråd i Haninge

Storlek på förråd i Haninge
14 kvm oisolerad 1150 kr/mån
14 kvm isolerad 1450 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till förvaringen i Haninge

På cirka 10 minuters avstånd från Handen och Haninge centrum når du vår self storage anläggning på Industrivägen 6 i Västerhaninge.

Med bil

Kör söderut på Nynäsvägen och ta andra avfarten i båda rondellerna. Därefter svänger du vänster in på Mulstavägen och vänster igen in på Fabriksvägen. Denna väg svänger höger och blir Industrivägen. Där ser du på vänster sida våra blåa förrådscontainrar stå uppradade.

Med buss

Kliv på buss 835 i Haninge centrum, direktion Lillgården. Kliv av på Mulstavägen och promenera i cirka 10 minuter tills du kommit fram på Industrivägen 6. Bussresan tar cirka 30 minuter och har femton stopp. För att hitta den resa som passar dig bäst sök på SLs hemsida.