SNART ÖPPNAR VÅR PARK MED BILLIGA OCH FRÄSCHA FÖRRÅDSCONTAINERS I LANDVETTER!

Hyr förråd i Landvetter

Knösvägen 55

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

989 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1389 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Landvetter

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

SELF STORAGE I LANDVETTER - SNART ÖPPNAR VI!

För dig som söker en smidig förrådslösning i närheten av Landvetter, Härryda eller intilliggande samhällen finns vi på Prinsens Lager Landvetter till hands. På bara ett kort avstånd från Chalmers golfklubb, i centrala Härryda finns våra förrådscontainers uppställda.

Du väljer mellan våra två typer av förråd: varmförråd eller kallförråd. De lämpar sig för olika typer av förvaringar. I de uppvärmda och isolerade förråden finns det el indragen för belysning och element. Termostaten är inställd på 10 eller 12 grader och går igång så snart det är kallare än detta inuti förrådet. I varmförråden förvarar du gärna ömtåligare saker som elektronik, textilier eller annat som inte tål minusgrader.

I de oisolerade förråden ligger temperaturen på densamma som utomhus. De lämpar sig bättre för sånt som är mindre ömtåligt: cyklar, krukor, verktyg, däck eller liknande.

Förråden är utrustade med minst sex frånluftsventiler som motverkar kondens och stillastående luft. Det är dock en god idé att lufta förrådet innan du packar in sakerna, eller när du är på plats för att titta till dem. Det räcker fint med att öppna dörrarna på vid gavel i några minuter. Du kan läsa mer om våra förvaringstips på denna sida.

Alla våra förråd står på markplan och har direktaccess med både bil och släp. Du kan öppna de båda grindarna på vid gavel och enkelt lyfta in större möbler om det skulle behövas.

Välkommen att höra av dig med funderingar eller frågor till oss. Vi hjälper gärna till med din förvaring!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Landvetter

Storlek på förråd i Landvetter
14 kvm oisolerad 950 kr/mån
14 kvm isolerad 1350 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage i Landvetter

Vår self storage park med förrådscontainers ligger i Härryda centrum, intill Chalmers golfklubb och endast 6 minuter med bil från Landvetter flygplats. Adressen är Knösvägen 55.

Med bil

Om du börjar din resa i Landvetter centrum så kör du söderut på Härkeshultsvägen mot Agntjärnsvägen. I den andra rondellen tar du den andra avfarten och fortsätter in på Härrydavägen. Sväng sedan höger till Industrivägen och därefter höger igen in på Knösvägen. Vår park ligger sedan på vänster sida efter cirka 50 meter. Resan tar cirka 7 minuter och är 5,8 km lång.

Med buss

Kliv på buss 612 direktion Landvetterhotellet på Landvetter Resecentrum. Resan tar cirka 5 minuter och har 9 stopp. Kliv sedan av på Skårtorpsvägen och gå i två minuter till adressen Knösvägen 55.