Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Partille

Bergsjödalen 47

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1189 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1689 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Partille

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Partille

Partille är nära beläget till både centrala Göteborg och andra orter runtom. I en stad som Partille med Sveriges modernaste arena och närhet till naturliv växer befolkningen stadigt. Vi på Prinsens Lager finns till hands för dig som står mellan bostäder, behöver extra utrymme eller har ett företag i behov av lager.

Hos oss hyr du tillsvidare med en månads uppsägningstid, alternativt binder du kontraktet på ett år, förskottsbetalar årshyran och erhåller 10 % rabatt. Du signerar enkelt avtalet med bankID och får i retur all praktisk information om hur du öppnar grind och vilket hänglås du ska medta. Den första fakturan skickas ut i samband med avtalssigneringen och du har alltid trettio dagar på dig att betala våra fakturor.

Våra förråd i Partille self storage finns i två olika storlekar: 14 kvm eller 28 kvm. De motsvarar en 20-fots respektive en 40-fots container och rymmer hela bohag utan problem. Förråden är antingen isolerade eller oisolerade, och du väljer det som passar dina behov bäst.

Hör av dig till oss om du har några funderingar kring magasinering i Partille, Bergsjön eller andra orter runtom!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Partille

Storlek på förråd i Partille
14 kvm oisolerad 1150 kr/mån
14 kvm isolerad 1650 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till förvaringen i Partille

Vår self storage park i Bergsjön, alldeles intill Partille och Angered, hittar du på Bergsjödalen 147. Med bil tar det endast 10 minuter från Partille centrum eller endast 2 minuter från Bergsjön centrum.

Med bil

Om du startar vid Partille Arena och kör söderut på Arenvägen, vidare in på E20 direktion Bergsjödalen, tar det cirka 8 minuter att nå vår destination. Du kör på Utbyvägen västerut och i rondellen tar du första avfarten in på Mellbyleden. Fortsätt sedan rakt fram tills nästa rondell där du tar första avfarten in på Bergsjövägen. Därefter svänger du höger in på Ödegärdet och höger igen in på Bergsjödalen. Vår magasinering med förrådscontainers ligger sedan på vänster sida.

Med buss

Ungefär var tjugonde minut avgår buss 510 från Partille centrum. Välj bussen som går i direktion Göteborg Heden och kliv av på Österlyckan, efter cirka 9 minuter. I Österlyckan byter du buss till nummer 58 direktion Merkuriusgatan. Resan tar sedan 16 minuter med tio stopp och hållplatsen som du kliver av på heter Rymdtorget Buss. Från hållplatsen tar det cirka sju minuter att gå till Bergsjödalen 147 där vår magasinering med prisvärda förrådscontainers finns.