Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som magasinering till ett bra pris!

Hyr förråd i Backaplan

Magnetgatan 1

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 200 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.

1589 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. Cirka 170 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 28 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

2029 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Letar du efter prisvärd förvaring? Mitt i centrala Göteborg invid Backplan och Hisingen hittar du vår self storage anläggning av förrådscontainrar uppställda under tak. Vi hyr ut både billiga kallförråd och varmförråd för kortare eller längre förvaring. Uppsägningstiden samt minsta debiteringstid är som standard en månad. Vill du hyra förrådet årsvis och binda upp dig så erhåller du 10% rabatt på månadshyran.

Self storage Backaplan

I varmförråden förvarar du de ömtåligare sakerna; elektronik, textilier och möbler med stoppning exempelvis. I dessa isolerade containrar har du el indragen för belysning och värme. Däremot kan du inte nyttja egen el. Till månadshyran tillkommer även en elavgift på cirka 275 kr/mån.

Kallförråden håller samma temperatur som utomhus och här förvarar du sånt som tål temperatursvängningar, exempelvis utomhusmöbler, cyklar och verktyg. Alla förråd är försedda med 6-8 frånluftsventiler för att motverka kondens och stillastående luft.

Magasinering Backaplan

Anläggningen har en bred infartsgrind och du kör ända fram till förrådsdörren med bilen. Inpassering sker genom ett telefonsamtal och vi för en digital logg så att du kan känna dig trygg. Inga obehöriga tar sig in på området. Vi har självklart kameraövervakning dygnet runt.

Hos oss hyr du alltid förvaringen till schyssta priser och villkor. Vi håller oftast marknadens lägsta kostnad; inga dolda avgifter och endast en månads uppsägningstid. Försäkringen är inräknad i baspriset men kan självklart höjas om du önskar en högre teckningsgrad.

Det är dessutom alltid enkelt att komma i kontakt med oss både via telefon eller via mailen. Hör av dig så hjälper vi gärna till med din förvaring!

 

Vanliga frågor om att hyra förråd på Backaplan i Göteborg

Vad kostar ett förråd på Backaplan i Göteborg? 

Prinsens Lager erbjuder förråd på Backaplan till följande priser: mellan 1329 och 1729 kronor per månad. Vi har olika typer av förråd, så priserna kan variera beroende på dina behov och önskemål. 

Vilka mått har er self storage? 

Våra förråd har standardstorleken 14 kvadratmeter, vilket motsvarar en 20-fots container på cirka 32 kubikmeter. Innermåtten på våra kallförråd är 5,89 meter i längd, 2,35 meter i bredd och 2,39 meter i höjd. Dörrarna är breda och kan öppnas på vid gavel för enkel åtkomst. 

Är er magasinering handikappanpassad? 

Vi strävar efter att vara tillgängliga för alla kunder, och vi har anläggningar som är handikappanpassade. På Backaplan är området asfalterat och därför enkelt att manövrera. Det finns inga trösklar på själva området, men det är viktigt att notera att containerns dörr är upphöjd med cirka 12 centimeter från marken. 

Har era anläggningar övervakning? 

Ja, Prinsens Lager Backaplans anläggning har kameraövervakning dygnet runt, som är kopplad till en larmcentral. Utanför våra öppettider i parken (kl. 06:00-22:00 varje dag) går det ett larm till larmcentralen om rörelse skulle upptäckas på området. Alla besök registreras automatiskt i vårt system för extra säkerhet. 

Hur fungerar försäkring vid förvaring i förråd? 

Vi erbjuder en försäkring speciellt framtagen för våra förråd, kallad containerförsäkring. Våra försäkringsalternativ har tre nivåer: Liten, som täcker upp till 25 000 kr och är obligatorisk, Mellan som täcker upp till 50 000 kr och Stor som täcker upp till 100 000 kr. För att försäkringen ska gälla krävs ett klass 3 hänglås. Observera att försäkringen täcker skador orsakade av brand, stöld, inbrott och översvämning, men den täcker inte för vattenskada eller skadedjur. Vi rekommenderar även att du har en egen hemförsäkring med ”bortaskydd” för extra trygghet. 

Kan jag uppgradera/byta förråd under perioden jag hyr? 

Absolut! Du kan enkelt uppgradera eller byta förråd under den tid du hyr hos oss. Vi förstår att behoven kan förändras över tiden, så vi är flexibla och hjälper dig att hitta det förråd som passar bäst för dina ändrade behov. 

När får jag tillgång till mitt förråd? 

Vi strävar efter att ge dig tillgång till ditt förråd så snabbt som möjligt. Prinsens Lager får löpande in nya förråd, så det finns en stor chans att du kan få tillgång till ditt förråd redan samma dag som du kontaktar oss. När du har skrivit under det digitala avtalet med BankID får du all praktisk information via e-post, och du kan ta med ett eget hänglås för att säkra ditt förråd. 

Vad har ni för öppettider? 

Våra anläggningar har öppet mellan kl. 06:00 och 22:00 varje dag, året om. Det ger dig möjlighet att komma åt ditt förråd när det passar dig bäst, inom våra angivna öppettider. 

Vad har ni för uppsägningstid? 

Om du hyr månadsvis hos oss är uppsägningstiden 1 månad. Vid årsvisa kontrakt binder du dig för ett år. Vi strävar efter att erbjuda flexibla alternativ som passar våra kunders behov och önskemål. 

Erbjuder ni magasinering för företag? 

Ja, både företag och privatpersoner kan magasinera sina saker hos Prinsens Lager. Vi har anpassade lösningar för att möta företagens behov när det gäller förvaring och magasinering. 

Erbjuder ni någon studentrabatt? 

Vi erbjuder tyvärr ingen specifik studentrabatt för närvarande. Dock får du 10 % rabatt på månadspriset om du binder kontraktet på ett år och förskottsbetalar fakturan. Våra priser är redan mycket konkurrenskraftiga, och du slipper betala onödiga dolda avgifter hos oss.

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd på Backaplan

Storlek på förråd på Backaplan
14 kvm oisolerad 1550 kr/mån
14 kvm isolerad 1990 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån