Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyr förråd på Hisingen

Magnetgatan 1

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1529 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1729 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd på Hisingen

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen på Hisingen

Om du är i behov av magasinering i centrala Göteborg så har du kommit helt rätt. Vi erbjuder prisvärda och fräscha förrådscontainer med direktaccess under tak. Förråden är alla 14 kvadratmeter stora och finns i två varianter. Antingen är de isolerade med element och belysning. Eller så är de oisolerade och håller ungefär samma temperatur som utomhus.

Self storage Hisingen

Vår self storage är instängslad och kameraövervakad med larmtjänst. Huvudgrinden öppnar du enkelt genom att ringa ett samtal från din mobil. Till ditt förråd ska du ta med dig ett eget hänglås. Därav har ingen annan tillgång till ditt utrymme. Och du behöver inte bekymra dig om försäkring då den ingår i månadspriset.

Magasinering Hisingen

Välkommen att höra av dig till oss med funderingar angående förvaring. Vi har hyrt ut förråd till tusentals kunder över hela mellersta och södra Sverige i flera år, så du är i trygga händer.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd på Hisingen

Storlek på förråd på Hisingen
14 kvm oisolerad 1490 kr/mån
14 kvm isolerad 1690 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage på Hisingen

Bara några minuters bilfärd från centrala Hisingen hittar du Prinsens Lager Backaplan. Vår adress är Magnetgatan 1.

Med bil

Kör österut på Jockeyvägen och sväng höger till Hisingsleden. I rondellen tar du sedan den tredje avfarten in på Björlandavägen. I nästa rondell tar du andra avfarten in på Generatorsgatan. Sväng sedan höger in på Magnetgatan. I böjen av vägen, invid det gula staketet, hittar du vår infartsgrind.

Med buss

I Granhäll kliver du på buss 35 direktion Göteborg Hjalmar Brantingsplats. Hela resan tar cirka en kvart och har 14 stopp. På busshållplats Bäckedalsvägen kliver du av. Gå sedan cirka 10 minuter till Magnetgatan 1. Sök på Västtrafiks hemsida efter den resa som passar just dig bäst.