Hyr billiga & fräscha förrådscontainrar som förvaring!

Hyr förråd i Backaplan

Magnetgatan 1

Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Kallförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara exempelvis trämöbler, verktyg och annat som tål kyla och väderomslag bättre från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 33 kubikmeter.

1529 kr/mån
Bilderna är endast illustrationer för att visa hur mycket rymd det finns inuti förråden. För specifika packtips vänligen läs mer här.

14 m²

Varmförråd

Fåtal tillgängliga

Hur mycket ryms?

För dig som vill förvara ömtåligare saker från en större lägenhet eller ett hus. 220 staplade flyttkartonger av den större varianten får plats. Se bild intill för ett förslag på vad som ryms. Utrymmet motsvarar cirka 32 kubikmeter.
En rörlig elkostnad på cirka 275 kr/mån tillkommer.

1729 kr/mån

Tillgängligt

Vardagar 06:00 - 22:00
Lördagar 06:00 - 22:00
Söndagar 06:00 - 22:00

Om du behöver hjälp

Vanliga frågor
010-3300700
Maila

Så enkelt hyr du ett förråd på Backaplan

1 Välj förråd
2 Skicka förfrågan
3 Signera digitalt avtal
4 Flytta in

Om förvaringen på Backaplan

Letar du efter prisvärd förvaring? Mitt i centrala Göteborg invid Backplan och Hisingen hittar du vår self storage anläggning av förrådscontainrar uppställda under tak. Vi hyr ut både billiga kallförråd och varmförråd för kortare eller längre förvaring. Uppsägningstiden samt minsta debiteringstid är som standard en månad. Vill du hyra förrådet årsvis och binda upp dig så erhåller du 10% rabatt på månadshyran.

I varmförråden förvarar du de ömtåligare sakerna; elektronik, textilier och möbler med stoppning exempelvis. I dessa isolerade containrar har du el indragen för belysning och värme. Däremot kan du inte nyttja egen el. Till månadshyran tillkommer även en elavgift på cirka 200 kr/mån.

Kallförråden håller samma temperatur som utomhus och här förvarar du sånt som tål temperatursvängningar, exempelvis utomhusmöbler, cyklar och verktyg. Alla förråd är försedda med 6-8 frånluftsventiler för att motverka kondens och stillastående luft.

Anläggningen har en bred infartsgrind och du kör ända fram till förrådsdörren med bilen. Inpassering sker genom ett telefonsamtal och vi för en digital logg så att du kan känna dig trygg. Inga obehöriga tar sig in på området. Vi har självklart kameraövervakning dygnet runt.

Hos oss hyr du alltid förvaringen till schyssta priser och villkor. Vi håller oftast marknadens lägsta kostnad; inga dolda avgifter och inga chockhöjningar på hyran. Försäkringen är inräknad i baspriset men kan självklart höjas om du önskar en högre teckningsgrad. Du behåller det pris som vi skriver kontrakt på, förutom en uppräkning på 4 % vid varje årsskifte.

Det är dessutom alltid enkelt att komma i kontakt med oss både via telefon eller via mailen. Hör av dig så hjälper vi gärna till med din förvaring!

 

Närliggande förråd

 

Priser för förråd på Backaplan

Storlek på förråd på Backaplan
14 kvm oisolerad 1490 kr/mån
14 kvm isolerad 1690 kr/mån
Försäkring Liten (25 000 kr) 39 kr/mån
Försäkring Mellan (50 000 kr) 69 kr/mån
Försäkring Stor (100 000 kr) 109 kr/mån
Elkostnad cirka 275 kr/mån

Hitta till vår self storage på Backaplan

Endast några minuter från Göteborgsoperan ligger vår park med billig förvaring centralt belägen på Backaplan i Göteborg.

Med bil

Via Götaälvbron mot Backaplan och vidare in på Gustaf Dahlénsgatan hittar du vår anläggning. Sväng sedan av på första avfarten i rondellen på Generatorsgatan och höger in på Magnetgatan. Vid nummer 1 hittar du en grind som leder dig in till vår self storage anläggning under taket.

Med buss

Kliv på buss nummer 17 direktion Hinnebäcksgatan på Göteborg Centralstation Drottningtorg. Bussresan har 4 stopp och tar cirka 9 minuter. Kliv sedan av på Swedenborgsplatsen och gå cirka 400 meter i 5 minuter tills du når fram till Magnetgatan 1. På Västtrafiks hemsida hittar du den resa som passar dig bäst.