JUST NU: Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett extra bra pris!

Hyr förråd i Landvetter

Industrivägen 3

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1289 kr/mån
989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1729 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

28 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 440 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 66 kubikmeter.

2089 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Landvetter

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Landvetter

För dig som söker en smidig förrådslösning i närheten av Landvetter, Härryda eller intilliggande samhällen finns vi på Prinsens Lager Landvetter till hands. På bara ett kort avstånd från Chalmers golfklubb, i centrala Härryda finns våra förrådscontainers uppställda.

Magasinering Landvetter

Du väljer mellan våra två typer av förråd: varmförråd eller kallförråd. De lämpar sig för olika typer av förvaringar. I de uppvärmda och isolerade förråden finns det el indragen för belysning och element. Termostaten är inställd på 10 eller 12 grader och går igång så snart det är kallare än detta inuti förrådet. I varmförråden förvarar du gärna ömtåligare saker som elektronik, textilier eller annat som inte tål minusgrader.

I de oisolerade förråden ligger temperaturen på densamma som utomhus. De lämpar sig bättre för sånt som är mindre ömtåligt: cyklar, krukor, verktyg, däck eller liknande.

Förråden är utrustade med minst sex frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Det är dock en god idé att lufta förrådet innan du packar in sakerna, eller när du är på plats för att titta till dem. Det räcker fint med att öppna dörrarna på vid gavel i några minuter. Du kan läsa mer om våra förvaringstips på denna sida.

Self storage Landvetter

Alla våra förråd står på markplan och har direktaccess med både bil och släp. Du kan öppna de båda grindarna på vid gavel och enkelt lyfta in större möbler om det skulle behövas.

Välkommen att höra av dig med funderingar eller frågor till oss. Vi hjälper gärna till med din förvaring!

Vanliga frågor om att hyra förråd i Landvetter

Vad kostar ett förråd i Landvetter? 

Våra förråd i Landvetter har priser mellan 989 och 1389 kronor per månad. Vi erbjuder olika typer av förråd för att möta dina specifika behov när det gäller förvaring. 

Vilka mått har er self storage? 

Vår standardstorlek för förråden är 14 kvadratmeter, motsvarande en 20-fots container på cirka 32 kubikmeter. Innermåtten på våra kallförråd i Landvetter är 5,89 meter i längd, 2,35 meter i bredd och 2,39 meter i höjd. Dörrarna är breda och kan öppnas helt för enkel åtkomst. 

Är er magasinering handikappanpassad? 

Vi strävar efter tillgänglighet för alla kunder och våra anläggningar är delvis handikappanpassade. Vår park i Landvetter har asfaltunderlag så det underlättar. Det finns inga trösklar på området, men det är viktigt att notera att containern är upphöjd med cirka 12 cm på marksten. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd? 

Vi erbjuder en försäkring speciellt framtagen för våra förråd, kallad containerförsäkring. Vid hyra av ett förråd hos oss ingår en obligatorisk försäkring med ett värde upp till 25 000 kr. För att försäkringen ska gälla krävs ett klass 3 hänglås. Vi erbjuder även möjligheten att uppgradera försäkringsvärdet till Mellan (upp till 50 000 kr) och Stor (upp till 100 000 kr). Observera att försäkringen täcker skador orsakade av brand, stöld, inbrott och översvämning, men den täcker inte för vattenskada eller skadedjur. Vi rekommenderar att du även har en egen hemförsäkring med ”bortaskydd” för extra trygghet. 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr? 

Absolut! Du kan enkelt uppgradera eller byta förråd under den tid du hyr hos oss. Vi förstår att behoven kan förändras över tiden, så vi är flexibla och hjälper dig att hitta det förråd som passar bäst för dina ändrade behov. 

När får jag tillgång till mitt förråd? 

Vi strävar efter att ge dig tillgång till ditt förråd så snabbt som möjligt. Det finns en stor chans att du kan få tillgång till ditt förråd redan samma dag som du kontaktar oss. När du har skrivit under det digitala avtalet med BankID får du all praktisk information via e-post. Du tar själv med ett hänglås för att säkra ditt förråd. 

Vad har ni för öppettider? 

Vår anläggning i Landvetter har öppet mellan kl. 06:00 och 22:00 varje dag, året om. Det ger dig möjlighet att komma åt ditt förråd när det passar dig bäst, inom våra angivna öppettider. 

Vad har ni för uppsägningstid? 

Om du hyr månadsvis hos oss är uppsägningstiden 1 månad. Vid årsvisa kontrakt binder du upp dig för ett år. Vi strävar efter att erbjuda flexibla alternativ som passar våra kunders behov och önskemål. 

Erbjuder ni magasinering för företag? 

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera sina saker hos Prinsens Lager i Landvetter. Vi har anpassade lösningar för att möta företagens behov när det gäller förvaring och magasinering. 

Erbjuder ni någon studentrabatt? 

Vi erbjuder tyvärr ingen specifik studentrabatt för närvarande. Dock får du 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan. Våra priser är redan mycket konkurrenskraftiga, och vi har inga dolda avgifter.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Landvetter

Storlek på förråd i Landvetter

14 kvm oisolerad

950 kr/mån

14 kvm isolerad

1690 kr/mån

28 kvm oisolerad

2050 kr/mån

Försäkring Liten (25 000 kr)

39 kr/mån

Försäkring Mellan (50 000 kr)

69 kr/mån

Försäkring Stor (100 000 kr)

109 kr/mån

Elkostnad

Cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage i Landvetter

Vår self storage park med förrådscontainers ligger i Härryda centrum, intill Chalmers golfklubb och endast 6 minuter med bil från Landvetter flygplats. Adressen är Industrivägen 3.

Med bil

Om du börjar din resa i Landvetter centrum så kör du söderut på Härkeshultsvägen mot Agntjärnsvägen. I den andra rondellen tar du den andra avfarten och fortsätter in på Härrydavägen. Sväng sedan höger till Industrivägen och därefter höger igen in på Knösvägen. Vår park ligger sedan på vänster sida efter cirka 50 meter. Resan tar cirka 7 minuter och är 5,8 km lång.

Med buss

Kliv på buss 612 direktion Landvetterhotellet på Landvetter Resecentrum. Resan tar cirka 5 minuter och har 9 stopp. Kliv sedan av på Skårtorpsvägen och gå i två minuter till adressen Knösvägen 55.