Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring till bra pris!

Hyra förråd i Partille

Bergsjödalen 47

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1329 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1729 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

28 m²

Kallförråd

Inga tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 440 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 66 kubikmeter.

2189 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd i Partille

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen i Partille

Partille är nära beläget till både centrala Göteborg och andra orter runtom. I en stad som Partille med Sveriges modernaste arena och närhet till naturliv växer befolkningen stadigt. Vi på Prinsens Lager finns till hands för dig som står mellan bostäder, behöver extra utrymme eller har ett företag i behov av lager.

Magasinering Partille

Hos oss hyr du tillsvidare med en månads uppsägningstid, alternativt binder du kontraktet på ett år, förskottsbetalar årshyran och erhåller 10 % rabatt. Du signerar enkelt avtalet med bankID och får i retur all praktisk information om hur du öppnar grind och vilket hänglås du ska medta. Den första fakturan skickas ut i samband med avtalssigneringen och du har alltid trettio dagar på dig att betala våra fakturor.

Self storage Partille

Våra förråd i Partille self storage finns i två olika storlekar: 14 kvm eller 28 kvm. De motsvarar en 20-fots respektive en 40-fots container och rymmer hela bohag utan problem. Förråden är antingen isolerade eller oisolerade, och du väljer det som passar dina behov bäst.

Hör av dig till oss om du har några funderingar kring magasinering i Partille, Bergsjön eller andra orter runtom!

 

Vanliga frågor om att hyra förråd i Partille

Vad kostar ett förråd i Partille? 

Priset för våra förråd i Partille varierar beroende på typ och försäkringsvärde. Våra priser sträcker sig från 1189 kronor till 1729 kronor per månad. Du kan välja mellan tre olika försäkringsvärden: Liten för 39 kr/mån (upp till 25 000 kr värde), Mellan för 69 kr/mån (upp till 50 000 kr värde) och Stor för 109 kr/mån (upp till 100 000 kr värde). 

Vilka mått har er self storage? 

Vår standardstorlek på förråden är 14 kvadratmeter, motsvarande en 20-fots container med cirka 32 kubikmeter utrymme. Innermåtten på våra kallförråd är 5,89 meter på längden, 2,35 meter på bredden och 2,39 meter på höjden. Detta ger dig gott om plats för att lagra ett bohag från en större lägenhet eller hus. 

Är er magasinering handikappanpassad? 

Vi strävar efter att tillhandahålla tillgängliga anläggningar för alla kunder. Vissa av våra parker är bättre handikappanpassade än andra. Vi har inga trösklar på området, men det kan finnas en upphöjning på cirka 12 cm då containern står på marksten. Parken i Partille har asfalt som underlag och är därför mycket enklare att ta sig fram på. 

Har era anläggningar övervakning? 

Ja, vår anläggning i Partille har kameraövervakning dygnet runt. Alla kameror är kopplade till en larmcentral, vilket gör att vi kan agera snabbt vid eventuell rörelse eller intrång på området. Vi vill säkerställa att dina saker är trygga hos oss. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd? 

Vi erbjuder en containerförsäkring för att skydda både våra anläggningar och våra kunder. Våra försäkringsalternativ inkluderar tre olika nivåer: Liten (obligatorisk) täcker upp till 25 000 kr värde och kostar 39 kr/mån, Mellan täcker upp till 50 000 kr värde och kostar 69 kr/mån, och Stor täcker upp till 100 000 kr värde och kostar 109 kr/mån. Försäkringen skyddar mot brand, stöld, inbrott och översvämning. Observera att den inte täcker vattenskada eller skadedjur. För att försäkringen ska gälla krävs ett klass 3 hänglås. 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr? 

Absolut! Du har möjlighet att både uppgradera och byta förråd under avtalstiden. Vi förstår att dina behov kan förändras och vi vill vara flexibla för att möta dem. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina lagringsbehov. 

När får jag tillgång till mitt förråd? 

Vi strävar efter att ge dig tillgång till ditt förråd så snabbt som möjligt. Prinsens Lager Partille får löpande in nya förråd, så chansen är stor att du får tillgång till ditt förråd redan samma dag som du hyr det. När du har skrivit under det digitala avtalet med bankID och betalat din första faktura får du all praktisk information via e-post. Kom ihåg att ta med ett hänglås till ditt förråd, det går bra att använda ett som du redan har hemma. 

Vad har ni för öppettider? 

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00 och 22:00 varje dag, året om. Du har möjlighet att komma åt ditt förråd inom dessa tider för att lämna in eller hämta dina saker. 

Vad har ni för uppsägningstid? 

Om du hyr månadsvis är uppsägningstiden 1 månad. Om du väljer ett årsvis kontrakt binder du dig för ett år. Vi vill ge dig flexibilitet och möjlighet att anpassa hyresperioden efter dina behov. 

Erbjuder ni magasinering för företag? 

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera sina saker hos oss. Vi har anpassade lösningar för företagskunder och kan hjälpa till med att hitta den bästa lagringslösningen för ditt företag. Kontakta oss så berättar vi mer om våra företagsmöjligheter. 

Erbjuder ni någon studentrabatt? 

Tyvärr erbjuder vi ingen pensionärs- eller studentrabatt. Vi strävar istället efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för alla våra kunder. Om du väljer att binda kontraktet på ett år och förskottsbetala fakturan får du dock 10 % rabatt på månadspriset.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd i Partille

Storlek på förråd i Partille

14 kvm oisolerad 1290 kr/mån
14 kvm isolerad 1690 kr/mån
28 kvm oisolerad 2150 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad Cirka 275 kr/mån

Hitta till förvaringen i Partille

Vår self storage park i Bergsjön, alldeles intill Partille och Angered, hittar du på Bergsjödalen 147. Med bil tar det endast 10 minuter från Partille centrum eller endast 2 minuter från Bergsjön centrum.

Med bil

Om du startar vid Partille Arena och kör söderut på Arenvägen, vidare in på E20 direktion Bergsjödalen, tar det cirka 8 minuter att nå vår destination. Du kör på Utbyvägen västerut och i rondellen tar du första avfarten in på Mellbyleden. Fortsätt sedan rakt fram tills nästa rondell där du tar första avfarten in på Bergsjövägen. Därefter svänger du höger in på Ödegärdet och höger igen in på Bergsjödalen. Vår magasinering med förrådscontainers ligger sedan på vänster sida.

Med buss

Ungefär var tjugonde minut avgår buss 510 från Partille centrum. Välj bussen som går i direktion Göteborg Heden och kliv av på Österlyckan, efter cirka 9 minuter. I Österlyckan byter du buss till nummer 58 direktion Merkuriusgatan. Resan tar sedan 16 minuter med tio stopp och hållplatsen som du kliver av på heter Rymdtorget Buss. Från hållplatsen tar det cirka sju minuter att gå till Bergsjödalen 147 där vår magasinering med prisvärda förrådscontainers finns.