Hyra förråd i Stockholm

Haninge

14-14 kvm
fr. 989 kr/mån

Industrivägen 6

fr. 989 kr/mån
Visa förråd

Nacka

14-14 kvm
fr. 989 kr/mån

Boovägen 34

fr. 989 kr/mån
Visa förråd

Åkersberga

14-14 kvm
fr. 789 kr/mån

Smedbyvägen 6

fr. 789 kr/mån
Visa förråd

Så enkelt hyr du ett förråd i Stockholm

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om våra förvaringar i Stockholm

Magasinering i Stockholm för olika situationer

Hyra förråd vid flytt

Flyttar du och behöver ett tillfälligt utrymme för att lagra dina ägodelar? Ett förråd hos Prinsens Lager kan vara lösningen för dig. Med öppettider mellan 06-22 har du alltid tillgång till dina saker när du behöver dem mest.

Hyra förråd vid renovering

Är du mitt i en större renovering och behöver ett säkert ställe att förvara dina möbler och andra ägodelar? Våra förråd är perfekta för detta ändamål, och vi erbjuder både kall- och varmförråd.

Magasinering för företag

Behöver ditt företag extra utrymme för att lagra inventarier, dokument eller annat? Våra förråd är idealiska för företagsbehov, oavsett om du behöver kort- eller långtidsförvaring.

Hyr förråd som student

Som student kan det vara svårt att hitta tillräckligt med utrymme för att förvara alla dina saker. Våra förråd kan erbjuda den extra utrymmet du behöver för att hålla ditt boende ordentligt och organiserat.

Self storage i Stockholm när du behöver extra utrymme

Oavsett om du behöver extra utrymme för att lagra säsongsbetonade föremål, samlingar, sportutrustning, eller något annat, erbjuder Prinsens Lager en lösning med våra rymliga förråd.

Att tänka på när du väljer self storage i Stockholm

Priset

När du väljer att hyra ett förråd bör du ta hänsyn till både den månatliga kostnaden och eventuella extra avgifter, såsom depositionsavgift och försäkring.

Vad kostar det att hyra ett förråd i Stockholm?

Förråd kostar mellan 789-2089 kronor i månaden beroende på var i Stockholm du befinner dig och vilken typ av förråd du väljer.

Storlek på förråd

Hos Prinsens Lager erbjuder vi förråd på 14 kvadratmeter. Detta ger dig tillräckligt med utrymme att lagra de flesta av dina ägodelar.

Tillgänglighet

När du hyr ett förråd hos oss har du tillgång till dina ägodelar mellan 06-22. Oavsett om du kommer med buss, bil eller via kollektivtrafik har du alltid enkel tillgång till ditt förråd.

Säkerhet

Hos Prinsens Lager tar vi säkerheten på allvar och har robusta säkerhetsåtgärder på plats för att skydda dina ägodelar.

Vanliga frågor om förråd

När har jag tillgång till mitt förråd?

Du har tillgång till ditt förråd mellan 06-22, vilket ger dig stor flexibilitet att komma åt dina ägodelar när du behöver dem.

Kan jag uppgradera eller nedgradera storleken på förrådet?

I de flesta fall erbjuder Prinsens Lager förråd av en storlek, 14 kvadratmeter. Om du har specifika behov, tveka inte att kontakta oss så kan vi diskutera dina alternativ.

Om Prinsens Lager i Stockholm

I Stockholm med omnejd har vi för närvarande tre anläggningar med förrådscontainers. De har alla breda grindar som gör det enkelt för bil med släp och lastbilar att köra in. Förråden står alla uppradade på markplan och har därmed direktaccess för bil.

Om våra förråd i Stockholm

Förråden är antingen isolerade med element och belysning eller osiolerade och håller samma temperatur som utomhus. De har alla konkurrenskraftiga priser med schyssta villkor. Alla förråd är dessutom utrustade med ventilation som förebygger kondens och stillastående luft.

I området runtom Stockholm byggs många lägenheter utan extern förvaring och det kan därmed vara svårt för många att få plats med alla de saker man har hemma. Många företag letar samtidigt förvaring för mellanlagring av byggmaterial eller annat. Vi finns på plats för både långsiktig och kortsiktig förvaring. Minsta debiteringstiden är en månad men vi har ingen övre gräns.

Närliggande förråd