Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Borås

Knösvägen 55

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt magasinerar du i Borås

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om vår förvaring i närheten av Borås

På kort avstånd från Borås har vi på Prinsens Lager en self storage magasinering med förrådscontainers i Härryda. Parken är inhägnad med kameraövervakning som är kopplad till larmtjänst så att du kan känna dig trygg. Du öppnar enkelt grinden genom att ringa ett telefonsamtal från din mobiltelefon.

Magasinering Borås

Alla våra förråd har direktaccess med bil och släp, vilket betyder att du enkelt kan köra ända fram till förrådsdörren för att lasta i och ur. Dörrarna är dessutom mer än två meter breda och kan öppnas på vid gavel. Förråden är 14 kvadratmeter stora, vilket motsvarar cirka 33 kubikmeter.

Antingen är förrådscontainern isolerad med indragen el till belysning och värme. Eller så är förrådet oisolerat och håller ungefär samma temperatur som utomhus. I de isolerade förråden magasinerar du med fördel sånt som inte tål minusgrader eller väderomslag lika bra, exempelvis elektronik, kläder och böcker.

Under de varmare månaderna går det lika fint att magasinera i kallförråd. I kallförråden kan du förvara verktyg, cyklar och däck på vintern. Ett tips är att lufta ur förrådet några minuter varje gång du är förbi, förutsatt att det inte regnar eller snöar in. Du ska även se till att du inte stoppar in några blöta saker i förrådet. Läs mer om våra förvaringstips på vår blogg.

Self storage Borås

Oavsett om du behöver ett varmförråd eller kallförråd, under kortare eller längre period, eller om du är företagare eller privatperson, så finns vi på Prinsens Lager Landvetter till hands. Våra villkor är sjyssta utan dolda avgifter eller chockhöjningar på hyran. Du kan enkelt välja om du vill hyra förråd månadsvis eller årsvis. Hyr du förråd per år så binder du kontraktet på ett år framöver och får 10 % rabatt på hyran.

I månadspriset ingår en Liten försäkring som täcker de flesta behov. Värdet som försäkringen täcker är 25.000 kr. Du kan enkelt välja att höja nivån till Mellan eller Stor, som då täcker 50.000 kr respektive 100.000 kr vardera. Månadskostnaden är väldigt liten, se pristabellen nedan.

Vi har många års erfarenhet av magasinering och att hyra förråd runtom i mellersta och södra Sverige. Välkommen att höra av dig om du har frågor kring self storage eller något annat!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Borås

Storlek på förråd i Borås
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage i närheten av Borås

På vägen mellan centrala Göteborg och Borås hittar du vår förrådsanläggning i Härryda, Landvetter, på adressen Knösvägen 55.

Med bil

Från Borås kör du ut på väg 40 från Lilla Brogatan. Följ sedan väg 40 mot 77 Flygplatsmotet. Ta avfart 77-Flygplatsmotet från väg 40 efter cirka 24 minuter. Därefter följer du väg 77 Flyplatsmotet, senare Härrydavägen och Industrivägen mot Knösvägen i Härryda. På vänster sida ser du sedan våra blåa förrådscontainers stå uppradade.

Med tåg och buss

Kliv på tåg 7388 direktion Göteborg Centralstation i Borås C. Efter tre stopp som tar cirka 30 minuter kliver du av på Rävlanda Station. Här byter du till buss 611 direktion Mölnlycke station. Resan tar cirka 20 minuter och har 27 stopp. På hållplats Skårtorpsvägen kliver du av och går cirka 2 minuter mot vår park. Sök på Västtrafiks hemsida för att hitta den resa som passar just dig.