Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Södertälje

Ärja 4

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

7 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

889 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du nära Södertälje

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i närheten av Södertälje

Södertälje växer så det knakar och många hem har inte tillgång till extern förvaring. Vi på Prinsens Lager Strängnäs finns på kort avstånd från Södertälje centrum och erbjuder fräscha förrådscontainers. Våra förråd har alltid direktaccess för bil och släp, de flesta gånger även för lastbilar.

Magasinering Södertälje

Förråden är 14 kvadratmeter stora, motsvarande 33 kubikmeter. Det är en storlek som passar för förvaring till de allra flesta bohag. Magasinering hos oss sker i antingen isolerade eller oisolerade förråd. I de isolerade, så kallade varmförråden, finns det el indragen till värme och belysning. Man kan dock inte nyttja el för eget bruk. Här lämpar det sig väl att förvara elektronik, kläder och annat som inte ska stå i minusgrader under vinterhalvåret.

Self storage Södertälje

I de oisolerade, så kallade kallförråden, är temperaturen ungefär densamma som utomhus. Därför förvarar du gärna sådant som tål väderomslag och minusgrader på vintern och hösten, exempelvis verktyg, cykel och utomhusmöblerna. I övrigt går det fint att förvara ömtåligare prylar under sommarhalvåret. Alla våra förråd är utrustade med frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft.

Hör av dig till oss om du har funderingar på att hyra förråd utan bindningstid till ett bra pris!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd nära Södertälje

Storlek på förråd nära Södertälje

14 kvm oisolerad

950 kr/mån

14 kvm isolerad

1650 kr/mån

7 kvm oisolerad

850 kr/mån

Försäkring Liten (25 000 kr)

39 kr/mån

Försäkring Mellan (50 000 kr)

69 kr/mån

Försäkring Stor (100 000 kr)

109 kr/mån

Elkostnad

cirka 275 kr/mån

Adress: Ärja 4

Hitta till magasineringen i närheten av Södertälje

Det tar cirka 25 minuter på E20 från Södertälje att nå vår self storage i Ärja. Adressen är Ärja 4.

Med bil

Kör ut på E20 från Strängnäsvägen. Följ sedan E20 mot väg 223 och ta avfart 139-trafikplats Läggesta efter cirka 10 minuter. Sväng vänster till väg 223 och sväng sedan vänster igen. Fortsätt sedan att åka på vägen tills du ser ett plank med blåa förrådscontainers på vänster sida av vägen.